Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 307.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „niedoscigniony napisał(a) hmm pomyslmy no co Ty na to jakby byl to dla Twojej osobki:D Fiu fiu ile tych buziaczkow dostaje chyba sie rozplyne:P TV czy komputerek:P Bylas kiedys zakochana czy nadal jestes:P Kurczak czy Indyk:P” Wychodząc na przeciw Twoim zamiarom proszę bardzo : ...:::FC Djablica:::... <skromna>

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Imperator Pogon napisał(a) dlaczego dalas mi ostrzezenie To nie jest dział na tego typu dyskusję , poza tym wyjaśniałam Ci to wiele razy na pw ” niedoscigniony Sowa czy Wrona:P wroneczka Leniwiec czy Jaszczurka:P trudny wybór Moze zalozymy wraz z Cola i Uriziielkiem FanKlub co Ty na to:P ale czyj fan club ?? BuziaczekCałus i dla Ciebie

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „niedoscigniony napisał(a) hello Pytania:D For You:P a dostane buziaka:P a masz nawet dwa czemu w nicku jest j a nie i:P tak mnie to zastanawia:P jestem ciekawski:Pw loginie jest "j" bo "i" było już zajęte Next Rozaniec czy modlitwa:D hhhhmmmmm Szczerosc czy Zaufanie??szczerość i zaufanie Pozdrawiam:D ja również :D”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Siersciuch eustachy napisał(a) chciałem napisać że Twoje odpowiedzi głęboko mnie nie satysfakcjonują jako że nie wyczerpują tematu ! 1. co masz na myśli przez ładne ? ładne , bo błękitne , bo metalik , bo śliczny opływowy kształt , bo jak umyję to będzie się błyszczeć hahah 2. co masz na myśli przez repertuar mocno skomplikowany" ? na irc Ci wyjaśnię ]:-D”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Siersciuch eustachy napisał(a) po raz pierwszy się tutaj pojawiam Zbyt wylewnym na pierwszy raz być nie można Bardzo mi miło , że zajrzałeś 1. jakie masz auto ? ładne 2. jakiego koloru ? coś od błekitu 3. jakiej muzyki tak głośno w nim słuchasz ? repertuar mocno skomplikowany haha długo by tłumaczyć Pozdrawiam.”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Spinak napisał(a) - Jaką miałaś ulubioną zabawkę w dzieciństwie jesli chodzi o zabawki , to raczej nie było konkretnej , jednak wiem , że wszystkie bezdomne zwierzaki , ptaszki , i wszystko co żyło zwlekałam do domu , ku rozpaczy rodziców haha - Ilość czy może jakość ? zdecydowanie jakość - Jakie danie wychodzi Tobie najlepiej ? tjaaa.. zdecydowanie pieczenie serników wszelkiego rodzaju , to potrafię - Lubisz czasem podjadać jakieś łakocie ? czasem ?? haha to moje hobby - Poza polską kuc…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Angela napisał(a) spojrz na moj kolorek to Twoj prezent urodzinowy :D” Wspaniały prezent Ale sie cieszę , że jesteś już "zielona "

• HypnOS

Djablica - - Archiwum CT

Hypek A kiedy wypijesz ze mną piwko ?? tez chcę być w Twojej sygnie .

• Dynek, podobno GełO

Djablica - - Archiwum CT

Lubisz "trudne pytania " ?? Dlaczego ludzie , choć tego nie chcą , często krzywdzą bliskie sobie osoby ??

• Stivi - Spamowy PieZ

Djablica - - Archiwum CT

Dlaczego Spamowy PieZ często sie smuta ??

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „^Szprajcik^ napisał(a) Jak reagujesz na komplementy? hhmm , różnie to bywa , i zależy od sytuacji Czy pies może mieć załamanie nerwowe? pewnie , że może , zwierzaczki też maja uczucia Co byś zrobiła gdybyś dowiedziała się że za równy tydzień skończy się świat?? pozosatej żyć pełnią przez ten tydzień ”

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Hatake Kakashi napisał(a) Izuś to kiedy możemy przyjechac Edit: bo ja ce te tortury ]:-D” hahah No proszę , nawet namawiać nie trzeba było Dogadamy sie na irc

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) OK fajne odpowiedzi ale na jedna nie bylo Dokończ: Czasami bywa tak że... nic mi się nie chce Bunt w załodze...nie , przerwa w dmuchaniu Heroes III to... koeljna wersja Heroes 2 A ja wole... moją mamę , co ma włosy jak atrament A wszystko to bo... tutaj nie licze na inwencje twórczą i na coś wiecej niż ostatnio Ciagle pada lalalalal...... nowa matura...znów za rok matura , za rok cały Diabelki mają...piekny koci wzrok , i przeslicznie trzepotają rzęsami Aniołek to...Co…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Rassija napisał(a) Jaka jest srednia widzow ogladajacych milionerow? w każdym razie ja nie oglądam Ktorego zwierzecia nie mozna wydoic? A) wielbłąda B) gołębia C) komara D) wróbla komara Wymysl rym do: LPR -yh , Liga pracujących Radośnie :E PiS- Praca i Soczek PO - Potrawa Odgrzana (oczywiscie skroty mozesz sobie rozwinac ) Ile gwiazd wystepuje w gwiazdorskiej piosenkce Obamy? chyba nie słyszałam tej piosenki Patrzac perspektywicznie czy emotek ma jakies szanse z emotkiem ? Jesli tak to …

• Art

Djablica - - Członkowie Teamu

Art Dlaczego tak rzadko tu zaglądasz ?? I czy lubisz Rozprutka ??

• Dynek, podobno GełO

Djablica - - Archiwum CT

Dynek Lubisz swoich podopiecznych ?? Lubisz pracę GO ?? Ulubiony kolorek (inny niż pomarańczowy :D)

• Re: :)

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „neutrino napisał(a) Witam Black Flag -a ty z jakiej norki wypełzleś, że zadajesz pytanie odnośnie miejsca zamieszkania bo wrodzone lenistwo nie pozwala mi zajrzec w twój profil. Ty pewnie jesteś z tych "lepszych" co nie wychowywali sie na podwórku:) To miasto ma Djablicę i wystarczy za wszystkie atrakcje:) Djabliczka pozdrawiam Neutrino” Neutrino , oj , bo popadnę w samouwielbienie Rassija To pani czy nie pani została trafiona? to nie ja , ja gram na uni 10, 12, 44 i od dwóch miesięcy si…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Black Flag napisał(a) Hmm ja mam pytanie jak mozesz wytrzymac w tej wiosce chodzi mi o zawiercie jakoś daje radę Jakie ta wioska posiada atrakcje?:D napewno cos musi miec Tja ,, hhmm , muszę się zastanowić , hhmm może kino ??? ulubione miejsce w Zawierciu tylko nie pisz ze park oj , a już chciałam park wybrać ]:-D. Ogólnie nie mam chyba jakieś super miejsca wybranego . Jeśli mam ochotę na spacer to wyjeżdżam poza Zawiercie :) na jakim osiedlu mieszkasz:] chyba tyle:] Osiedle Zabki ]:-D” …

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „.Lucky napisał(a) 1. ulubiony nr? 0 700 .... no co , do wrózki dzwonie hah 2. czy podziwiasz shatana? szatan , to inna nazwa upadłego anioła strąconego z niebios w ciemności 3. Ave Shatan czy ave Cesar? ave Djablica ( eh ta skromnośc ) haha 4. Tartar czy Pola Elizejskie? hhmm trudny wybór 5. Lubisz mitologie grecką? Lubię czytać mitologie , mity i legendy , ale proszę nie zadawaj jakiś szczegółowych pytań 6. co to jest mit? opowieść opisująca historię bogów , demonów , legendarnych bohat…

• Djablica

Djablica - - Archiwum CT

Cytat: „Angelique88 napisał(a) Czego Ci brakuje w zielonych ?:P” Angela , słonko , już tylko Ciebie mi brakuje Pamiętaj , obiecałaś mi prezent na urodziny Gienek chyba lekko histeryzujesz to nie wiesz , że od tego typu zachowań są kobitki ??? nie odbieraj mi tego przywileju