Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Kylo - - Wojny Uriel
Postgówno burza a fakty są jednoznaczne 2 na jednego nie jestem za nikim , lecz widać że zależało wam na wygranej nawet w taki sposób , następnym razem wywołujcie wojnę razem z zaprzyjaznionym sojuszem co inny sojusz będzie miał jakieś szanse żeby zareagować i wezwać tez posiłki , co do liczby graczy to nie ma znaczenia jak jest się dobrym sojuszem to nawet w 5 wygrac wojnę można
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Kylo - - Wojny Uriel
Postco to za wojna 2 na jednego , niby wielki Sojuszu a sobie nie radzi widać wielki tylko z nazwy , wzywa pomocy jak jakaś Masówka wasze wywyższanie się jest nie uzasadnione ;D
-
ban kto idzie na nowe unii grac ze mną ?:D
-
ryku silnika ;D
-
lodówki
-
benzynę
-
mięte
-
Poemat o sikaniu po piwie Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Piję trzy piwa Łódź Niciarniana W pęcherzu zmiana Pęcherz nie sługa A podróż długa Ruszam z tej racji Do ubikacji Kto zna koleje Wie, jak się leje To, co się trzęsie W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach Wyciągam łapę Podnoszę klapę Biada mi biada Klapa opada Rzednie mi mina Trza klapę trzymać Łokieć, kolano Trzymam skubaną Celuję w szparkę…
-
kroplę do nosa;D