Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Skojarzenia v. 0.3

buleon - - Spam

Sok.

• ostatnia litera

buleon - - Spam

Irokez

• Skojarzenia v. 0.3

buleon - - Spam

Okurayama

• Ech, oby było warto czekać 11 lat Powodzenia Sitro

• ostatnia litera

buleon - - Spam

Rodeo.

• Skojarzenia v. 0.3

buleon - - Spam

Ekspedycja.

• BNS ... Bardzo Nocni Spamerzy ...

buleon - - Spam

Ciemno za oknem, a mi Nefcia powiedziała dzisiaj, że Spam żyje. @Superman @sisko czy to prawda? I gdzie jest najlepszy temat, gdzie można było oddawać cześć quasi?

• Cytat od Das140: „@Ruda, ponawiam pytanie o tą zmianę w nagrodach. ” Dołączam się do pytania. Latam bardzo niewielką flotą, ale przez całkiem spore zasieki jestem eliminowany z WŁ praktycznie na wstępie.

• Wiedźmiński

buleon - - Rozrywka i hobby

Pozostańmy przy królach - który z nich był kochankiem czarodziejki, a który kochankiem bogini?

• buleon Black Moon [Black Mo] 101 Flota: Pionier: 101

• Wiedźmiński

buleon - - Rozrywka i hobby

A co masz na myśli, pisząc "Królobójców" jakby była to nazwa własna? Foltest i Demawend zostali zabici przez Letho z Gulety, śmierć Henselta i Radowida to nasz wybór, Vizimir zmarł zabity przez siepaczy Vilgefortza z Roggeveen...

• Bez starego konta Scofielda, bez Trampka i bez EE. Może być ciekawie.

• Według Zawisza powinna się trafiać 1-2 razy na tysiąc. Mam wrażenie, że po prostu tych ekspedycji wysyłanych jest znacznie więcej niż kiedyś (bo bardziej się opłacają) i stąd coraz więcej informacji o niej. Sam na około 500 wysłanych misji mam już jedną.

• Chyba że wlatywali sekunda po sekundzie praktycznie. No ale hat-trick ładny, pogratulować trzeba. Sz/O wszystkim trzem Minionkom.

• Może jakieś sparingi? To nie musi być konkretnie turniej. Można się zgadać na discordzie i ogarnąć temat.

• Dzięki za pinga, chętnie.

• Wersja 7.x - dyskusja

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

Tak jest celowo zrobione. Najcenniejsze statki, najbardziej potrzebne badania są robione za kryształ. Jest on najcenniejszy, jest go najmniej, a jednocześnie każdy chce go sprzedać. Tzn. każdy kto ma antymaterię. W ten sposób napędza się jej zakup.

• Uni x 7, top 1 powyżej 100 kk punktów Zrabowano: 6.300.000 Metal. Zrabowano: 17.850.000 Metal. Zrabowano: 3.675.000 Kryształ. Zrabowano: 7.875.000 Kryształ. Zrabowano: 9.450.000 Kryształ. Zrabowano: 9.450.000 Kryształ. Zrabowano: 37.800.000 Metal. Zrabowano: 10.500.000 Kryształ. Zrabowano: 2.450.000 Deuter. Zrabowano: 26.250.000 Metal. Zrabowano: 26.250.000 Metal. + flota: Następujące statki dołączyły do floty: Okręt wojenny: 4 Mały transporter: 1525 Lekki myśliwiec: 11 Ciężki myśliwiec: 3 Duży …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Wy sobie ustaliliście, że nie traci wg was jakiejś grupki ludzi. Nie dla każdego nie ma wartości jakieś głupie rozumowanie dla każdego deuter stanowi coś innego. potrzebny do badań do latania do statków budowy - jak nie potrzebny i bez wartości bzdura Strata jest bo zamiast 2 jednostek dostaje 1,5 a to że dla logos deuter znaczy czy nie to jest jakieś śmieszne rozumowanie - po prostu wspieranie mocniejszych ” Ech, znów to samo. Deuter nie ma wartości 2 kryształu. Może ją mieć, …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „A normalne jest jak ktoś ci daje przelicznik 1;1,5 d/k to też słabsze konto traci na tym bo powinno być 1;2 i co? na rynku jest to samo tylko przeliczniki są większe. Ludzie tyle lat słabszym graczom sprzedają po zaniżonym i co? nie sprawiedliwe. ” Konto słabsze nie traci, tak się umówiliśmy, gdy ustalaliśmy IZG w kwietniu. Dla niego ten deuter jest bez wartości, bo go nie używa, dla mnie ma, bo mogę go sprzedać drożej.