Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
Postnie lubię takich kibiców co kibicują drużynie która w tym momencie jest najlepsza i wygrywa mecz za meczem.
-
Manchester United
Posta ja nie pamiętam chyba jak miałem 6-7 lat i na Amige był jakiś manager piłkarski to wybrałem Man Utd i tak już zostało 10-11 lat z ManU.
-
Manchester United
PostJuż 2:4 Zmiana Van der Sar schodzi a wchodzi Tomek KUSZCZAK!!
-
Manchester United
PostNo nareszcie GOL! 71' Wayne Rooney wyprowadza Diabły na prowadzanie po ładnym strzale z pierwszej piłki! Futbolówka wpada do bramki po odbiciu się od słupka! Brawo Rooney! Kuszczak jak do tej pory dobrze broni!!
-
Manchester United
PostBedzie to ciężki mecz dla Manchesteru.Roma chce sie zrewanżować za ubiegły rok,Roma ma bardzo dobry skład,ładnie i dobrze gra,mimo iż ostatnio dostała ostro w tyłek od Interu.U nas z formą strzelecką nie najlepiej,mam nadzieje ze wygramy i niestracimy bramki. Mój typ: 1:0 dla Manchesteru.
-
Manchester United
PostSłabo gramy,Birmingham ma przewagę.Od początku II połowy Kuszczak zmienił Van Der Sara. EDIT o 19:36 : GOLL!!Prowadzimy 1:0!!Strzelcem gola Ronaldo!
-
Manchester United
PostI przełamana passa wygranych 1:0 Wygrywamy po ładnym golu Teveza i po wykorzystanym karnym przez Sahe.Dominowaliśmy w całym spotkaniu i zasłużenie wygraliśmy. GLORY GLORY MAN UNITED! UNITED!!UNITED!!
-
Manchester United
Post2:0 dla Diabełków,mam nadzieje że w ataku Rooney i Saha,a Tevez na ostatnie 25 min na zmęczoną obronę. UNITED!!UNITED!!