Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Jakiś podrabianiec wkradł się na uni z nickiem znajomego to trzeba go przywitać Pozdro dla MAFII, Warriorsów i asherla ;* PROPONUJĘ ZWIEKSZYĆ PROGI ST ! Dnia 30-05-2018 23:07:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 66.666 Sonda szpiegowska 40 _________________________________________ Obrońca Figiel ________________________________________________ Duży transporter 5.876 Okręt wojenny 1.438 Recykler 3.239 …
-
dzieki za zaproszenie i czekam na wiecej ☺ no i sam coś traf na miare St
-
Witam Kolejny raz coś więcej niż BFS Ostatnio nic nie mogło wejść więc postanowiłem spalć jakąś kulkę Na tego pana już kiedyś leciałem z Niszczami ale wszedł na konto, napisał to zawróciłem. Po tym obrońca nadal co dzień był na tym samym moonie więc postanowiłem jeszcze raz do tego podejśc i tym razem moonik padł bez utrudnień i ukazał się piękny dla mnie fs na kolonizuj :D Pozdrowienia dla MAFII, BS z quaoar, empe, Dsa, obiego, Stysi, Tosiaka, Termiego i wszystkich pozostałych znajomych Obrońca…
-
Starrk - składy takie a nie inne bo nie było nic lepszego pod ręką a 100 układów leciał tylko koval i dlatego właśnie same pc żeby zminimalizować czas i spalanie My z Termim mieliśmy 'za płotem' więc nie wyszło tak źle
-
Witam Mała geneza: Sprawdzałem aktywności Vegiego i jak juz byłem na 1g to postanowiłem kliknąć kilka układów obok i u obrońcy stała flota na minutach, przeglądnąłem pozostałe układy Dziadzi i minuty były też na 3g i tam od razu poleciałem Co do głownej floty to nie było nikogo w pobliżu, jedynie Termi ale sami mielismy zbyt wielkie straty... miałem już odpuścić ale asherl zaproponował kovala, myślałem o nim wcześniej ale nie widziałem go nigdzie blisko. Po kilkunastu minutach szukania postanowi…
-
Witam Takie tam maleństwo przed daniem głównym Pozdro dla sojuszu i znajomych Dnia 15-05-2018 20:04:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 110.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca DZIADZIA [one4one] ________________________________________________ Duży transporter 16.580 Lekki myśliwiec 1 Recykler 91 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 2.500 Lekkie działo laserowe 2.000…
-
glad wkardl Ci sie tam maly błąd bo kliknales nie porzebnie 2 zera przy ilosci dexu tym bardziej, ze bez pzta to rw Graty za locik, obronca zamulił raz to zamuli kolejny i obyscie byli wtedy w pogotowiu