Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 666.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam. Normalnie to ostatnio nie wstawiałam ST, ale ze względu, że teraz nowe barwy i zysk całkiem całkiem to wstawiam Pozdrowienia dla sojuszników i wszystkich znajomych Byłoby ładniej, ale reszta pancy złomowała co innego Złom cały mój Dnia 29-06-2018 20:13:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [G_C] ________________________________________________ Pancernik 16.691 _________________________________________ Obrońca Anarchi ______________________________________________…

• Czyli jednak jak brzmiało w poście skasowanym przez moderatora: Starcie do usunięcia.

• Ciekawe jakim sposobem byłeś online po 3, skoro wszystkie serwery ogame padły na całym świecie ? Ale oczywiście... Ty możesz więcej hi hi Atak był już po padniętych serwerach, zatem nie mogłoby być innego rozwiązania jak back up obrońcy, bo w końcu nie ze swojej winy stracił flotę.

• Heh na zibalu ładne boom padło, ktoś jednak miał możliwość wejść na konto Atak był po 3. Obrońca nie miał jak się zalogować. Co w związku z tym ? Będzie back up czy jak ?

• Cytat od guzik: „juz mozna się logowac. Jest włączona blokada ataków do 22 ” Niestety niektórym dalej nie działa EDIT: Po kliknięciu "zaloguj się" wyświetla teraz komunikat : "A connection error has occurred!" EDIT2: 8:59 ... wszystko już działa.

• Przez chwilę działało, udało się wejść w lobby, ale nie udało się wejść na jakikolwiek serwer, po kliknięciu serwera wyskakiwał błąd i wyrzucało do strony logowania lobby. I teraz znowu to samo: Przycisk "zaloguj się" nie reaguje

• Cytat od Zibi25: „a co z atakami , które były w trakcie ? ktoś siedzi do późna w nocy , wysyła całą sporą flotę i liczy na spory zysk . Nagle brak możliwości wejścia na konto , zysk stracony , a co gorsza - pewnie i możliwość powtórzenia ataku , bo obrońca już następnym razem zadba odpowiednio o swoją flotę ” Jak miało wejść to pewnie weszło jeśli atak był po 3 to na 99% obrońca dostanie back upa, bo nawet jeśli spał to będzie mógł zgłosić do supportu info że nie mógł się zalogowac

• Cytat od Bauwsilein: „Germany has placed an attack restriction until 22 oclock because of that problem. Maybe ogame.pl should do the same? Some people can Login and kill all fleets who cant login for hours now. Sorry for english message but my polish is terrible. Best regards ” Czyli nie trzeba czekać specjalnie do 22 blokada ataków O ile to oczywiście potwierdzone info...

• Cytat od szywro019: „@Ruda czyli jakieś zadośćuczynienia za straty będą ma się rozumieć ? I druga sprawa osobiście pracuje na nocki i teraz spadam spać bo nie mam jak wysłać fs . liczę że walniecie wszystkim urlopy i jak będzie można logować to będzie tak samo jak w przypadku bana że ściąga się od razu tak ? ” Powinna być jakaś blokada ataków do momentu zalogowania lub na 24 godziny czy cos.

• Cytat od JOZEF ze STALI: „konto dopiero zeszlo z bana, nic nie sugeruje bo sam tez je spakowalem jak widmo raz zamulil (jakby ktos sie zastanawial co to za cuda) gratki wyczucia ” To jest już śmieszne Terrorku Tak się wypierasz swoich pushy, piszesz wszem i wobec, że jesteś czysty i wkurzasz się jak ci pusha sugerują, a w każdym większym starciu dajesz sugestię o pusha.... Wstyd Żeby nie było spamu: Gratki wyczucia i zysku jest co przetapiać

• przywitaj sie

zona_rolnika - - DiD Cosmos

Fajnie a ja tam się nie przedstawiam kto ma mnie znać to zna i tyle w temacie xDDDDD

• gratki ;p latałam na niego kilka razy i zawsze uciekał

• Szkoda konta mlecyka ;p dziwna sprawa... od 3 tygodni na urlopie, wczoraj ściągnął urlop napisał, że kończy grę, pożegnał się a po kilku godzinach złom..... eh...

• Siwy szkoda, że jednak skończyłeś, pomogłoby ci się odbudować agresorom gratki zgrania i udanej podstawki

• Cytat od Ruda: „Cytat od Cztery: „u mnie jest tak zapodaj.net/bdc3e5002dc7a.png.html a potem tak zapodaj.net/dc3603c789cd7.png.html ktoś, coś, pomoc? ” A sprawdź czy masz dobrą zakładkę. Bo mi ten błąd wyskoczył w "Zarejestruj". Zakładka sama się nie zmienia na "Zaloguj". ” U znajomego zakładka "Zaloguj" i nie idzie I w ogóle zastanawia mnie słowo "niedopuszczalny"... Niedopuszczalny do czego ? do logowania ? czyli wcześniej był dopuszczalny a teraz nie ?

• Dziwne, że nikt z administracji się tutaj nie wypowiada... Skoro jest wprowadzana tak wielka zmiana to powinno być podczas wprowadzania tej zmiany, przynajmniej dwóch adminów dostępnych aby można było im błędy zgłaszać. tutaj już jest tona postów z problemami i póki co brak rozwiązania. Tickety też powysyłali i brak odpowiedzi... Ciekawe czy zrobią jakiś back up gdy złomy wyłapią ci co nie mogli się zalogować....

• Cytat od Cztery: „u mnie jest tak zapodaj.net/bdc3e5002dc7a.png.html a potem tak zapodaj.net/dc3603c789cd7.png.html ktoś, coś, pomoc? ” Znajomy ma dokładnie to samo i jest to aż do tej pory. Nie da się wejść na sporą ilość kont. Oczywiście z bezpieczeństwa nie podam nicków tych graczy ale przy jednym jest już małe pz.... Masakra...

• No dwaj znajomi dalej nie mogą wejść na konta, jeden na bellatrix a jeden na xanthusie floty mają bezpiecznie wysłane, no ale sam fakt że wywala im info że adres e-mail jest nie dopuszczalne, jest co najmniej dziwną sytuacją bo te maile mieli od początku gry na tych uniach. EDIT: Jeden ze znajomych próbował wziąć przypomnienie adresu e-mail. Wpisał dane konta tzn nick hasło i serwer. Wyświetliło prawidłowy mail taki pod jakim próbuje się cały czas zalogować, a więc wpisuje dobre dane tzn i e-mai…

• Masakra niektórzy gracze nie mogą się w ogóle zalogować na konta. Ja przez 20 mint nie mogłam wejść na twoje, wyświetlało komunikat o wprowadzeniu niedopuszczalnego adresu e-mail. Dopiero po 20 minutach załapało mimo że ten sam adres wpisywałam i te samo hasło.

• Szkoda molkiego strasznie, ale cóż taka gra Ważne, że miło spędził czas No i podejście prawidłowe: Nie ma co się przejmować Jak tylko wykażesz chęć gry eko tak jak masz w planach to kilka kopalń masz ode mnie za free Gratki agresorom zysk fajny wyszedł No i mój kris tam sfarmiliście xDD