Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cywilna flota, 2919 DT + sonda + rozpruwacz + pioniery. Dwie czarne dziury miałem, ataki piratów i obcych liczyłem na początku, ale bez topraidera. Szkoda, że ekspy trzymają się max 48 h, nie zawsze miałem czas, żeby wszystko dokładnie spisać. W każdym razie straty pomijalne, nawet czarna dziura z zabierała mi ok. 70 kk surowców. Naturalnie nie "ryzykowałem" więcej niż musiałem. Chętnie "zaryzykowałbym" więcej, gdybym mógł więcej osiągnąć, ale nie mogę, bo mam ograniczenie. Ty go nie masz, a wed…
-
@Absurd ale to jest akurat żadne ryzyko, czarna dziura jest statystycznie na tyle rzadko, że jesteś pewien zysku. Coraz większa liczba odkrywców na uniach również o tym świadczy. Na przynajmniej dwóch uniach top 1 zmienił klasę ze zbieracza na odkrywcę. Tutaj też nie chodzi o to w tej sugestii, żeby zabrać zysk odkrywcy, tylko żeby ograniczyć stawkę tego ryzyka. I odciąć efekt kuli śnieżnej, gdzie coraz większe ilości LM będą robić coraz większe starcia z piratami, a z coraz większych PZ będą po…
-
Skojarzenia v. 0.3
PostŚwinoujście
-
ostatnia litera
PostKnedel
-
Skojarzenia v. 0.3
PostElbląg
-
ostatnia litera
PostPolar
-
Cytat od DUDEUSZ: „Gra powinna być dla gracza, a nie gracze dla gry. Bonusy powinny wynikać ze stylu gry, a nie styl gry z bonusów. ” Bonusy wynikają z klasy. Wybór klasy zależy od stylu gry. Jeśli grasz casualowo, bierzesz zbieracza, jeśli aktywnie - odkrywcę, jeśli grasz aktywnie po parę godzin/dni w miesiącu - generała. Cytat od DUDEUSZ: „Chyba nikt nie zaprzeczy, że gra flotowa jest znacznie bardziej skomplikowana - trzeba skanować uni, przepalać nieraz astronomiczne ilości paliwa na cele, z…
-
Cytat od Scofield u9: „To zawsze dość kłopotliwe wpisać się w starciu, w którym udział wzięło dwóch znajomych. Nie rozpisując się zbyt mocno, Tobie Hellmond ogromne gratulacje, przede wszystkim za dołączenie do klubu 100k %+ Trampek i spółka, pobudka, i pora na rewanż ” Podpisuję się pod tym Po top 1 WORLD cieszy aktywność N-D. Oznacza to, że przynajmniej przez jakiś czas nie będzie tu supremacji jednej strony i będzie co oglądać
-
ostatnia litera
PostNatrysk
-
ostatnia litera
PostTropiki
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=WDhEG0mDxcY[/url]
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPara
-