Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
zapomnialem że jest jakieś głosowanie @Stary Alkoholik jak wygrasz głosowanie to co zrobisz z nagrodą zamówisz gwiezdne pół litra ? czy będziesz budował Biedronkę bądz Lidla na planecie [ciekawe czy masz wolne pola ? Albo oddasz na walkę z alkoholizmem "? url43027_97b8328b37e34bc97f5506acc4f0a04a.jpeg
Cytat od Stary Alkoholik: „Cytat od Malenkaa: „Tylko śmieszy mnie, że niektórzy na siebie głosują... ” hahaha właśnie chciałem pochwalić @Kylo i @Cztery ” nie mogę tego usunąc
Cytat od Angelo Di Livio: „Jeszcze bys sie zakochala i co wtedy? nie potrzebuje klopotow. Przykro mi,z mojej strony moge Cie zapewnic,ze wyrazanie zgody jest naturalne, podparte faktami,nie zas przymuse ” ta jasne Brad Pitt
Cytat od Bresia (L): „Cytat od Superman: „@Bresia (L) ! Cytat: „ ” ” nie oszukuje a do końca są jeszcze 2-3dni :p ” pewnie czekasz na jakąś sesje w śniegu "zawieja śnieżna "