Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie dałoby się zrobić zakupów w sklepie na wzór podobny do tego ze stoczni, tzn. że wpisujemy ilość? Kupowanie detroidów/ośmiornic/newtronów/boosterów w dużych ilościach jest męczące, poza tym przy szybkim przeklikiwaniu dwa razy mnie wyrzuciło do lobby. Można dodać potwierdzenie jak przy wysyłce misji kolonizuj, żeby nie było, że ktoś jedno zero za dużo wpisał. a w potwierdzeniu koniecznie format liczb np. 1 000 000 lub 1.000.000, czyli czytelnie oznaczyć rząd wielkości.
-
Ładowność sond
PostWracając do ładowności sond, dziś udało mi się wykręcić dość ładny wynik. Jeśli chcecie zgarniać dużo surowców, grając uczciwie, głosujcie na uniwersa z ładownymi sondami Początek: m8EJ8A6.png I finał: tKKE9Id.png
-
Ładowność sond
PostNa Himalii nie było to głosowane, z tego, co pamiętam. Na Galatei chyba też nie, dalej wstecz nie pamiętam.
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „Tak ale jesli masz dowody twarde. Poparte screenami z falangi albo jakies raporty dostaw albo cos w tym stylu. Dowody musza byc niezbite, nie do podwazenia by ticket mial sens. ” Mam na ten temat inne zdanie. Masz wątpliwości, piszesz ticket i przestajesz o tym myśleć, myśleć wtedy ma GO. Uważasz, że jest stronniczy - odwołujesz się. Widzisz, że górnik farmi i ma zero przyrostów - piszesz ticket, dla mnie to zupełnie proste. I nie jest tak, że one nic nie dają, bo dużo wi…
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „Konto pushujace zbiera sure, topi na flote badz zostawia sos na moonie bez floty. A to konto pushowane atakuje je tak jak idlaka i na tym caly bajer polega. To tzw. push zlomowy jesli sie nie myle.” Pasywny. Cytat od Truck driver: „To powiedz mi i innym zaineresowanym w mniejszym lub wiekszym stopniu jak to jest, ze konta gornicze (niektore tylko rzecz jasna) farmia po idlakach a nie rosna miesiacami? Gdzie ta sura idzie? Tylko ledwo ten proces widac bo wlasnie mt-kami ta…
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „No i w koncu chyba cos zes zrozumial. Dzieki tej ladownosci sond byloby poprostu latwiej to wszystko ogarniac bo wbijasz na kilka tylko minut i jestes zarobiony. Mnozysz zarobek przez ilosc kont pushujacych i wychodzi Ci ladny bardzo zysk dla konta pushowanego. ” Nadal nie widzę korzyści dla konta pushującego.
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „Dlaczego w praktyce nie bardzo? Teraz juz tak sie dzieje a te farmienia sondami tylko zwieksza skale tego zjawiska bo bedzie latwiej nafarmic a tym samym wiecej sury, czyli wieksze przyrosty. Po nicku nikogo nie wywolam bo zaraz post zniknie ” Z powodu czasu. Surowce wydobywają się same, a farmić trzeba, poświęcając czas.
-
Ładowność sond
PostCytat od ciap: „A nie jest przypadkiem tak że używając DOKa będzie już w stanie zniszczyć dowolną flotę transportową? Na pewno DOK da więcej niż 1 dniowe farmienie sondami. Pozdrawiam ;x ” Zależy od tego, co jest w doku. I tak, dok również uważam za świetny pomysł. Czy da więcej? No zobaczymy. Cytat od Truck driver: „Odpowiedz na pytanie w szerszym jego znaczeniu. Bo na to co tam napisalem Ty wpadles polowicznie ale flociarze znajacy mechanike gry i potrafiacy omijac ZG moga zrobic z tego sposob…
-
ciap
buleon - - Archiwum CT
PostMasz jakieś dane z czasów T1, które to potwierdzą? Ja nawet nie wiem czy tych przyrostów T1 czy też skali swojego handlu z palca nie wyssałaś. Widzę jedno, na ten moment żaden flociarz Cię dogonić nie ma szans Na 68 jest tylko jedna droga do zwycięstwa - handel na wielką skalę.
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „Widzisz, napisales cos wczesniej i teraz tego sie wypierasz. ” Nie wypieram się. Napisałem mniej więcej tak: gracz po złomie może odbudować flotę wojskową w ciągu dnia. Będzie ona silna na tyle, że zniszczy dowolną flotę transportową. Ty mi napisałeś, że ja chcę stawiać flotę, co jest błędne, bo nie chcę i nie stawiam. Albo mnie źle zrozumiałeś, albo trolujesz
-
ciap
buleon - - Archiwum CT
PostCytat od ciap: „Nigdy nie wydawałam cudzej antymaterii na koncie. ” Mam na ten temat inne zdanie, z doświadczenia, bo widziałem, co się stało z kontem, gdy na nie wszedłem po Twoim zasiadaniu. Powtórzę pytanie, bo wiem, że lubisz uciekać od tych niewygodnych: Jak myślisz, dlaczego działanie na szkodę kont zasiadanych zostało wyraźnie zakazane dzień lub dwa po tym, jak zadziałałaś na szkodę mojego konta? Cytat od ciap: „Nigdzie nie twierdze że połowa osób na moim serwerze gra flota. ” Cytat od ci…
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „Grasz na 19! uniwersach wskaz mi miejsce, z ktorego mam sie rozpedzic by w pospiechu Cie sprawdzac na tych wszystkich kontach ” Na dowolnym. Nigdzie nie mam jednostek bojowych aktualnie. Najlepiej na Xanthusie, gdzie farmię sondami. Cytat od buleon: „Pośrednio wpłynie, bo gracz będzie wiedział, że jeśli odpowiednio się przyłoży, to w ciągu dnia jest w stanie zrobić flotę wojskową, niszczącą dowolną flotę transportową. Na uni bez ładowności sond będzie musiał albo miesiąca…
-
ciap
buleon - - Archiwum CT
PostCytat od ciap: „Bardzo często handluję sama ze sobą jak zasiadam konta. Jeżeli regulamin tego nie zabraniał i miałam zgodę osoby której zasiadam więc w czym problem? ” Ano w tym, że kasując cudzą obronę za pomocą handlarza złomem i wykorzystując antymaterię na antyhandlarza, wydawałaś cudze pieniądze Jak myślisz, dlaczego zostało to zakazane? Cytat od ciap: „Na serwerach jest w miarę równowaga. Tyle samo procentowo osób gra eko i flotowo. Tyle samo jest zysków z ataków czy handlu. ” Na u68 jest …
-
Ładowność sond
PostCytat od Akiko: „No i chyba widać wyraźnie do czego to wszystko zmierza. To jakieś skutki przedawkowania antymateri, wszystko chcą mieć odrazu. Farmienie w kilka minut, transport surki w kilka minut, teleport z surowcami Moze niektórzy powinni lepiej pomyśleć o zakończeniu kariery w ogame, skoro gierka się znudzila ” Gierka się nie znudziła, znudziło się czekanie i nicnierobienie. Świat wokół Was przyspiesza, spójrz choćby na szachy. Mało kto gra partie klasyczne, nikt tego nie chce oglądać. Ter…
-
ciap
buleon - - Archiwum CT
PostCytat od ciap: „Na pewno nie dla top. Nie jesteś moim znajomym żebym zdradzała Ci istotne elementy mojej gry. ” Twojej gry? Na cudzym koncie? Przyznaj się po prostu, że próbowałaś handlować sama ze sobą. Przetopiłaś w końcu obronę na deuter, wysłałaś transport. Dopiero gdy się spostrzegłaś, że może być z tego granda, zawróciłaś ten transport. Ty albo osoba, której przekazałaś konto. Łapczywość i gra nie według Zasad Gry, a według tego, co GO może zbanować, a czego nie może, kiedyś Cię zgubi. Cyt…