Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-49 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jedna ekipa z yakini sie trzyma zawsze razem ) pozdro !!!!!!!!!!! przetop i jedziecie dalej!!
-
Witam pierwszy raz na tej uni :PPP i w sumie odrazu top 3 solo chyba Bywał juz tutaj 2 razy ale nie po tej co trzeba stronie w sumie teraz tez po tej samej ale jako zwyciezca Polowałem na tego agresora juz od dłuzszego czasu ale nie zawsze sie udawało to flotka była na farmingu albo mi sie nie chciało dzisiaj jednak dopilnowałem noi prawie 3 k pancków w moich recka zysk jest ok takze moze cos tej floty dorobie :PP Agreso ładnie pogratulował ma styl chłopak ale jak zapowiedział konczy z ogame i k…
-
jakie [ciach] anty recki pajacyki co ???? zadnych anty recków nei było surki na recki nie kupilem a mogłem to zrobic i nic by nie zostało podebrałem tyle ile musiałem oddac za próby monowe i tyle a surowca miałe mchyba 20 mln na wydanie agresorzy o tym powinni byli wwiedziec bo widzieli i po co mi tu [ciach] o anty reckach ... przyspieszyłem tylko i tyle Moderator Indestructible:Upominam za wulgaryzmy.
-
co do akty to leje na nia moj blad siedzialem jak pisalem dlugo zeszlo nam z coreczka miala troche zly humor jak to kobieta a granie pokryjomy przed zona tez meczy ;ppp gratulacje jeszczr raz pierwszy grubszy st na WUJKU OSAMIE szkoda ale jedziemy dalej a co.do reckow to jakie anty recki kolego surowca mialem na 600 szt a szkoda mi bylo kasy mialem 50 k anty i starczylo na tyle ze pozbieralem niewiem czy 1 k chyba nawet nie ..a moglem wircej ale czasu nie bylo na zbieranie
-
Sranie oranie na mojej flotce farmingowej ... sie wujek osama [ciach] jak cholera !!!!!!!!!!!!! Gratki agresorowi za wyczucie ... jak to bywa idziesz spac [ciach] sniegiem wstajesz ano produ brak neta brak :PP ale Zona jest :PPP haha :PP No nic niewiem czy odbudowa floty bedzie napewno transportowej sie zastanowie co i jak :PP ale jeszcze was WUJEK spakuje w packi Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę.
-
Witam wszystkich :PPP kturzy jeszcze n ie w moich reckach ale spokojnie :PPP Miałem drobnicy nie wystawiac ale jakby ktos miał pomyslec ze kupiłem za anty surke to wystawie pare drobnych st zeby nie było ;PPP 1 Dnia 12-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kili [DEV] ________________________________________________ Okręt wojenny 114 _________________________________________ Obrońca Voodo [VETO] ________________________________________________ Mały transporter 15 Okręt …