Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
images comment_eAlAs4yJmVGpoIQEa85vFBPczC9IEzMy.jpg Dnia 04-12-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Pancernik 18.000 Pathfinder 38.000 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 43.242 Duży transporter 29.747 Lekki myśliwiec 250 Okręt wojenny 10 Recykler 6.332 Gwiazda Śmierci 1 Pathfinder 2.889 ________________________…
-
Klikanie PZika, ale tylko treningowo bo przecież mogłem mieć czas powrotu od obrońcy obrońcy SzO i powodzenia, wyjątkowo odpisał i pogratulował, zostało dla niego prawie 1/4 złomu bo 100k mtkow na żadnym skanie nie trafiłem a tu zdziwko :o AVE SITH Dnia 01-12-2020(Ukryta treść)następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 1 Pancernik 48.000 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ______…
-
Cytat od Ecc0: „Mimo wszystko tylu lamerskich fsów co było na Ledzie to chyba nie widziałem na moich wcześniejszych uni, tak więc gratuluję kolejnego strzału ” Jakbyście 3/4 trwania uni nie expili tylko, a zamiast tego czasem poobserwowali okolicę to może widzielibyście więcej lamerskich FSów, w innym wypadku ciężko. A co do śmierdzących RW, to weź wyluzuj Ecc0 bo to jakim cudem "oddam szklana" dał się nabrać na tego spadaka Waszego soju akurat podczas S&D i to akurat jak chciał oddać konto to c…
-
Wbijam rano zerknąć na grę, żeby zobaczyć co tam się dzieje u sierściuchów, a tam RW z Webberem na zielono i lodziarą na czerwono, więc micha się cieszy, lecę przełożyć browary z szafy do lodówki bo już wiem że będzie świętowanie... wracam a to wyobraźnia przerobiła mi w tym RW "mln" na "mld" i myślałem że do spodu wieśniaka zaorałeś a to tylko taki piard, chociaż fajny, zyskowny... No nic, graty Webber, ten lord "wybujałe ego, nie byłem na tym uni na ścianie" sith ma nauczkę, aczkolwiek za małą…
-
Zostawię tylko suche fakty, bez oskarżeń, więc bez spiny proszę Rick schodzi z niemal wiecznego urlopu, za "chwilę" rzuca skan przez ponad 100us i wysyła wszystko co ma przez taką odległość...? Ok, zakładam że wszystko tu jest uczciwie, więc gratulacje że się zorganizowaliście. Moje skany już były dawno po starciu, nikt wcześniej tego niestety nie wypatrzył
-
Mogę powiedzieć, że surkę na odbudowę dobrze ulokowałem jest szansa, że na gwiazdkę pobijesz swój własny rekord i będzie tam moja cegiełka xd graty szparka, jakaś wielka ta moja pomoc nie była, oddasz w naturze z nawiązką bardzo przyjemny zysk Ci z tego wyszedł, gąski się zwróciły z dużym hakiem. Fajnie, znowu jestem w ST minimalnym nakładem sił
-
Jak możecie tak wykorzystywać brak równowagi na uni.. wstyd, przecież gdyby nie ona, to byście tego BFSa nie trafili przecież przepraszamy za brak równowagi na uni, jednak nasz tajny agent płci pięknej ( ) robi wszystko, żeby przywrócić tę równowagę, a i ja osobiście zawiesiłem jakikolwiek rozwój, żeby było sprawiedliwiej, więc proszę schować te swoje tępe szpileczki Angelowi SzO, ma fajne zdrowe podejście i przegrał z normalną ludzką weekendową dolegliwością, sam z nią walczyłem, ale ja na nieb…