Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
board.pl.ogame.gameforge.com/i…ekordy-Uniwersum-Xanthus/ Nanity 11 wyrównanie Atuliti [Minionki] Xanthus. Elektrownia słoneczna 40 wyrównanie Bandit Dawn [Minionki] Xanthus. board.pl.ogame.gameforge.com/i…buleon-Minionki-25997-26/ Sonda szpiegowska (uni z ładownością) popraw mi na 3.284.079, chociaż wiem, że meduza miał koło 8 kk tego, ale nigdy nikt całości w akcji nie zobaczył, skanów całości nie widziałem, choć może ktoś ma, to poprawi. Tych sond też już zresztą nie ma, ale ilości w granicach…
-
Przejmowanie planet
PostŻadne uniwersum nie jest złożone z samych ekonomów i żadne z samych flociarzy. Zwłaszcza te super agresywne uniwersa (złom z obrony) tradycyjnie mają bardzo niewielką liczbę graczy. Dlatego nie widzę strategicznego sensu robienia czegoś takiego, chyba że, no właśnie - przejmować planety mogliby tylko jedni agresywni gracze drugim. Mogłaby za to odpowiadać technologia na kształt rozwoju grawitonów, jeden poziom ważny, wymagania nawet niewielkie. Efektem zbadania tego byłaby możliwość przejmowania…
-
Przejmowanie planet
Post@Das140 pomysł jest opisany w porządku, tylko po prostu bardzo duża część graczy chce się przy tej grze odprężyć. Wejść sobie, popatrzeć ile im się surowców wydobyło, zrobić zwózkę albo i nie, wydać surowce i się wylogować, od święta sprzedać deuter albo pofarmić idlaków. I myślę, że nie warto im tego zabierać w imię ostrzejszej gry na wyższym poziomie zaangażowania. Tam i owszem, można zaostrzać, ale nie kosztem górników. A gdyby tak utworzyć coś w rodzaju - tu od razu purystów przeproszę za sk…
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
PostCytat od buleon: „Początek: m8EJ8A6.png I finał: tKKE9Id.png ” Farmer maratończyk: 2 023 653 701
-
Death of Rats vs. Misior [KGH] ~ 11261.8% czyli top 1 zysku solo unii
buleon - - Starcia Nekkar
PostHehe, ciągnie wilka do lasu Gratki potężnego zysku, opisy widzę nadal całkiem kształtne Obrońcy Sz/O.
-
Serwerowy serwer discordowy
buleon - - DiD Xanthus
PostMoże spróbujmy tak: @sileence @khz @panpiwek1234 @Reaver @gargamel @krzych129 @Torr3z @pasibrzuch @Ecc0 @Kociak ^^ @TheAnimal @Toadie @Ilusioon @Dill @Atuliti @xxx - tu nie jestem pewien czy Ty to Ty @Makrela @trampek @Emperor Explorer @zwak @Raiden @Demeter - tu też nie jestem pewien @Gladi @Fukasz07 @Miikuu @NERO77 discord.gg/8Es9vY - zapraszamy Jak ktoś zna więcej nicków, to wpisywać i zapraszać
-
Cytat od gardze wami: „Kto prowadzi Rekordy ogame.pl @Ruda czy @ciap ” Czy to ważne? Cytat od gardze wami: „Proszę o jasną deklaracje Dziubasku. Czy temat z Rekordami ogame.pl przejęła @Ruda mimo, że 27 maja zmieniłaś 'regulamin' czy dalej prowadzisz go Ty? Bo jeśli dalej się poczuwasz do prowadzenia 'ogólnych' rekordów to nie widze sensu zakładania drugiego takiego 'samego' tematu. ” Rekordy wszystkich speedów ma ciap, rekordy x7 - Ruda. Całkiem proste i o ile dziewczyny będą współpracować, tzn…
-
1. Czy planujecie wzmocnić rolę sojuszu w rozgrywce? 2. Czy istnieje szansa na wprowadzenie ładowności sond na starych uniwersach? Czy blokada, o której CoMa nie chciał nic powiedzieć, wynika z aspektów technicznych czy też nie chcecie jeszcze bardziej wzmacniać tych uni? Pozdro @Art 3. Dlaczego nie można wprowadzić badań x14 przy eko x7 i ujednolicić standardu prędkości eko na poziomie x7? 4. Dlaczego event PZ z antymaterią jest organizowany znacznie rzadziej niż w zeszłym roku? 5. Dlaczego sur…
-
Astronomiczny
PostOddaję.
-
Astronomiczny
PostIran, Wielka Brytania i Korea Południowa.
-
Harry Potter
PostProszę o wskazanie dwóch nawiązań do religii chrześcijańskiej w serii Harry Potter. Jedna pochodzi z czwartej, druga z siódmej części.
-
Harry Potter
PostRiddikulus, bo trafił na bogina, który udawał dementora. Wcześniej użył Expecto Patronum.
-
Harry Potter
PostPoprawnie. Choć świeci też w ciemności
-
Harry Potter
PostNie o nie mi chodziło. Protego Horribilis nie da się użyć inaczej w żaden dodatkowy sposób. Zaklęcie jest dość dobrze znane czarodziejom, choć uważane za dość skomplikowane.