Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A tu pogratuluję, bo dawno czegoś takiego nie zostawiłem w środku dnia Także takie niestandardowe ST Dillowi wyszło.

• Gratki, mam nadzieję jednak, że Sulla zejdzie z urlopu jak tylko nabierze sił

• Hehe, można powiedzieć trampek, że niemal na jednym wózku jedziemy Sz/O, Hellmonda i tak ktoś trafi

• Zmiana szybkości flot

buleon - - DiD Cosmos

A także Taurus. Również jestem na nie.

• Cytat od Miikuu: „Lataj dalej, nie wdawaj się w dyskusje bo i tak Buleona nie przekonasz, przecież on ma racje. ” Można z pokorą? Można. Wielu mogłoby się nauczyć Cytat od Miikuu: „Jeśli uważasz, że zysk 150mln z 2000% to zły bilans to nie wiem na co latasz poza idlakami, jeśli latasz. Gdyby próg był wyższy zysk by się nie zmienił, lot by się odbył, po prostu nie wylądowałoby na forum. EOT. ” 150 kk? No nie rozśmieszaj mnie. Godzina farmienia to od 70 kk do 250 kk zysku. Ile ten lot trwał? Godzi…

• Przy jednakowych technologiach 1 plazma kasuje OW, pancernik, bombowiec i niszczyciel w 2 rundy, resztę bojowych poza gwiazdą w 1 rundę. Wyłącznie niszczyciel ma z nią szansę 1/1 (od 10 do 46 % widziałem na thrashsimie). Widziałem już loty w 100k N na bunkry może teraz bombowce będą latać większymi grupami, jednak i tak bardziej opłacalny będzie pewnie standardowy lot LM + OW na plazmy.

• Cytat od Shade: „Tak, jak widać 15 minut kombinowałem nad simem, by wklepać dziwną liczbę 2mln lmów, zamiast bardziej klasycznej 2.621.911, wszystko po to by załapać się do ST. ” Nie, sądzę raczej, że nie leciałeś na to tak długo, aż zrobiła się wartość floty przekraczająca 2kk % Cytat od Shade: „(A Xanthus ma jedne z najwyższych progów ST na ogame.pl, więc zapewne głównym problemem nie jest to, że próg jest niski, tylko osoby wklejające RW nie pasują Ci xD) ” Błąd. Gdyby próg był wyższy, to być…

• Przestrzeliłeś o 3,21 % Taka strata materiału Podnieście próg tak do 3k % minimum, bo śmiesznie się to ogląda

• O proszę, Minionki powalczyły bez trzech głównych flot - tym większe gratulacje No i ładna odpowiedź na ostatni ACS GP/ND. Trzymajcie się ramy Obrońcy Sz/O, choć flotę robił, a sondami za często nie nękał

• Wersja 7.x - dyskusja

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

Zmiana, przyznam, dość ciekawa, bo na niektóre farmy będzie można latać raz zamiast dwóch razy itd. Ogranicza to czas latania, kwestię bardzo istotną w momencie, w którym wciąż jest więcej farm niż farmerów To z pewnością opcja dla osób z dużą ilością wolnego czasu, dla pozostałych górnik wydaje się na ten moment lepszy.

• Cytat od Zawisz: „Piraci mają w składzie swojej floty zawsze te same statki, które my wysłaliśmy na ekspedycje, a także kilka statków dodatkowych, nie znajdujących się w naszej flocie. To jakie statki dodatkowe agresorzy otrzymają zależy od rozmiaru eventu (sprawa wygląda tak samo w przypadku kosmitów). Sytuacja przedstawia się następująco: Event mały (90%): 22-33% pkt strukturalnych naszej floty + 5 Lekkich Myśliwców Event średni (9%): 44-55% pkt strukturalnych naszej floty + 3 Krążowniki Event…

• Wersja 7.x - dyskusja

Stąd mój sceptycyzm.

• Wersja 7.x - dyskusja

Hmm... co do badacza, to zobaczymy jak to będzie wyglądało. Mój znakomity przeciwnik z Xanthusa @Shade twierdzi, że to klasa nie do przebicia z uwagi na ogromny złom, który będzie sterczał na x:xxx:16 przy walkach 20k OW kontra 20k OW dla przykładu. Przy 70 % z PZ warto stracić te 20k, żeby zebrać złom powstały po bitwie. Ja jestem znacznie bardziej sceptyczny, bo wersja przedstawiona powyżej wygląda na srogi exploit.

• Wersja 7.x - dyskusja

Bash nie obowiązuje u idlaków kermit.

• Bydlaczku, gratulacje, widzę, że wracasz na właściwy Ci poziom Czyżbyście nie mieli pomysłu na ubicie Minionka od mojego odejścia? Trampkowi Szybkiej Budowy

• @sileence nie wolno tak głupio tracić sond, bo pushujesz Sprajtów kryształem, pamiętaj

• Harry Potter

buleon - - Rozrywka i hobby

Wigilia i kościół z 7 części. W 4 części Draco Malfoy ma szatę, która zdaniem Harry'ego upodabnia go do pastora. Ruda, zadajesz

• Harry Potter

buleon - - Rozrywka i hobby

Kolędy uznaję, jelenia nie. Tutaj chodzi o nazwy czegoś, co poza religią nie występuje, nazwa jest z religią ściśle związana, tak jak kolęda.

• Pomysł wydaje mi się całkiem w porządku, z pewnością będę grał na tym uniwersum. Bariera językowa może być małym problemem, ale myślę, że damy radę

• Poruszyłem Post 396 Po prostu jedyne osoby, którym by to się mogło przydać, to flociarze na x1, a i oni wiedzą, że to broń obosieczna, a jeśli chcą szybko kruszyć moony, to mają od tego inne serwery