Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ^Bad Whisky^: „A wiec tak , ciekawi mnie dlaczego chemikos nie odpisał Panu @cerm3r - widocznie czegos sie boi ” Tak, strach mnie obleciał. Ja wiem, że z żadnych skryptów (poza AGO) nie korzystałem, starcie było weryfikowane przez SGO. Nikt 'trzeci' nie pomagał. Ale oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania. Tyle ode mnie.
-
Cytat od Mirmir: „Konto będące na urlopie ponad 5 miesięcy traci status urlopu i zamienia się na wiecznego idlaka ,to samo z kontami zbanowanym ” Nie można komuś zabronić włączyć urlopu, nie można też tego limitować. Sam bardzo rzadko włączam urlop, ale jak ktoś chce tak grać, to jego sprawa. Inna historia z wiecznymi banami, tu można pomyśleć o zdjęciu urlopu z tych kont.
-
Konfiguracja
PostJak dla mnie zmiany nie są potrzebne, bo i tak pewnie nie zacznę inaczej tutaj grać. Gram tylko EKO i w porównaniu do innych graczy nie ma znaczenia jak szybko wydobywają się surowce, bo proporcje i tak będą zachowane. Oczywiście jeżeli będzie możliwość podniesienie EKO, to nie będę się sprzeciwiał. Natomiast wprowadzenie ewentualnych zmian musi być odczuwalne. Zmiana EKO z x6 na x7 niewiele da, więc jasne, że trzeba pomyśleć o wyższych. Na uni 68 EKO zostało zwiększone aż o 400%, to kolosalna z…
-
- dodana opcja ustawiania % pracy E. fuzyjnej - pomysł gracza @Qwant-holon - dodana kolumna z ładownością statków - pomysł gracza @Terry - dodana tabelka w parametrami floty i obrony - dodana tabelka Magazyn - liczy pojemność - dodana tabelka Dok kosmiczny - liczy jaki % floty odzyskamy po złomie - Trochę zmieniona tabelka Energia - można ustawiać % pracy budynków. Wpływa to na ilość Pozostałej energii (niestety nie zawsze jest zgodność, czasami różnica wynosi jedną jednostkę), a to na Współczyn…
-
Kombinują aż za bardzo. Teleport surowców - ilość pewnie będzie zależała od poziomu magazynu, weź tu wybuduj magazyn, żeby można było telepnąć sensowną ilość - 15 lvl magazynu to minimum (110kk surki) x3. W takim wypadku Stacja księżycowa musi dawać więcej pól. Korzystanie z moonów sojuszu/buddy - dajesz flotkę na moona sojusznika, a wtedy on może wysłać ją na atak - możliwe, że o to chodzi. Albo może sobie stać, jak to wyżej napisano, a wtedy kilka osób będzie nietykalna. Ehh...
-
Podgląd floty
PostTak, trzeba mieć wykupionego Komandora.
-
MUNDIAL 2018 - dyskusje
chemikos - - Piłka Nożna
PostMój typ to : Rosja - Arabia S. 2:0 Po pierwszej połowie się sprawdza.
-
MUNDIAL 2018 - dyskusje
chemikos - - Piłka Nożna
PostDodatkowo można pobawić się w typowanie wszystkich wyników. Proponuję zainstalować na swoich komórkach aplikację - FIFA World Cup Predicitor. Założyłem tam Ligę OGame. Oto kod, który trzeba wpisać, żeby dołączyć: 762c7455. Zapraszam.