Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ładowność sond

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

Jakiego typu problemy występują z powodu ładowności sond? Chodzi o kwestię nadużywania opcji, botów czy o błędy w grze? Te ostatnie są do przeżycia. Ot, czasami gra wyśle transport sondami zamiast ataku (a i to wydaje mi się, że jest raczej błędem AGR niż samego OGame), czasami w trzeciej zakładce floty jest "Wyślij flotę", którego nie można kliknąć, no i czasami wywali grę do lobby. Nic specjalnego, a zabawa przednia, bo coś do robienia jest niemal cały czas

• Rekordy Uniwersum Xanthus

buleon - - DiD Xanthus

Nie, z lenistwa skopiowałem sobie swój post i zapomniałem skasować nanitów z posta. Nanitów mam 97 albo 98, bez rekordu na pewno.

buleon - - DiD Xanthus

Haha, przespałem, bo też miałem dok na 8. buleon [Minionki] Surowce sumarycznie Magazyn metalu 218 Magazyn kryształu 207 Zbiornik deuteru 185 Stacja sumarycznie Fabryka nanitów 87 Stocznia 200 Laboratorium 217 Silos rakietowy 119 Księżyc sumarycznie: Stocznia 148 Stacja księżycowa 143 Falanga 129 Teleporter 45 Obrona planeta: Rakieta międzyplanetarna: 60 Obrona planeta sumarycznie: Rakieta międzyplanetarna: 550 Obrona księżyc sumarycznie: Wyrzutnia rakiet: 1 076 054 Lekkie działo laserowe: 350 3…

• Ładowność sond

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

@Starrk bardziej dziwi mnie, dlaczego nie ma tych opcji w głosowaniach dla nowych uniwersów. Można to wytłumaczyć botami, ale to słabe. Każdy bot jest w jakiś sposób ograniczony, choćby liczbą slotów. Ciekawe też, że na niektórych uniach gracze bardzo narzekają na boty, na innych prawie w ogóle. Pytałem się o to @Art kilkukrotnie, ostatnio w DiD Taurusa, ale unika odpowiedzi. Na starszych nie ma możliwości i już, w sprawie nowszych nie doczekałem się komentarza.

• Harry Potter

buleon - - Rozrywka i hobby

Pewne zaklęcie ma dwa podstawowe zastosowania i jedno dodatkowe. Oba podstawowe sprawiają, że jest to jedno z najsilniejszych znanych zaklęć obronnych. O jakie zaklęcie chodzi i do czego można go użyć?

• Wszystkie porównywałem do takiej topki, jaka była w pierwszym poście. Możliwe, że były starcia, które mogły być w topce i już zostały zdjęte przez ostatnie ST na Hellmondzie na przykład. Edit: Zieleń kojarzy się z zyskiem, czerwień ze stratą. Top 8 SOLO i Top 9 ACS to starcia w obronie.

• Lobby nie działa!

buleon - - Błędy w grze

Dodam, że u mnie też klikanie przez "graj" nie zawsze już łapie. Nie gram praktycznie przez telefon (z rzadka robię login, ale jeszcze nie miałem tam problemów), natomiast przez komputer, gdy włączam uniwersum, patrzę na adres. Gdy nie widzę numeru w adresie, od razu wracam, bo wiem, że się nie załaduje i klikam drugi raz. W adresie w wyskakującym okienku musi być np. s150-pl.ogame.gameforge.com (Xanthus).

• Harry Potter

Crucio na Bellatriks Lestrange po tym, jak zabiła ona Syriusza Blacka. Crucio na Amycusa Carrowa po tym, jak opluł Minerwę McGonagall. Imperio w Banku Gringotta na gobliny i Traversa.

• board.pl.ogame.gameforge.com/i…ite-113640-93-Top-5-Solo/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…N-D-234620-65-TOP-2-SOLO/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…rite-vs-Odddam-431435-75/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…l-GEN-vs-Odddam-58048-31/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…9463-72-przyjemny-dofarm/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…ki-vs-BABY-STAR-44176-62/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…iosAmigos-W-a-M-95575-22/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…vs-Shade-Sprite-93075-21/ Te starcia do aktualnej topki się łapią, nie…

buleon - - DiD Xanthus

@Dungeon Keeper będziesz nadal prowadził rekordy? Ostatnia aktualizacja koniec maja...

• Cytat od Piort: „Mihuszowo odświeżył niedługo po bitwie i uratował surowce przed dofarmem i wygłodniałymi sondami, jednak złom w całości u agresora ” Ale 40 baniek zwinąłem Derp graty i dzięki za cynk Mihuszowo Sz/O

• No gratki pavciosz, Katakuri częściowo pomszczony Co do tego braku wiadomości, to ładnie można się naciąć na podstawkę, choć nie wątpię, że sprawdzałeś okoliczne aktywki. Klep eko DK Sz/O, fajnie się z Tobą pisało w czasie S&D

buleon - - DiD Xanthus

buleon [Minienki] Budynki (Planety Sumarycznie) Silos rakietowy - 110

• Harry Potter

Poprawnie.

• Geograficzny!

buleon - - Nauka

Czy na Manuae jest przelądek o podobnej nazwie? Tego nie wiem, ale nie potrafiłem znaleźć. Cieśnina Cooka nie oddziela archipelagu Wsyp Cooka od żadnego kontynentu, tylko dwie nowozelandzkie wyspy od siebie. W archipelagu Wysp Cooka, nie ma żadnej Wyspy Cooka.

• Biologiczny

buleon - - Nauka

Drzewo się zgadza, ale czegoś tu brakuje. Sam gigantyczny system korzeni nie wystarczyłby. Jeden piorun, pożar lub student geografii z piłą i drzewa nie ma. Topoli osikowej się w ten sposób nie zniszczy. Dlaczego jest ona niemal nieśmiertelna?

• Niezłe huknięcie Świstak Sz/O.

• Biologiczny

buleon - - Nauka

Coś prostego. W jaki sposób drzewo może przeżyć milion lat?

• Harry Potter

Pewnie już było, ale zadam jeszcze raz. Ile razy Polska jest wspomniana w książkach o Harrym Potterze?

• Harry Potter

Ford Anglia.