Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Szkoda sojusznika ale straty w sumie do przełknięcia. Obrońcy Szo Gratulacje tankowania

• Widzę że poranek raczej udany, Gratulacje, a obrońcy... Szo

• Ja grałem na Uni 3 w sojuszu AGMW a potem GFS

• Geograficzny!

LOKI - - Nauka

Toadie zadawaj, wolę zgadywać iż zadawać

• Geograficzny!

LOKI - - Nauka

Wymieranie o którym mówisz było największe chociaż może nie tak spektakularne i znane. Powodem było zlodowacenie Gondwany. Odpowiedź to hmm Gondwana?

• Historyczny

LOKI - - Nauka

Pewnie żadnej

• Historyczny

LOKI - - Nauka

Zadawaj Ty. Ja poluję

• Historyczny

LOKI - - Nauka

Znowu Ty sneaky.gif" title=":>"> Polska Komisja Likwidacyjna na czele stał Witos

• Chemiczny

LOKI - - Nauka

Zadajesz

• Geograficzny!

LOKI - - Nauka

Zgadza się, zadawaj.

• Przydatne, dobrze że odkopany temat. Spora część tzw. "usprawnień" to śmiecie a tu proszę zaskoczenie.

• Chemiczny

LOKI - - Nauka

Pierwiastek chemiczny, radioaktywny, czas połowicznego rozpadu to 471,7 dnia, temperatura topnienia: 860°C, temperatura wrzenia: 1500°C, nie występuje w przyrodzie, nie ma zastosowania Mała podpowiedź: atol Bikini

• Geograficzny!

LOKI - - Nauka

Najstarsze jezioro w europie, wpisane na światową listę dziedzictwa UNESCO.

• Dowcipy

LOKI - - Humor

Przyjacielski Niemiec, odważny Francuz, szczupły Amerykanin, niepowtarzalny Chińczyk, trzeźwy Polak i Anglik z wielkim tym czymś wchodzą do baru, a Żyd do nich: Wszystko na mój koszt! Rabin wywiesił przed wejściem do synagogi kartkę: Wchodzenie do bożnicy bez nakrycia głowy jest takim samym grzechem jak cudzołóstwo. Na drugi dzień pojawił się dopisek: Próbowałem obydwu, zapewniam, że różnica jest kolosalna! /Część ciała niesforna, jak to nazywano w Monty Pythonie. sisko

• Chemiczny

LOKI - - Nauka

Glinowodorek litu

• Geograficzny!

LOKI - - Nauka

Czy to jezioro Nasera? To tama Asuańska.

• Dowcipy

LOKI - - Humor

Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie warzywo sprawia, że oczy łzawią? - Kalarepa, proszę pani - wyrywa się z odpowiedzią Jasiu. - Nie Jasiu, zapewne miałeś na myśli cebulę. - Nie, proszę pani. Pani chyba nigdy nie oberwała kalarepą po jajach. Pani w szkole pyta Jasia kim chce zostać w przyszłości. Jasiu mówi: - Proszę pani ja chce zostać menelem. Niech pani pomyśli zero ZUSU, podatków, NFZ się tobą nie interesuje. Dwadzieścia lat później Jasiu spogląda z 8 piętra swojego hotelu w Dubaju na szereg n…

• 2005-2010

LOKI - - Wspominki

Są tacy co pamiętają. Czasami przyjmowało się kogoś do sojuszu a potem ktoś wypowiadał Ci wojnę. W trakcie okazywało się że to szpieg. Czasami konspiracja była jak w realu

• Ja rzucałem 2 razy, pierwszy raz nie paliłem 1,5 roku, jak rzuciłem? Spaliłem 3-go papierosa z paczki wypiłem kawę i następnego już nie zapaliłem, bez żadnego postanowienia. Drugi raz jarałem rok elektronicznego peta po którejś imprezie obudziłem się w okolicach 16:00 na szczęście u siebie w domu ale "elektryka" zgubiłem. I następnego nie kupiłem i nie paliłem 2 lata. Uważam że najgorsze co moze byc to postanowienia odwleczone w czasie np. od urodzin rzucam, od Nowego Roku itd itp. Przestaje się…