Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 172.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wchodzę w ST szukać naszej gwiazdy, a tutaj takie miłe zaskoczenie Gz tygrysie, szalejesz

• No graty dziurko, ale w co te buziaki, bo to dość ważne z rana szalej dalej, 350k nie będzie łatwo pobić xd

• zostaw mi mojego emzeta graty dziurawcu, zrób FSa

• Narkoman przyfarmił xD idź naćpaj się teraz żulu Ty xd Graty tygrysie, fajny zysk, fajny Tag Schutze SzO

• Cytat od Leras: „Nie będzie glaskania po główce, klepania po plecach. ” Ja tam pogłaskam, poklepię też, może nie po plecach, ale klepane będzie

• Ale poskładane, Leia tak się kończy spanie po 4 h dziennie, sama chyba nie wiesz co się stało... No nic, mam tylko nadzieję, że nie poddasz się jak cipa (analogia celowa), bo to tak naprawdę pierwszy złom z którego musisz się odbudowywać i powinnaś pokazać zacięcie. Webberowi gratulacje, skorzystał z okazji, podejrzewam, że to jedno z nudniejszych dużych starć jakie trafił. Zysk kozak, stało i nie stoi.

• Siema, Bez historii, gadka szmatka na discu, coś tam małego mi uciekło i lop rzucił "skan na grze, [ciach] pancami nóz sie uda 15 us masz to zdążysz" I w sumie jego zasługa w większości w tym starciu, za co wielkie dzięki! Obrońcy szczerze życzę odbudowy, bardzo w porządku zachowanie, nie tylko przy tym starciu, ale w całej historii naszych PW. No i ta piękna nominacja na Mistera Uni jaja.png Dnia 03-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ____________…

• ten uruchomił pushówkę nr 1 xd a tak całkiem serio, Pionier ma ewidentnie gorszy moment, co Tygrys elegancko wykorzystuje... Leia zrobiła ten nn i szpanuje tak, że nawet do cudzych STeków lata swoimi recami? miód duecik, graty

• lampa wypolerowana, więc można oficjalnie zakończyć embargo jeżowe gratulacje, mi ostatnio on zawsze ucieka, jakaś dziwna pushówka z niego

• Tatomija, jedna uwaga, bez spiny. Trochę deprecjonujesz każde nasze starcie. Jak od nas ktoś trafi to banał bo mamy przewagę, jak od was to szał pał. Fakt - różnica jest, ale po Waszych bądź co bądź świetnych akcjach i transferze Webbera różnica jest już znacznie mniejsza i nie jesteście tacy bezbronni a my nietykalni.

• Tak wygląda wściekły tygrys, któremu zamknęli cmentarz i nie może zrobić nocnego czuwania na grobach swoich poległych pilotów, w duecie z Leia vel trzwzwza ammbstnetn xd Graty, coś większego siadło, obrońca podejrzewam też weekend poczuł podobnie jak my, bo zawsze się pilnował, tylko, że degeneraci latają nawet po pijaku SzO itp itd

• Hera, koka, hasz, LSZ - niektórzy po nocach się śnią xd Graty, znowu kilka punktów na naszą korzyść po wczorajszym przepale xd embargo i tak masz nadal bo lampa zakurzona u starego... Ale graty za wczorajszą połowicznie poprawną reakcję

• Nie gadamy z Tobą ale wpis zrobię. Graty dziurko, teraz wiesz co masz zrobić, a potem zrób to turbo, to Ci więcej nie ukradnie

• Cytat od Ecc0: „Z tego co pamiętam przy ostatnich wyborach najlepszych graczy dużo było przypadków głosów spoza uni. Jak dla mnie ten konkurs w takiej formie jest totalnie bez sensu. I nie widzę tutaj złotego środka - jak ktoś głosuje i nie gra na uni to czemu on ma decydować o najlepszym graczu? Z drugiej strony niedopuszczenie głosów spoza uni skutkowałoby tym że w ankiecie weźmie udział pewnie ze 40 osób. Nie wiem czy jest się czym chwalić że się zostało wybranym najlepszym graczem na podstaw…

• planety na 17

_mareczekz20 - - Błędy w grze

Cytat od Eomures: „Ja przewaliłem całe 2 gale na Ledzie nie ma żadnego PZta z anty za to? Czy to tak ma być? ” są PZy, ale zostaw je proszę, one grożą niesamowitymi konsekwencjami, od kurzej ślepoty, po wiotką kuśkę

• No i gitara jeżu, obrońca serce zmiękczył, ale niewystarczająco jak widać pomoc niewielka, więc zdecydowanie nie ma za co

• Cytat od ---Webber---: „Też bym nominował uszata ale mam uraz przez błąd falangi, który uratował mu flotę, tak to by uszata może na ledzie już nie było ale faktycznie obok edola to wydaje się, że właśnie Uszat i ostatnio Ecco nadają się do tego rankingu, wiadomo jest jeszcze Raven czy ostatnio Lop, ale Lop nie grał od początku gdy najwięcej się działo, Raven też zaczął dopiero nie dawno i teraz marudzi na innych, że na uni nic nie zrobili, a uszat od samego początku działał jednak ” Webber, Ty m…

• ST uszatka, dał skana bo byłem najbliżej, więc cała zasługa jego. Obrońcy SzO, podebrał z 40kk pozdro SITHy i jeszcze tym razem dla Quetla za przecudny anons w DiD, tak jak mówiłem na PW - to by się bardziej nadało do plebiscytu na mistera niż najlepszego gracza uni do meritum: Dnia 28-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 5.000 Sonda szpiegowska 1 ___________________________________…

• Zgłaszam kandydaturę gracza FiDoDiDo. Umiejętność ogarnięcia kilku (zdaniem niektórych kilkunastu) kont i niezwykle rozbudowany system transferów pomiędzy nimi. Mistrzowski wręcz poziom grania na nosie wszystkim, od zwykłych graczy po GO i finezja w lawirowaniu między kruczkami w regulaminie nie pozwoliła mi pominąć go w umieszczeniu w powyższym zestawieniu.

• no ściana już wołała głodna o jakąś cegiełkę, na szczęście Rav uratował stawiając lekkie wzmocnienie graty dla agresora, wybronił, skontrował - wszystko na miejscu tylko jak ten biedny Rav pozbiera swoje zdruzgotane ego xD