Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 6
Forumowy As - - Pytania
Post1091 pełzaczy.
-
OKA: Dzień 5
Forumowy As - - Pytania
PostMyśliwiec w natarciu! cef0c60fcde1.png
-
OKA: Dzień 4
Forumowy As - - Pytania
PostNumer uniwersum: 50
-
OKA: Dzień 3
Forumowy As - - Pytania
PostNa pozycji 8.
-
Zadanie "Ciekawość"
PostŚwietnie! Jeśli event z nagrodami okaże się cykliczny, to po 5 cyklach przekroczysz bilion punktów.
-
Cytat od Kirczak: „Najważniejsze, że ludzie wydali antymaterię na sztab, a że wszystko inne kuleje to już mniej istotne ” Nie trzeba wydawać antymaterii na sztab, ponieważ możemy dostać 4 dni sztabu za pierwszą rangę. Możemy dostać też 3 dni sztabu za odebranie premii początkowej. Ja ciągle mam w odwodzie tę premię. Co więcej antymateria z nagród z nawiązką pokrywa wydatek na 7 dni sztabu.
-
OKA: Dzień 2
Forumowy As - - Pytania
PostArt najpierw pełnił funkcję moderatora forum. Miał przydzielony dział Pierwsza Pomoc, FAQ.
-
Ciekawe, czy górnicy przeniosą się na uni Kwazar? To uni ma obecnie najlepsze parametry ekonomiczne (eko x10, badania x20). Jeśli ktoś wybierze przenosiny z użyciem serwera dla nieaktywnych urlopowiczów, to amortyzacja takiego ruchu wyjdzie 140 dni. Zmiana eko z x7 na x10 i rezygnacja z wydobycia na 60 dni daje właśnie taki wynik.
-
OKA: Dzień 1
Forumowy As - - Pytania
PostOgame powstało 3.10.2002.
-
Rzeczywiście cena wyróżnia pakiet metalu. Jednak w dalszym ciągu trzeba mieć skilla, żeby trafnie wybrać jedną z trzech opcji: a) ulepszamy kopalnie metalu b) ulepszamy astro c) ulepszamy plazmową Cytat od CzarnyPan: „Cytat od buleon: „Najpierw ten gamoń musiałby mieć 52 poziom kopalni metalu ” zgadnij czyj skan dostałem dzisiajzapodaj.net/5455d0b5c56cc.png.html ” Zawodnik ze skanu skilla nie ma. Powinien mieć jedną planetę więcej i przede wszystkim plazmową nie na 12 a na 23 poziomie.
-
Cytat od w0jci3ch: „Nie wiem czy jest sens grania dla zabawy i frajdy na nowym uni, teraz to wyścig wydawania anty jest patrząc po Tucana... topka ma więcej pkt po 3 tygodniach niż wiele top1 na uni co mają rok czy dwa.... Choć top1 Tucana na Banie. Ja jestem za Uni bez surowców za anty! Rozumiem dopalacze, skaracanie czasów, sztab dowodzenia ale SUROWCE za ANTY??? ” Uważam, że jest sens. Można grać dla zabawy na nowym uni. Po prostu nie przejmuj się ścisłą topką. Walcz z resztą graczy w trochę …