Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie będę się rozpisywała za dużo akcja jak poprzednia. FS na atakuj na taki czas, że na luzie i recki i atak zamknęłam w jednej sekundzie, aby nie było złodziejaszków Dla obrońcy zostało jakieś 2-3kk metki na PZciku więc niech ma Reszta moja Pozdrawiam moje dwa sojusze TEREFERE z Xanthusa i Zibal - moje kochane kopalniaki Pozdrawiam buddy z obu uni Pozdrawiam ekipę z messengera ;D Pozdrawiam wszystkich wrogów Dnia 27-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zona_Rolnika […
-
Dziękuję za pozdrowienia :DDDDDDDDD
-
Wchodzę właśnie na mój szczyt nikt nie przeszkodzi mi tak właśnie od dziś wiem po co i dokąd mam iść nie będę więcej kleić i szyć bo po co stop ! złym emocjom tak moja misja to grać na więcej mnie stać dokładnie tak właśnie od dziś wiem po co i dokąd mam iść [ciach] Akcja prosta. Leciałam na spontana i się zalogował kilka min przed wlotem Po kilku godzinach lookłam falą i widać powrót FSa z misji atakuj Żeby było miło to powrót jego FSa, mój atak i recki zamknęly się w jednej sekundzie Trochę z…
-
Mam was w dupie i nie gratuluje !!! Gdzie dedy dla Pańci i sojuszników ? XDDDDD
-
Ale się ześledziowałeś Szkoda... Ale szacunek za przyznanie się nie wiem jak mnski na to zareagują ale pewnie przebaczą Jak coś Ja Ci wybaczam ;DDDDD Oj Śledziu Moderator Neferet:Posty połączone
-
Cytat od Rozalia: „Szybka odbudowa i odbijesz sobie Obrońcy wyczucia ” Może i odbije ale nie na mnie
-
Witam Moje pierwsze ST na tej uni i od razu top 2 solo Dobry początek Ogólnie akcja wyglądała tak: Rano w import/export otrzymałam złotego detroida, więc postanowiłam go jakoś wykorzystać. Zebrałam surowiec z planet w jedno miejsce i wysłałam sobie mały atak z planety Widziałam aktywność u obrońcy, ale postanowiłam zawrócić dopiero 10 min przed wlotem. Jako, że obrońca był aktywny i Ecepece miał na nim falangę to liczyłam pocichutku na kontrę. Kontra poszła. Agresor raz przeskanował chwilę po wy…
-
Złom zebrany przez atakującego/atakujących. - NIE KŁAM !!! Gratuluję serdecznie Szkoda kunda mam nadzieję że się gdzieś spotkamy jeszcze Powodzenia w realu :))) Truskawkowy mam ochotę Cię rozszarpać Pozdrawiam TEREFERE xD
-
Cytat: „Zona wez sie wpisz bo nikt mi sie nie wpisze ;d ” No skoro taka ładna prośba była to wpisać się muszę Gratki, jakiś tam zysk masz, więc przetop na jakieś magazyny albo wrzuć w jakiś wysoki poziom depozytu sojuszniczego Wreszcie Ci coś wpadło i nie uciekło Teraz ja mam złą passę albo mi się logują tuż po starcie albo uciekają chwilę przed wlotem ale spoko... jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałam i coś tam pozłomuję