Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Osama Nr1 [BoSS] vs. Tabasko [NZD] ~ 24734.88% dobitka Osama Nr1 [BoSS] vs. Tabasko [NZD] ~ 2808.95%
PostTo to chyba top 2 solo ale takie nie do konca przez remis a remis z powodu braku deuterku ... Tutaj tez nie było juz tak rozowo ale liczy sie fun ... St : Dnia 25-04-2019 04:45:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Osama Nr1 [BoSS] ________________________________________________ Krążownik 25.000 Pancernik 79.389 _________________________________________ Obrońca Tabasko [NZD] ________________________________________________ Mały transporter 13.831 Duży transporter 500 Lekki myśliwie…
-
Top 1 ???? SOLO ??? Osama wita unie i czeka nas zabawa ???? Przegladałem kolegow z sojuszu NZD dzisiaj dosyc uwaznie gdyz troche czasu spedzili orzy kompach czy tel zeby mnie poznym wieczorem dopasc w recki ale dosyc wytrwały byłem w te noc noi tych dwóch panow było mnie najblizej na ktorych bardziej zawiesiłem oko . noi wyszło jak widac ponizej , nie było zawiele czasu bo okolo co 28 min kolega zerkał ale nie wyzerkał koloni w układzie a ja zaraz po zapaleniu swieczki odczekałem pare minutek i …
-
Kamyk [NZD] & Limonoleum [NZD] & Piesiou [NZD] & Europka [NZD] vs. OddamPriv [JebaLSP] ~ 10532.23%
PostNiewiem Co i jak z tym kontem nie podlecialem go wybronić tylko dlatego że jumek opisał całą sytuację nie lubię kombinowania na "lewo" jestem starej daty graczem ale powoli się przywitałem z Unią dwoma ładnymi starciami na graczach sojuszu wyżej które może wieczorem wystawie . Próbowali mnie w nocy podjechać trochę deuterkiem spalili ale wiedziałem że albo ja padnę albo któryś z nich niewytrzyma i zrobi coś nie po swojej myśli i się nie pomyliłem ale to może potem opisze ... Pozdrawiam Osama
-
oczywiscie za czasow bez anty
-
co wy [ciach] o lotce o lataniu bez mona pod monami co wy wiecie o ogame !!! Czy ktos mnie tam chodz sprobowal pierdyknac ??? Nikt a walicie glupoty takie ze dramat nikt w poczatkowej fazie nie zaryzykuje latania na gracza ktory ma troche floty i z 30 mln surki na planecie chhba wiecie z jakiego powodu .... a co do hejterka ajakiegos i lion cos tam pokaz jakies twoje st na ogame czy przekroczylo chociaz wynik cztero cyfrowy to mozecie cos pisac na mnie jak niemacie to sie nie wypowiadajcie... Ja…
-
poprosty jak na zlosc jeblo i neta wcielo zadieg wcielo itp itd telefon poszedl o sciana zona sie przebudzila i jak co duzo pisac czemu nikt mnie tam nie dojechal do konca .... i tak mialem k9nczyc jak widac po nicku bo jakos mi sie ch... gralo powodzenia i gratki dla obroncow zlom pod dom ...
-
jak mialem nie wykorzystac zostalo na monie ponad 500 k dexu plus surki na jakies 60 reckow razem z planeta pptem satelitki i krazki ktorych bylo okolo 20-stu paru . Anty mialem jakies 56 k i to mi na przyspieszenie reckow plis 2 razy wymiana handlowa wystarczylo a to ze 3 minuty po zlomie sie przebudzilem bo jak pisalem mlody mnie uspil noi wyszlo jak wyszlo mam nadzieje ze to ostatnie st po tej stronie ... pozdrawiam agresorow a reckow w sumie zrobilem 740 wiec bylo czy zbierac surka byla bylo…
-
no i twgo die obawialem ale co bede pisal co wodzirej zrobil z gsowka tp co mnie to oddal komus i tyle swoim kontem sie rozbil o mnie i tyle byl wyzej w statach a ze wolalem grac na swoim to tyle zawsze wola grac na swoim poustawianym pod siebie itd itp i tyle . A z tego co wiem wodzirej komus ta gsowke oddal a komu to niewiem bo ja mialem juz swoja i tyle kazdy wie ze senchi moja gsowka i tyle [ciach] ludzie do woadomosci to samo z kontem chelmka niechcialem jego to aie o mnie rozbil w soju kaz…
-
Co mam napisac kazdy wie juz wszystko polecialem na kolege czujac ze cos bedzie nie tak wiedzialem ze aktywnosci niema po zatrzymaj ale pewnosc ukladu mnie zgubila. obronca i tak troszke popsul swoj zysk bo napisalem mu godzine powrotu reckow i ze bronic nie bede koledze z soja dalem pasy i naposalem zeby wszedl kolo 1.30 wiec b1ttor mial czas na to by te recki wyzlomowac i odzyskac co jego jak posalem szo nie bedzie bo czasu jesst ile jest ... co do komemtarzy jakie tu sie pojawily kazdy kiedys…
-
Witam jako nowy własciciel tego tutaj konta stojacego po drugiej zlej stronie mocy ale dopilnuje zeby stało po tej dobrej :PPP co do wymiany zrobiłem bład ale tez wprowadzono mnie w bład wydawało by sie ze rozmawia sie z dojzała osoba ale jedna tak nie było pewnie połowa uni zna MENDE DAWIDKA bo takie jest jego imie ale kolej z nie dobra osoba zadarł to tylko gra ale dopilnuje zeby uprzykrzyc mu jakos zycie niczego na niego załowac nie bede ... fragment z historii supportu wazna jest godzina w t…
-
Co tu pisac masakra cholera !!! jestem pod wrazenie i szkoda Rafała no ale taka gra kiedys kazdy bedzie zezłomowany :PP Przetopu bo macie co !!!!!!!!! Marcinowi odbudowy ???
-
Boski wez nie [ciach] bo ja tego złomu bym nie zbierał robiłto sojusznik mnie nie było jak pisałem do agresora rodzina wazniejsza niz literki ... Co konkretnie to pisac nie trzeba ... Chodziło po mnie zakonczenie kariery i potrzebowałem impulsu ten jest jak najbardziej trafny . Co do zbierania złomu nigdy go za anty nie robiłem i z reka na sercu moge to napisac Powodzenia i pozdrowienia.Cytat od Boski_Alvaro: „Mapi mi spamował, że mnie pomściłeś i żebym się wpisał :P. To się wpisuje. Gratulacje …
-
Witam ta flotke jakos z koncem poprzedniego tyg. wyczaiłem ale niestety nie miałem czym jej połknąc bo siedziała w delikatnym bunkierku oczywiscie fsy były z moona ale gdy atakowała to z planety jak sie okazała to miła kobitka gdybym wiedział pewnie bym wycofał no ale LoG nie taki zemnie chyba na 100 % :PP Skan lot boom mimo aktywki obronczyni miała słaby necik w tel szkoda no ale to tylko cyferki wujke pewnie tez kiedys w nie wpakuja :PP Pozdrowienia dla LoG znajomych buddy i kto tylko chce sie…
-
Nie no [ciach] zrobiliscie z niego osemke do potegi osmej !@! graty przetapiac !!! i latac Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę.