Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 560.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie wymagaj spójności od produktu robionego przez amatorów na kolanie

• Wolniejsze uni i już jest więcej konterek niż na cały Pasi przez pierwszy miesiąc tamtego uni. Za to gratki Ale co obrońca musiał myśleć skoro nie skorzystał z promo na moona i lata z planety reckami geniusz. Takich geniuszy w tej grze nie trzeba.

• Wrzucone w ramch budżetu reklamowego. Pozdrowienia dla Rosa. Małe pozdrowienia dla drugiego chętnego - przez ciebie część recków została zawrócona - a potem ok 27kk złomu podebrałeś - smacznego przerabiaj na obronę. EDIT: W ramach bonusu był jeszcze lot na planetę - 16kk zasobów, 16kk złomu dodanego do sterty - stąd były co podbierać po moich zbiórkach. Dnia 12-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koneser [Rosa] ________________________________________________ Ciężki …

• Cytat od smitty1: „Cytat od LaresiK: „Prosze o poprawkę st, ponieważ obrońca zebrał ponad 30kk złomu i to starcie wcale nie wygląda tak kolorowo:) pozdrawiam ” Nie mój cyrk, nie moje małpki, ja ino tu sprzątam ” A więc dlaczego nie wrzucisz tego jako 100 000 %? Albo 2 kkk zasobów z farmienia? Wrzuć śmiało - będzie tak samo fałszywy. Przecież zebranie zlomu to element raportu - wrzucaj prawidłowo albo nie wrzucaj w ogóle - bo obecny nadaje się na śmietnik - tam jego miejsce. I nie ma znaczenia cz…

• Cytat od Void: „Nawet nie zauważyłem wyłączenia tych przedmiotów na rynku, bo to i tak tylko push. Ale jak chcę sprzedać np. 3 000 000 deuteru za coś innego, powiedzmy metal, klikam na maksymalną dopuszczalną wartość, to gra wyświetla komunikat, że liczba jest zbyt duża. Muszę ręcznie wpisywać zamiast okrągłej liczby, o 1 mniejszą. Nie potrafią nawet prostej rzeczy, jak zmiany znaku z < na <= lub zmiany tolerancji w samych liczbach, zależy jak jest napisany kod. ” Nieprawda (a raczej - to tylko …

• @Muniek Jak widzisz - kolejny raz najpierw robisz rozróbę i piszesz brednie, ale po dwóch dniach mądrzejesz odrobinę i przyznajesz rację. A nie można tak od razu? @buleon Ja przedstawiłem praktycznie taki sam schemat (choć z racji czasu bardziej skrótowo) - róznica poziomów stoczni itp - to każdy dobiera pod siebie. Jedyna moja uwaga - amortyzacja jest prawdziwa dla starych uni, z handlarzem. Bez handlarza - niestety - metal staje sie bezwartościowy, mając zerowe kopalnie metalu jestes w stanie …

• Ja tylko dodam co do uni - większość uni będzie dobra - jedyne czego musisz unikać to złom z obrony. Przy braku zlomu za niszczenie obrony masz szansę się mniej czy bardziej zabunkrować i mieć spokój większy - ważne szczególnie jak wracasz do gry po przerwie / zaczynasz - bo tak gra się wolniej - ałe łatwiej. I moim zdaniem każde nowe uni już będzie bez handlarza i bez rynku. Tydzien temu zaczęło się nowe uni - x2. Quasar jest x3. W zasadzie jest to obojętne - dość podobne uni pod względem prędk…

• zależy od poziomu tech i fuzji - tak do lvl 5-6 stawiasz praktycznie po 2-3 tyg gry, lvl 7 to już daleki etap. Nie pamiętam na pewno (i nie chce mi się sprawdzać) ale chyba przy 22-23 lvl fuzji i tech terra lvl 8 wchodzi (256k energii). Ale wyżej - praktycznie nierealne. Dlatego w wyliczeniach bierz lvl 5-6 terra (czyli 20-25 miejsc). Jak potem postawisz coś wyżej - to jest to bonus - sam spojrzysz na co wykorzystasz. A licząc plan minimum - licz także oszczędnościowo - czyli lvl 5-6 terra. Co d…

• Cytat od Starrk: „Hmm, ja mam piętnastki i mam z reguły po 210-220 pól już z terraformerami Mogę wejść do dyskusji? ” Nie. Muniek ci napisze, że się nie znasz i nic nie umiesz. Bo tylko on ma rację A jego 380 pól zjada twoje gsy na śniadanie ... i jeszcze 170 pól mu zostanie.

• Dupa nie ST - poniżej progu. Do kosza. A sorki - już widzę - ST z 10.8 - a więc próg prawidłowy. Przepraszam, gratulacji nie ma, bo nie ma za co gratulować.

• @Muniek Jak sam napisałeś - moje top nie interesuje - ale pokazuje możliwości konta. Twoje zaś top - #362 - pokazuje, że albo rozwijanie konta w ten sposób jest nieefektywne albo jego właściciel się nie zna. Ja jednak wolę pytać o rady topkę, bo zazwyczaj (nie zawsze - ale w 95% przypadków) oni wiedzą więcej - a w prawie 100% przypadków ich sposób gry jest po prostu lepszy - co widać po rankingu. Klapki na oczy to masz akurat ty - raz, pokazałeś to w temacie odkrywcy - a dwa - tutaj - nie potraf…

• Cytat od Muniek: „"a ja na każdym uni top5" - przez 3 tygodnie i dowidzenia ja mowie rozwoju konta mocnego, w długim czasie. kolega pyta o rozwoj konta. ty doraddzasz mu sposob na 200 pol ja na 380 pol ” Ja mogę mu doradzić także "Wszystkie planety na pozycje 8 - ale tylko max wartości. Potem przeniesienie za anty na pozycje 1. Terraformer minimum 15 lvl. A potem za anty na pozycje 15". Tylko po co? Jak praktycznie taki sam efekt osiągniesz moim sposobem, za darmo (choć odrobinę czasu potrzeba).…

• Event 40% szansy na moona

cokolwiek - - Błędy w grze

@Poka Bydlaka Smierdziela @Ruda Podobno już działa - przed 14 wchodziło z 40%. Kwestia czy poprawili coś czy po prostu różnica strefy czasowej. Jak by nie było - kolejny fail informacyjny.

• Cytat od Muniek: „8 pozycja, terra wysoko i dopiero relo. wszystkie moje planety maja po okolo 380 pól. mozesz tu rozpisac książke a ja nadal bede mial 380 pol do twoich 200 pzdr ” I nadal będziesz #362, a ja na każdym uni top5 bo to nie liczba pól na planecie decyduje o wartości konta. Ja napisałem czego potrzeba, kalkulator (o ile już umiesz go obsługiwać) i liczysz. Miejsca wystarcza na wszystko, jeszcze zostaje zapas ok 10 miejsc - do uzupełnienia wg uznania. A dzięki temu, że mój sposób nie…

Cytat od Antharas: „Z mentalności? Jeżeli miałeś szanse być w jakimkolwiek urzędzie to powinieneś wiedzieć jak sprawa wygląda ” A to oczywiście, że ma miejsce. Ja nie raz pisałem, że bycie w GO ma cechy mentalności urzędniczej - nudne obowiązki, niepotrzebna praca, efekty pracy znikome, niska pensja, ale dostajesz władzę do ręki (jaka to władza - ale jest) - i możesz przeczołgiwać petentów. I to ci wynagradza niską pensję. Zdanie prawdziwe zarówno do urzędników w życiu rzeczywistym - ale i w oga…

• muniek jak zwykle brednie pisze. Ja tak gram od kilku uni - i nie narzekam. Trochę boli drugiego dnia (masz astro 8 - lecisz na pozycje 15 - jak dostajesz małe przed 2-3 dni - to tracisz czas, plus także 20k kr na kolona trochę boli - jak trzydziesty kolon daje nowe maleństwo. Ale zaczynając od konca - co potrzebujesz mieć: - nanity - 7-9 miejsc - fuzja - 23 miejsc (ktoś ma fuzje 24? może alecios miał ... ) - kopalnie - obecnie metal bez wartości - ale i tak - liczmy 110 miejsc (30-35-45 - mało …

• Flota widmo padła Za moich czasów ANS miał te 3kkk floty - ale nigdy jej nie widziałem. A latałem na niego wiele razy - czy to w dzien, czy w nocy. Trafiałem, czasem zawracałem - ale nigdy podstawki od tej floty nie dostałem. A patrząc po wielkości pz - to także tam nie latała.

Cytat od smoki: „Przekazuję Wam oficjalne ogłoszenia. Polski support nie ma możliwości włączania eventów. ” Zgadza się. Czyli event będzie od 3:00. Polski support nic nie może, za nic nie bierze odpowiedzialności i nic dla graczy. Mam porównanie sytuacji błędu gry, gdzie (w identycznej sytuacji) polski support to 5 dni czekania na odpowiedź "Nie przewidujemy rekompensat dla graczy w przypadku błędów gry" vs support angielskie, gdzie po 30 min dostajesz odpowiedź, że zasoby zostały dopisane do ko…

Cytat od Ruda: „Eventy księżycowe - 15% zniżki na księżycowe przedmioty oraz 40% szans na powstanie księżyca (11.08.2020) Dodatkowe 12 godzin eventu z uwagi na problemy w weekend. ” 11.08.2020, od 12:00 do 23:59 Gwarantujecie te godziny jako prawidłowe? I co w przypadku gdy będzie standard - czyli od 3:00 - czy choć raz team weźmie odpowiedzialność za swoje słowa i czyny - i albo poda zweryfikowane dane (wiarygodne) - albo zrekompensuje graczom swoje (teamu) błędy? Tak, wiem, pytanie do @smoki c…

• ANTYMATERIA DLA CAŁEGO LOBBY

cokolwiek - - Gra

Po części się zgadzam - rzecz w tym, że to jak z botami. Likwidacja / utrudnienie działania botów jest dość prosta - ale a) wymaga implementacji kodu po stronie GF b) wymaga odpowiedniego postępowania teamu. A jaki mamy efekt to kazdy widzi - na większości uni jest więcej kont botów niż kont graczy, boty są masowo zakładane i farmione przez dane konto. Niby to każdemu przeszkadza - a każdy głowę odwraca i udaje, że nie widzi problemu. Podobnie i tutaj - w wielu miejscach pisałeś - w razie wykryc…