Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
bunkrownikom mówicie stanowcze "zbierajcie surkę" graty, zysku tyle co w majtkach u lodziary, ale rozrywka jakaś jest
-
Cytat od Eomures: „Maro zdejmuje majtki, tzn urlop i wszystkie już gotowe są Zimny skurczybyk, a trochę jednak ciepły jak grzejnik w grudniu... Gratki Obrońcy odbudowy ” Wyczuwam zainteresowanie, ale musisz ustawić się w kolejce... No i ja, jak wiesz, lubię brać na śpiocha więc dobranoc i do zobaczenia
-
SERDECZNE POZDROWIENIA DLA KOLEGI LERASA!!!1!!ONENEOENOE hqdefault.jpg Dnia 14-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Pancernik 25.000 Pathfinder 39.347 _________________________________________ Obrońca eMZet87 ________________________________________________ Mały transporter 52.078 Duży transporter 36.101 Lekki myśliwiec 19.390 Ciężki myśliwiec 3.225 Krążownik 698 Okręt wojenny 161 Recykler 697 Sonda s…
-
grubo przeorany, nowy emzet nam rośnie? graty lop, do zobaczenia
-
nie no Panowie, tak nie można, dziewczyna zalewa kawę redbullem od tygodnia, a wy nie dostrzegacie jej udziału... Bardzo ładnie Leia, wstawiłaś ten temat prefekcyjnie Serio to graty dla całego duetu, ale odeśpij cipo, bo się wykończysz... wtedy dobranoc i pozamiatane obrońcy pakiecik i szybkiej odbudowy po chwili odpoczynku
-
Cytat od ---Webber---: „Cytat: „nołnejmy ostatnio mi się rzuciły w oczy że mają duże ubytki w MD/ML i się zastanawiałem dlaczego, bo przecież nie mogą mieć tylu dziur na ekspach. No to już wiemy, oni też kombinują bo to pushóweczki sami wiecie kogo beaten.gif ” ale inne konta nie mają tu nic do rzeczy, przecież nie ma możliwości kupowania floty na rynku teraz, czy do czego teraz zmierzasz? ” bardziej mi to wyglądało na testowanie możliwości, jak tam siadło, to tutaj poszło na pełnej
-
Cytat od Pan S: „Nie wymienil konta to sobie zapodal troszke PLN i ot cala filozofia A GO do tego nic nie maja wazne ze w GF euro sie zgadza ” jakie zapodał PLN? dlatego ma nagle 800kkk w straconych punktach militarnych? no nie wiedziałem że kupowanie anty się z tym wiąże nołnejmy ostatnio mi się rzuciły w oczy że mają duże ubytki w MD/ML i się zastanawiałem dlaczego, bo przecież nie mogą mieć tylu dziur na ekspach. No to już wiemy, oni też kombinują bo to pushóweczki sami wiecie kogo
-
Ktoś wie czego ta Panda się nażarła, że przytyła ponad 5-krotnie od wczoraj? Domyślam się, że tricki z Tucana wjechały i tutaj, ale to jest z deczka śmieszne. Kilkukrotne zdublowanie floty czy co? Tak czy siak, jeśli admini mają zamiar tak sobie pozwalać robić żarty to ja dziękuję za takie granko i już wiem, że nie będę jedyny @Art @smoki @Adanio @kruszynka @Pax więcej adminów nie znam, na liście żaden do Ledy nie jest przypisany pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kulturalnej dyskusji
-
Dnia 08-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Pancernik 11.111 Pathfinder 30.000 _________________________________________ Obrońca giphy.gif eMZet87 ________________________________________________ Mały transporter 64.125 Duży transporter 24.034 Lekki myśliwiec 95 Ciężki myśliwiec 50 Recykler 1.343 Gwiazda Śmierci 1 Pathfinder 2.894 _________________________________________ Po bitwie... Agresor marecz…