Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
PostToadie zadawaj, wolę zgadywać iż zadawać
-
Geograficzny!
PostWymieranie o którym mówisz było największe chociaż może nie tak spektakularne i znane. Powodem było zlodowacenie Gondwany. Odpowiedź to hmm Gondwana?
-
Historyczny
PostPewnie żadnej
-
Historyczny
PostZadawaj Ty. Ja poluję
-
Historyczny
PostZnowu Ty sneaky.gif" title=":>"> Polska Komisja Likwidacyjna na czele stał Witos
-
Geograficzny!
PostZgadza się, zadawaj.
-
Geograficzny!
PostNajstarsze jezioro w europie, wpisane na światową listę dziedzictwa UNESCO.
-
Przyjacielski Niemiec, odważny Francuz, szczupły Amerykanin, niepowtarzalny Chińczyk, trzeźwy Polak i Anglik z wielkim tym czymś wchodzą do baru, a Żyd do nich: Wszystko na mój koszt! Rabin wywiesił przed wejściem do synagogi kartkę: Wchodzenie do bożnicy bez nakrycia głowy jest takim samym grzechem jak cudzołóstwo. Na drugi dzień pojawił się dopisek: Próbowałem obydwu, zapewniam, że różnica jest kolosalna! /Część ciała niesforna, jak to nazywano w Monty Pythonie. sisko
-
Geograficzny!
PostCzy to jezioro Nasera? To tama Asuańska.
-
Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie warzywo sprawia, że oczy łzawią? - Kalarepa, proszę pani - wyrywa się z odpowiedzią Jasiu. - Nie Jasiu, zapewne miałeś na myśli cebulę. - Nie, proszę pani. Pani chyba nigdy nie oberwała kalarepą po jajach. Pani w szkole pyta Jasia kim chce zostać w przyszłości. Jasiu mówi: - Proszę pani ja chce zostać menelem. Niech pani pomyśli zero ZUSU, podatków, NFZ się tobą nie interesuje. Dwadzieścia lat później Jasiu spogląda z 8 piętra swojego hotelu w Dubaju na szereg n…
-
Ja rzucałem 2 razy, pierwszy raz nie paliłem 1,5 roku, jak rzuciłem? Spaliłem 3-go papierosa z paczki wypiłem kawę i następnego już nie zapaliłem, bez żadnego postanowienia. Drugi raz jarałem rok elektronicznego peta po którejś imprezie obudziłem się w okolicach 16:00 na szczęście u siebie w domu ale "elektryka" zgubiłem. I następnego nie kupiłem i nie paliłem 2 lata. Uważam że najgorsze co moze byc to postanowienia odwleczone w czasie np. od urodzin rzucam, od Nowego Roku itd itp. Przestaje się…