Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki pavciosz, kolejny prawidłowy atak z serii Tobie, hellmond, szybkiej odbudowy. Pierdołami Tapicera się nie przejmuj, największe, co ten gracz osiągnął na Xanthus, to kilkadziesiąt postów w ST lepszych sojuszników Gra pewnie z 10 lat i nadal nie pojmuje różnicy pomiędzy aktywną grą a egzystencją
-
Cytat od panpiwek1234: „Po licznych komentarzach wnoszę, że większości z Was nie mieści się w głowach, że ktoś może polecieć na minus dla samego starcia. Bo to gra, a gra ma bawić. Takie starcie bawi niesamowicie. ” Jak rzadko Piwkowi przyznaję rację, tak przyznam. Brak szacunku dla decyzji wynika z braku zrozumienia lub braku woli zrozumienia. Możecie próbować analogii Nie macie natomiast prawa do ustalania hierarchii wartości. Każdemu radość w tej grze przynosi co innego. Jednemu budowanie, dr…
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
Post1) Budynki Sumarycznie planeta: Magazyn metalu: <220> buleon [BlackMo] Magazyn kryształu: <211> buleon [BlackMo] Zbiornik deuteru: <187> buleon [BlackMo] Silos rakietowy: <135> buleon [BlackMo] Dok kosmiczny: <104> buleon [BlackMo] Księżyc: Teleporter: <5> buleon [BlackMo] Sumarycznie księżyc: Stocznia: <156> buleon [BlackMo] Falanga czujników: <134> buleon [BlackMo] Teleporter: <50> buleon [BlackMo] 2) Obrona Sumarycznie księżyc: Wyrzutnia rakiet: <1.349.543> buleon [BlackMo] Wyrzutnia plazmy: …
-
Ileż tu można napisać ciekawych rzeczy. Największe floty Uriela, to, co zostało z Rhei i dwie floty ze starego Xanthusa, które ze stosunkowo małych po fuzji urosły do potęgi w otoczeniu najmocniejszych sojuszniczych flot, 14 największych możliwych do ruszenia armad ruszyło na starcie i wyszło top 1 w Polsce, top 3 ze starć, które widziałem na oczy w OGame Miazga niesamowita. Jaj agresorom nie brakło, o farcie tu nie mogło być mowy. Z drugiej strony dwie, czasami trzy floty z tej atakującej piątk…
-
Cytat od abraaa: „Podobno 6.20 flotę na innej gali podniósł, 48 minut później już nie. Pewnie nie widział, że ktoś inny leci? Nie dość że śpioch, to jeszcze ślepy ... Podwójny niefart. ” Nie tyle ślepy, co zmęczony. Przysnąłem pomiędzy fs-ami. Derp faktycznie miał pecha tej nocy. Ale na spokojnie, jeśli będzie latał, w końcu trafi. Dowiedzione naukowo przez Gapcia, który niestety nie wystawił ostatniego ST Cytat od pavciosz: „Wydaję mi się że Xanthus jako społeczność względem innych serwerów ma …
-
Cytat od ColaSzyc: „w zeszłym roku 40k% teraz 400k%, na przyszly rok Wam braknie jajek na 4kk% ” W zeszłym roku tom, w tym Makrela, tak? Zaczynam się lękać o pavciosza
-
Całkiem ładne RW, top 3 uni x1 floty. Sądzę jednak, że sileence się podniesie, choć jeśli chodzi o agresywność znacznie SoSowi ustępuje. Cytat od Ice_: „Nie było to mądre posunięcie, zaraz się floty skończą na Uni i gdzie będziecie latać? ” Pshaw!
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
PostCytat od Dungeon Keeper: „Przypominam że statystyki ogólne takie jak liczba punktów honoru itp (2 pierwsze działy rekordów) są uaktualniane raz w miesiącu więc nie trzeba ich zgłaszać, robię to hurtowo. ” buleon [BlackMo] Stacja sumarycznie: Laboratorium 252
-
Cytat od KrolJulian1991: „Pod osłoną nocy, z takimi flotami na górnika to każdy może polecieć i później głaskać się po jajkach jaki to on nie jest flociarz. ” W pełni się zgadzam. W dodatku latają jak śpię To już w ogóle szczyt
-
Cytat od Poka_Bydlaka: „Aż dziwne, że nie Buleon. ” Masz straszne kompleksy Weź sobie prześledź swoje posty: w ST, w jakichś działach głównych forum (głównie temat z sondami pamiętam) i przeanalizuj poprzedni zlot, ten, który był w Warszawie. Zastanów się czy budząc się rano nie myślisz "buleon", bo to zakrawa na delikatną manię Sco, gratki, Procurator Phoenix, Sz/O.
-
Wszystko zaczęło się od tego, że komuś zaczęło się nudzić i zaczął latać gęsiami na moje starannie robione zasieki. Bez zysku, tylko po to, żeby popsuć komuś zabawę płynącą z patrzenia na w miarę równo rosnące cyferki. Było tych ataków kilka: (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść) Łączny zysk z tych wszystkich ataków nie wystarczyłby na zrobienie 1 gwiazdy śmierci... Ale że chłopaki się nie poddawali, poprosiłem Lemura o pomoc. Z początku byłem dość sceptyczni…
-
Zasada fair-play S&D
PostCytat od ciap: „Szklanej kuli nie mam i oceniam co napisałeś a nigdzie nie wspomniałeś w poście że są dwa różne pushe. ” Akapit niżej było wspomniane, o jakim pushu pisałem. Oceniasz wyrwane z kontekstu części wypowiedzi. Twierdząc, że jest jeden push, niezależnie od wielkości, wykluczasz z zabawy m.in. osoby, które jak ja nie dopilnowały, by ktoś im zwrócił surowce za deuter lub osoby, które na dwuletnim uni oberwały tygodniową blokadę za bodajże 10 kk surowców z próby moonowej na dziesiątej cz…
-
Zasada fair-play S&D
PostCytat od ciap: „Ja bym powiedziała że push to najgorsze przewinienie w tej grze. ” Poczytaj stare tabele kar. Ze zrozumieniem. Następnie wróć do mojego posta, sprawdź czy jest w nim słowo ekstremalny, po czym jeszcze raz tabele kar. W razie potrzeby powtórz.
-
Zasada fair-play S&D
PostCytat od justvroum: „"Konto, które w przeciągu ostatnich 8 miesięcy od daty rozpoczęcia zapisów do projektu S&D na danym uni zostało zawieszone na okres dłuższy niż 24h nie zostanie wzięte pod uwagę podczas przydzielania drużyn" ” Wchodzi więc tutaj: 1) Bash 2) Payment 3) Push Nie są to jakieś straszne przewinienia, sam kilka miesięcy temu oberwałem za push w handlu, trzeciego dnia miałem zapewnienie od gracza, że zapłaci za mój deuter, nie sprawdziłem tego, a czwartego dnia zobaczyłem blokadę n…
-
Harry Potter
PostOddaję.
-
Harry Potter
PostCharłak - Arabella Figg, Argus Filch, kuzyn Weasleyów.