Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostKurde ale co to znaczy sławni.... 1. Voldemort w czasach jeszcze pod panieńskim nazwiskiem 2. Harry Potter 3. Lucjusz Malfoy 4. Ambrozjusz Flume 5. Gwenog Jones
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostLT 2016/2017 Nikt się widzę nie rwie do przejęcia LT więc postanowiłem poprowadzić tę zabawę przez jeszcze jeden sezon. Zaczęlibyśmy z 1 tygodniem sierpnia od 4 kolejki naszej kochanej Ekstraklasy lub z 2 tygodniem sierpnia od 1 kolejki Premier League. Nagród od siebie tym razem dać nie mogę bo już dawno nie jestem w team i przy poprzedniej edycji rozdałem ostatnie kupony co mi zostały. Być może uda się coś załatwić, ale to się okaże. Proponuje też jedna zasadniczą zmianę w punktacji. Do tej por…
-
Zadaj lepsze!
-
Dla mnie nie był ciężkostrawny, tylko trzeba do niego podchodzić nie jak do powieści, a jak do książki stanowiącej opis historyczny pewnych wydarzeń. No i dla dobrego zrozumienia i ogarnięcia nazw imion itp. trzeba raczej przeczytać dwa razy raz po raz. Ale taka formuła ma też swoje plusy - czytałem to 5 razy i nadal nie pamiętam wszystkiego
-
Kraj o podziale administracyjnym na 13 większych jednostek następnie na 45 mniejszych. Kościół w tym kraju podzielony jest na 3 archidiecezje i 10 diecezji.
-
Biologiczny
PostOsobliwe stworzonko powszechnie błędnie nazywane przez co może kojarzyć się z grupą zwierząt z którą nie ma nic wspólnego. Dodatkowo silnie kojarzy się z pewnymi roślinami nie występującymi w Europie.
-
Biologiczny
PostTo pilusy?
-
Cypr - wolność albo śmierć, a film to nie kino bułgarskie tylko chyba albańskie pl.wikipedia.org/wiki/Wolno%C5…%87_albo_%C5%9Bmier%C4%87
-
Gra o Tron
PostI tutaj też czajnik twój.
-
Harry Potter
PostDokładnie, w książce znajduje go Tonks w filmie Luna. Zadawaj
-
Gra o Tron
PostJaki był najbardziej wysunięty na zachód przyczułek imperium Valyrii?
-
Harry Potter
PostHmmm może coś takiego: Przy okazji jakiego mało przyjemnego dla Harrego wydarzenia w filmie Luna przejęła książkową rolę Nimfadory Tonks?
-
Biologiczny
PostGenofor?
-
Ostatnia kolejka podliczona Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 A tutaj klasyfikacje końcowa Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 Gratulacje dla zwycięzców :), za dystrybucje nagród odpowiadał będzie FA Toadie. PS: Przepraszam za małe opóźnienie ale nie miałem w ostatnich dniach czasu na podrapanie się po przysłowiowej mało szlachetnej części pleców.
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostPodsumowanie Typowano łącznie 6321 wyników. Poprawnie wytypowane dokładne rezultaty: 718 - 11,36% Zachowana różnica bramek i max jednobramkowa różnica w porównaniu do wyniku rzeczywistego: 599 - 9,48% Poprawnie wytypowany jedynie zwycięzca bądź remis: 1571 - 24,85% Całkowicie błędne typowania: 3433 - 54,31% Wyniki poszczególnych kolejek I kolejka typera - 1 kolejka fazy grupowej 10.06 - 14.06 - ZAKOŃCZONA - wygrana: kasai, Sebcio84 - 22 pkt - WYNIKI II kolejka typera - 2 kolejka fazy grupowej 15…
-
Harry Potter
PostTak w Mungu, jak szczęśliwym trafem zdarzyło mu się zostać wciągniętym w odwiedziny Lockharta na oddziale dla obłąkanych.
-
Gra o Tron
PostGruba Walda od Freyów żona Roose Boltona . A ona gdyż Walder Frey obiecał mu tyle srebra w posagu ile będzie ważyła jego wybranka - więc wybrał najgrubszą .