Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Uni Cosmos - konfiguracja?
buleon - - DiD Cosmos
PostCytat od Art: „buleon masz chyba problemy z pamięcią Jak zdarta płyta wracasz do ładowności sond na starszych Universach :x Póki nie będzie takiej możliwości do dyspozycji, to nie ma co o niej wspominać. Mam nadzieję, że w końcu zapamiętasz ” Nie myślałem o Cosmos jako o starszym uni, jako że starsze od niego Xanthus, Yildun, Zibal, Aquarius i Bellatrix ładowność mają. Cytat od Art: „Jedyne opcje jakie widzę do zmiany to : Eco x7, może badania x12 przy eco x6 i pola? Coś pominąłem? ” PZ ewentual…
-
buleon - - DiD Cosmos
PostPrzyspieszenia konfiguracji raczej nie ożywiają uniwersów, ożywiają je (i to na krótko) wyłącznie fuzje. Natomiast do następnej fuzji warto się odpowiednio przygotować, bo w tym momencie jesteśmy na podwójnie straconej pozycji, bo po pierwsze jesteśmy najmłodszym uni z prędkością flot x1, a po drugie każdego dnia pozostałe uni (Nekkar, 68, Taurus, Xanthus i Zibal) nam uciekają.
-
buleon - - DiD Cosmos
PostWarto podbijać temat Prawda jest taka, że Cosmos to aktualnie najpowolniejsze uni. Jedyne uni w Polsce, które ma eko x5, a co za tym idzie, badania również. Mamy też (wspólnie z Bellatrix) najmniejszy bonus pól w Polsce (+15). Reszta współczynników nie odstaje od innych uni, choć moim zdaniem warto spytać o możliwość wprowadzenia ładowności sond, bo to zawsze znacznie przyspiesza uniwersum. @Art możesz zaopiniować?
-
Fakt, przy czym generalnie najlepiej by było podnieść eko wszędzie do x7, zresztą i tak najmłodsze uni bez x7 eko to Cosmos (x5). Oprócz niego jest Fenrir, Galatea, Himalia i chyba Indus x6, z badaniami x12. x7 eko powinno być nowym standardem, bo gra się dynamizuje dzięki niemu. A badania zwiększyć do x14 i też można powstawiać wszędzie, gdzie przejdzie to w ankietach. Reszta parametrów jak PZ, PZ z obrony, ładowność sond, szybkość floty, liczba galaktyk i ACS - to wystarczająco różnicuje uniwe…
-
@Piort to co Ty robiłeś serdecznym palcem? Gratki, bo obrońcy się należało, ale i tak Sz/O mu.
-
Cytat od sheaker: „Cóż, graty Shade ! Moda na (brak) Sukcesu u Buleona ciągnie się dalej, [ciach] No nic Sz/O Buleon ! ” Ech Hellmond. Mi przynajmniej sojusznicy nie muszą surowców dawać, na nogi potrafię się postawić sam Cytat od Truck driver: „@buleon jak to jest? Farmiac sondami trzeba jedynie pilnowac fs i niby zawsze puszczasz fs kiedy bedziesz mogl je odebrac i nimi pofarmic. ” Gdy już je puszczam, to tak, żebym mógł je odebrać. Tutaj po prostu nie został puszczony fs Cytat od Truck driver…
-
Dzięki @zefir
-
@Stanley to byłoby wprowadzanie elementu PvE do gry PvP, ciężka sprawa generalnie. W tym momencie idlerzy robią za środowisko i maciupeńka cząstka OGame związana z ekspedycjami i eventami. Poza tym takie rozwiązanie nie wzmocniłoby słabszych, tylko silniejszych jeszcze bardziej. Czy jest rozwiązanie? Pewnie jest Po pierwsze zakładać konta. Po drugie szkolić graczy. Po trzecie zakładać sojusze, a w sojuszach nie bać się rekrutować Po czwarte zaakceptować fakt, że nie wszyscy będą grali na super p…
-
U mnie podobnie.
-
@Truck driver to przetłumacz i wrzuć Jeśli nie chcesz zawłaszczać pomysłu, to możesz podać mój nick. Ale nie musisz
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
buleon - - Starcia U68
PostCytat od -hetevox-: „5 razy na pzcie to nie lada wyczyn ” You're so cute Cytat od Ten Keyra: „Jak już się tak wyprzedajemy to i ja sprzedam sekret - nie zastanawia nikogo nick Fnk? A jaki nick miał ten kolo, co wystawił Yesa? Fenek... Fnk... świta? Sami Yesa wystawiliśmy, bo jak nie mogliśmy zrobić dużego bum po lewej stronie, to walnęliśmy po prawej! To najprawdziwsza prawda! ” Tak było.
-
ciap
buleon - - Archiwum CT
PostCytat od ciap: „Również nie zawsze mogę odpowiedzieć jeżeli pytanie nie dotyczy moich kompetencji. ” To po co podnosisz zgłoszenie, skoro odpowiedź na nie nie leży w Twoich kompetencjach? Cytat od ciap: „Nie nazywałabym tego kategoryzacją a raczej wymaganiem. Tak, od ex-team wymagam pewnych rzeczy które po wieloletnim doświadczeniu bycia w team mają już pewne pojęcie o team. ” A widzisz u mnie gdzieś rangę ex-team? Dla GameForge zarówno Team, jak i Ex-Team to po prostu gracze. Jako osoba piastuj…
-
ciap
buleon - - Archiwum CT
PostCytat od ciap: „Nie straciłam panowania i zawsze profesjonalnie potrafiłam odpowiedzieć. ” Nie zawsze. Kategoryzujesz graczy i nie odpowiadasz wprost na zadawane pytania, korzystając z tego, że niedozwolone jest cytowanie na forum kanału #ogame.pl-support. Cytat od ciap: „Piszesz że przeklinam. Masz racje. W życiu prywatnym zdarza mi się przeklinać i nie ma chyba nic w tym dziwnego. Sporo ludzi przeklina. ” To nie jest tylko kwestia wulgaryzmów, jest to również kwestia celowego obrażania rozmówc…