Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siema, Kolega Medium ostatnio nie ma szczęścia, albo chęci po tym jak wyłapał od Ravskiego... Tak czy siak po dwóch nieudanych próbach w ostatnich dniach, teraz siadło pozdro SITH tradycyjnie i pozdro dla LSZ, zachowajmy dawną kulturkę wypowiedzi, jedni i drudzy Dnia 11-09-2020 12:57:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Medium [ZZSS] _______________…
-
Nie lubię zaczepnego stylu wypowiedzi lopa, bo sam już się pogodziłem z tym, że niektóre rzeczy wyglądają tak a nie inaczej. Odniosę się tylko do dwóch kwestii. Pierwsze, to porównywanie tego, że Edi który był top1 flot oddaje bądź co bądź słabszym sojusznikom floty do regularnego pushowania się ze słabych kont jest słabe. Po drugie sugerowanie że lop ma zasiadaczy tylko po tym, że gra aktywnie jest niepoważne. Ecc0 nie gaśnie cały dzień a jeszcze w nocy wstaje na moonkill, to też jest dowód na …
-
Tak sobie patrzę na tę moją wtopę i się zastanawiam skąd wzięliście więcej złomu, niż ze mnie było? ; data-verified= "> Edit:dobra, już wiem, tylko nagłówek popraw, bo mi się % nie zgadzają i na ścianę płaczu za mało mi zaliczą
-
Wiedziałem, że mnie to czeka, stąd większość sury z exp i tak poleciała na stację do innej gali. Szkoda mi dexu, bo ostatnio o niego ciężko, reszta się odbuduje w jeden dzień Niemniej gratulacje organizacji, domyślam się że przy większej flocie/zorganizowanej obronie, floty w gotowości były jakbym tam czymś więcej wracał to bym chyba urwał kontakt bo nie miałbym życia już w tym soju szuj i szyderców dzięki Ecc0 za trochę radości z rana
-
O rany jaki wstyd, ale za to jaki ubaw szczere graty dla LSZ, z jedną uwagą, że powinniście mieć przygotowane więcej rec reszta bez zastrzeżeń, nieźle reagowaliście na działania naszych Leia lamka roku, kiedyś już były zjebki za takiego FSa, ale zrekompensowałaś mi wszystko wtopionymi pancami lodziary
-
Tak to jest jak na siłę chciałem jednak dać radę klikać wiedziałem, że ten sierpień nie jest dla mnie niemniej graty wyczucia, wstrzelenie naprawdę idealne, odświeżyłem 2 minuty po skanie to jeszcze nic nie leciało (akurat liczył w trashu jak ustaliliśmy), kolejne odświeżenie 17 min później już było 30 sek po wlocie, nawet nie było czym obronić dofarmu... Tym akcentem kończę swój udział na tym uni, nowemu właścicielowi zostało drugie tyle co tutaj spadło bo lamki i pc na ekspie były a i w doku c…
-
Ohoho pasiasty uszaty misiu szaleje, dajcie mu pół dnia wolnego to Wam oazę na pustyni znajdzie gz
-
FS na PZ. Z planety. Dnia 31-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_mareczekz20 [Bad Boys] ________________________________________________ Reaper 795 Ciężki myśliwiec 7.170 Bombowiec 1.006 Niszczyciel 703 Pancernik 6.874 Krążownik 4.857 Okręt wojenny 7.358 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Renegade Nebula [ATLANTIS] ________________________________________________ Mały transporter 1.379 Duży transporter 1.026 Lekki myśliwiec 3.458 Cięż…
-
pozdro dla nowego soja i oczywiście dla SITHów Dnia 29-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_mareczekz20 [Bad Boys] ________________________________________________ Krążownik 5.033 Pathfinder 1.500 Okręt wojenny 7.278 Pancernik 6.307 _________________________________________ Obrońca Bosy ________________________________________________ Mały transporter 2.620 Duży transporter 560 Lekki myśliwiec 83 Ciężki myśliwiec 1.256 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.254 Recykler 2.210 …
-
Z tym odkuciem się na mnie to nie przesadzaj, z zysku to kupisz najwyżej spalony dex ale fakt zlamiłem, chociaż nie tak jak ostatnio, wtedy zapomniałem o produkcji a tym razem nie, tylko z jednej planety wysłałem ją na transportuj zamiast stacjonuj xD gz za oba, do zobaczenia
-
Fajne starcie, najlepsze pożegnanie jakie można zrobić, ale ja gratuluję jedynie decyzji o zakończeniu, bo to zawsze najlepsze wyjście pozdro
-
Ehh mój Orlen szkoda, że akurat na nim, ale graty akcji Leras i Rav za wsparcie