Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Harry Potter

Cezarcfc - - Rozrywka i hobby

Kto prócz Rona zmuszony był do wymiany różdżki?

• Gra o Tron

Gdzie rozpoczęły się walki rebelii Roberta?

• Gra o Tron

Blackfyre

• Migotka

Cezarcfc - - Archiwum CT

Majgotka Prawie rok jako pomarańcza to już chyba zdecydowanie za długo nie uważasz? Kiedy zzielenejesz? Mam taką małą próbkę: HHLK0qL.png Czyż nie wygląda to o niebo lepiej niż ten obrzydliwy, obleśny pomarańczowy kolor? Umiesz rzucać widłami? Do zielonego!

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Skoro politycznie to... Przeżył niemal 62 lata, przez około 20 lat był premier pewnego kraju, potem przez kolejne 2 lata rządził marionetkowym państwekiem na usługach silniejszego sojusznika w wojnie. Ostatecznie schwytany i rozstrzelany.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

da Luz.... nie wiem jak napisałem ten XIX wiek takich cudów to raczej nie ma Zadawaj

• ciap

Cezarcfc - - Archiwum CT

Cytat od ciap: „Wszystkie osoby na które liczyłam już się wpisały. Dziękuję Wam” Czyli że co temat można zamknąć? Albo odpowiadać na pytania rownie często jak na innych pomniejszych projektach? Cytat: „Byłam parę razy w temacie politycznym i więcej bałam się czytać. Polecasz tam jakiś temat/dział? ” To akurat najgorsz i najmniej potrzebna częśc HP. Jedyna którą bym zlikwidował! A inki do jedynych słusznych tematów są w mojej sygnie Jak byłaby twoja reakcja na zamknięcie GiK i zostawienia go tylk…

• kruszynka

Cezarcfc - - Członkowie Teamu

/dusi się od kurzu Nikt tu nie pisze bo bo nikt nie lubi pomarańczowego koloru.... Gdzie twój zielony nick? Nie wspominając o randze.... Gdzie chciałabyś moderować w MN gdy z całego forum już tylko ten dział zostanie? Kogo uważasz z największego trola w team? Umiesz walnąć takiego porządnego focha na dłużej niż 10 min?

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Cezarcfc - - Spam

youtube.com/watch?v=3yh2InVsFag

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Przy wejściu na ten stadion znajduje się orzeł - symbol klubu który na nim gra.

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Pál Teleki premier Węgier

• 2 kolejka Primera Division piątek, 26 sierpnia 20:45 Betis - D_La_Coruna 1-1 22:00 Espanyol - Malaga 2-1 sobota, 27 sierpnia 18:15 Eibar - Valencia 1-1 18:15 Osasuna - Real_Sociedad 1-2 20:15 Real_Madryt - Celta_Vigo 3-0 22:15 Leganes - Atletico_Madryt 0-2 niedziela, 28 sieprnia 18:15 Las_Palmas - Granada 2-0 18:15 Alaves - Gijon 2-1 20:15 Athl_Bilbao - Barcelona 1-3 22:15 Villarreal - Sevilla 1-1 niedziela, 28 sierpnia Mecz punktowany x2 niedziela, 28 sierpnia 20:45 Monaco - PSG 1-3

• Liga typerów - dyskusje

Cezarcfc - - Piłka Nożna

Wyniki kolejek zwłaszcza takich z pucharmi kończących się w środę/czwartek pojawiać się będą najpóźniej w piątek wieczór/sobotę rano. Druga kolejka powinna być na dziś kolo 21.

• Biologiczny

Cezarcfc - - Nauka

No to zadawaj

• Harry Potter

Koło nie ma początku!

• Toadie

Cezarcfc - - Członkowie Teamu

Czyli chciałbyś mieć własne nałożnice? Oglądać i obstawiać walki gladiatorów? Pić wino na umur? Handlować niewolnikami? Posiadać ich własne stado?

• Gra o Tron

No to teraz zadawaj

• Gra o Tron

Jak nazywał się teren między Ostatnim Domostwem a Murem?

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Stadion piłkarski, zbudowany w XXI wieku, zastąpił stary stadion wybudowany w połowie XIX wieku. Jego poprzednich gościł min. finał Mistrzostw Świata Juniorów i był wówczas największym na kontynencie. Przebudowę wykonano na mistrzostwa kontynentalne (w trakcie których gościł 5 spotkań w tym finał) jej skutkiem było zmniejszenie pojemności prawie o połowę.

• Gra o Tron

W Dorne oczywiście.