Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Mała geneza: Wczoraj wyskanowałem flote obrońcy jeden układ ode mnie, na soju pisali, że Xedris ma stalowe moony, ogólnie myślałem, że przecież pusci dobrego fsa i nic nie bedzie po spaleniu moona... Moonik padł zaskakująco szybko i moim oczom ukazał się fs na kolonizuj Niestety miałem dziś bardzo pracowity dzień i byle jak poustawiałem piloty... Podczas lotu Lop zaczął próby bronienia sojusznika ale w pogotowiu czekał Już Adaś któremu dziękuję za pomoc z tym wszystkim Dofarmy jakieś tam l…
-
Witam Po zdjęciu urlopu standardowa procedura, skany okolicy. guffcio jak zawsze zrobił zwózkę na kolonie, wiadome było, że pokaże się tam flota Miałem tylko 2 układy więc zaraz po zapaleniu się moona wystartowałem Obrońca zalogował zaraz po wlocie ( Dofarmy wleciały jak juz był na koncie ) i ładnie pogratulował tak więc życzę mu szybkiej odbudowy Pozdro dla MAFII, BSów, Stysi i asherla Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 50.000 ___________________…
-
Cytat od szywro019: „A no tak bo ty qua walisz takie % że śmiesz się zwać top lotnikiem uni , szkoda tylko że z własnej floty wiecznie Coraz więcej tych top % się klepie , może weźcie wszyscy urlopy na miesiąc opozycja niech odrobi straty Ładnie wyszło bawcie się dalej i topcie namiętnie ” Jakbyś wiedział jakie on zyski z satek Batona kręcił to byś zmienił zdanie Graty dziadek, Liczę, że odbierzesz złom Przetapiaj
-
Mi byś też mógł podziękować lamo Graty soczystego Stejka Przetapiaj zyski
-
hunter mi chodzilo o to, ze.dali kazdemu wybor przy pierwszym ufs i to odnosilo sie to mihau, ze nie rozumie takiego ustawienia... musieli dac dwa wyjscia bo i 30% pz ma swoich zwolennikow. Ja tez nie poszedlem na draco z tego samego powodu co wszyscy i z tego, ze gralem tam i znam topowych pusherkow i te nasze "topowce" mogliby sie od nich uczyc.... po ankiecie widac, ze pewnie nie bedzie nic o pzcie...
-
SZTURMAN [MAFIA] vs. cichy ~ 433.27% Dnia 18-03-2018 13:13:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca cichy ________________________________________________ Mały transporter 61 Duży transporter 4.012 Lekki myśliwiec 347 Ciężki myśliwiec 158 Krążownik 102 Okręt wojenny 517 Recykler 15 Bombowiec 36 Satelita słoneczny 42 Niszczyciel 298 Gwiazda Śmierci 1 Pance…
-
Temat cos umarł Poranne skany okolicy przyniosly małe zyski SZTURMAN [MAFIA] vs. gazik [TEREFERE] ~ 646.35% Dnia 11-03-2018 08:05:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca gazik [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 17.000 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 5.453 Działo jonowe 645 Mała powłoka ochronna 1 _____________…