Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Klonowanie Surowców Rynek
Wrum - - Błędy w grze
Postrozlewa się cały czas bo błąd jest jeszcze łatwiejszy do powtórzenia nawet nieumyślnie
-
Widzisz, po raz kolejny zarzucasz komuś, że jest kłamcą, abstrahując od faktu, iż lubisz moją osobę wyśmiać lub potraktować z góry, zresztą nie tylko moją, przykładów jest cała masa. Skargę z przyjemnością napiszę ale nie do systemu support, gdzie Ty jedynie możesz ją przekazać dalej, na to nie licz Twierdzisz, że nie był to błąd koncepcyjny "jak to niektórzy zarzucają", zastanów się w jaki sposób dokładnie działał rynek i w jaki działa do tej pory. GF chciał wprowadzić inteligentne narzędzie, k…
-
Cytat od Art: „Na to pytanie nie mam odpowiedzi. Tak jak napisałem, będziemy reagować na patologiczne zachowania na tyle na ile będzie to możliwe. Cytat od _Pawelos_: „ale to co nam teraz proponujesz nie jest patologią graczy a ludzi odpowiedzialnych za tą grę. ” pracuję z tym co mam :x ” czyli mamy rozumieć, ze jest szansa na dymisje jeśli graczy traktujesz jak śmieci?;)
-
Cytat od Muniek: „Nikt sie przez swieta i sylwestra nie wypowie. Ludzie mają wolne, nie pracują. Art nie powie bo nie ma kogo zapytac, programisci nie pracują. Jest wolne ludzie, wolne. ” To dlaczego tak ogromną aktualizację wprowadzali wiedząc, że niedługo wszyscy mają wolne? Jeśli chce się coś wprowadzić dla ludzi to chyba pierwszeństwem są klienci, niezależnie od tego, czy jest nowy rok, czy są święta, czy może środek tygodnia 5 miesięcy przed świętami, albo się coś z siebie daje, albo nie i …
-
Masz rację, mogłem zgłosić i poczekać na to co się stanie, tyle że zobacz co się dzieje. Pytania się mnożą, błędów wychodzi coraz więcej, czy widziałeś jakąkolwiek reakcję Arta? Wolałem zadziałać blokując jedną z funkcji błędnie działającego rynku, byliśmy pewni perma, jedynym pytaniem było czy jeszcze w niedzielę czy już w poniedziałek Są święta, co niechybnie wydłuża czas reakcji CM i o święta do niego pretensji mieć nie można, jednakże błędne założenie rynku było zgłaszane dużo przed świętami…
-
Twój avatar jest bardzo ironiczny Ja nie mam problemu z tym, że mam bana. Ja mam problem z tym, że z procederem nikt nie chciał nic zrobić póki nie pokazaliśmy jego siły, a mogę się założyć, że trwałby aż do stycznia i rozrósłby się do takiego stopnia, że nie dałoby sobie rady z nim poradzić ogłaszając amnestie dla 3/4 ludzi, którzy to wykorzystali Niby czytasz co piszę, ale chyba nie do końca rozumiesz.
-
@Void Gra polega na kombinowaniu i robieniu wszystkiego zgodnie z zasadami gry, myślisz utopijnie. Górą jest ten, kto przechytrzył drugiego, niezależnie od tego czy wykorzystał kruczek w regulaminie czy też nie. Chcesz grać casualowo wysyłając ekspedycje? Nikt Ci nie broni. Jednego jednak nie rozumiem, jak możesz uważać za szczyt wytknięcie braku opisu klas czy pokazanie błedu, który wyłączył tolerancję na wszystkich serwerach? Czy Ty w ogóle przeczytałeś jakąkolwiek stronę, bo odnoszę wrażenie …
-
Ktoś fajnie mi to uzmysłowił @Winter, Art prawdopodobnie zgłosił błąd, ale dostał wytyczne takie, a nie inne, a działanie mógł podjąć dopiero w momencie, którym zaczęliśmy handlować na ostro. Mimo, iż byłem/jestem na niego zły, tak powinienem być zły na GF, ze taki bubel w ogóle wypuścił i nie poinformował innych społeczności o nim. W takich sprawach emocje często biorą górę nad zdrowym rozsądkiem i lecą słowa, które często nie są do końca przemyślane, a spirala wzajemnej nienawiści się nakręca
-
Skoro zostałem kilkukrotnie wywołany do tablicy to chyba wypadałoby napisać kilka krótkich zdań. Otóż @Art nie jest to błąd, który powstał na skutek najnowszej aktualizacji jak próbowałeś wmówić niektórym na discordzie, był to błąd koncepcyjny istniejący od początku rynku i już wyjaśniam dlaczego. Priorytet cenowy na rynku miała oferta, która była wystawiona jako pierwsza i łapała się "widełkami" z drugą ofertą. Gdyby działało to tylko w jedną stronę i faktycznie byłyby tylko powielane surowce p…
-
Cytat od Art: „Błąd zgłoszony, tolerancja do czasu naprawy będzie dezaktywowana. Dzięki za zgłoszenie. ” Błąd został zgloszony miesiące temu, dlaczego nie została podjęta żadna akcja zapobiegawcza? Dlaczego obudziłeś się o 23 w niedzielę przed świętami dopiero w momencie, którym ktoś zaczął działać żebyś ruszył się do roboty? pozdrawiam, JA