Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A dlaczego przepraszam zniknal mój post dotyczący umiejętności matematycznych waszmoscia wyzej? Wprowadzili mechanikę gry i kazdy moze z niej korzystać, szkoda ze widzisz przenoszenie flot na jedno konto, a nie widzisz Fila który przenosi sobie flotę z multikonta Nic co zrobiliśmy nie jest wbrew zasadom gry była oficjalna wypowiedz na angielskim boardzie, jeśli na polskim bedzie inaczej, a prawo zadziała wstecz to nie bede miał wiecej pytan Ps sam możesz korzystać z rynku, pozwalam Ci Ps2 te „dw…
-
Rozmówki u68
PostZ tego co się orientuje to chyba nie można wystawić za więcej ;p
-
Rozmówki u68
PostWcale nie, to moja
-
ZurekIV [Ferajna] & konsument [Ferajna] & imperius [Ferajna] & StuOki vs. Ulisses [PUSH_1] & Sory [PUSH_1] & SzatorsK [PUSH_1] & elam [PUSH_1] ~ 2 689 852.66% Chyba TOP 2 ACS Poland
Wrum - - Starcia Virgo
PostZ jednej strony wszystkie chwyty dozwolone, z drugiej czy faktycznie powinny być wykorzystywane? Jedni powiedzą kunszt gry, inni że to zwykłe frajerstwo, każdy odbierze ST na swój sposób. Wszyscy mają swój kompas, jeśli Wasz Wam na coś takiego pozwala i jesteście z tego dumni to chyba pozostaje tylko pogratulować i zazdrościć, mój by mi nie pozwolił
-
Rozmówki u68
PostPatrzę z niecierpliwością na przyszłość naszego uniwersum, czuję się dumny grając na jednym uni razem z Filu, który zostanie naszym top 1 flot. W końcu zawodnik z prawdziwego zdarzenia, który nie pozwoli nikomu podskakiwać z tak ogromną flotą.
-
Selavi [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & hapall [MAMMAMIA] & Bombowy Bomberman [MAMMAMIA] vs. Ziomek990 [CShopSc] ~ 5151.23%
Wrum - - Starcia U68
PostCytat od LoleXXX: „Pycha! Może założę sobie jakieś nowe konto i popykam trochę przez święta;) ” dawaj dawaj, znowu naklepiesz lmów
-
Selavi [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & hapall [MAMMAMIA] & Bombowy Bomberman [MAMMAMIA] vs. Ziomek990 [CShopSc] ~ 5151.23%
Wrum - - Starcia U68
PostBella Amica! Magnificente! Kinder bueno Gratulacje, dowóz pizzy poszedł zgodnie z planem, pierwszy klient musi byc zadowolony
-
Cytat od Apofis: „Cytat od justvroum: „Czy będzie backup sprzed wprowadzenia wadliwej wersji rynku dzięki któremu można obejść regulamin? ” Czy ktoś mi wtedy odda surowce z napadów? Jeśli będzie back? ” [ciach] została wprowadzona wersja rynku, która zawiera błędy umożliwiające obejście regulaminów nie tylko na polskim ogame, ale na większości serwerów. ma się to nijak do zwrotu surowców z napadów, to błąd który zaburza balans rozgrywki i powinien zostać jak najszybciej naprawiony, choćby koszte…