Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Art Czy zapytania zostają usunięte z rynku? Nie ma o tym wzmianki w patch notes, jest jedynie "oferty i wyszukiwania" na jakiej zasadzie to ma działać? Będzie można tylko wystawić ofertę bez możliwości wystawienia kupna, a co za tym idzie ukrócą się pushe przez rynek? Czy mógłbyś mnie naprowadzić w jaki sposób mam to interpretować? Czy może jest to nieprawidłowo przetłumaczony patch note w stosunku do nazw, które panują na polskim ogame i chodziło o zapytania oraz usunięcie jedynie automatyczny…
-
@Art Czyli rozumiem programiści nie potrafili sobie poradzić z błędem rynku, który nie był tak naprawdę błędem, a jedynie źle zaprojektowanym rynkiem, dlatego ustawiacie wszystko na korzyść kupującego? Cieszę się, że po blisko 3 miesiącach do Was dotarło Poza tym fajne zmiany, cieszy naprawianie bugów
-
No hejcia, dostałem bana na 24h za obrazę, a nie mogę ściągnąć urlopu przed minionymi 48h jak w przypadku normalnego urlopu przez co ban przedłuża się o kolejne 24h. Słuszności bana nie będę komentował, pozdrawiam cieplutko @Kasia321 88237150_827531181083297_9119488906952179712_n.png unknown.png unknown.png ps. wcześniej tak nie było, mam doświadczenie w tej kwestii jestem uzależniony, piraci czekają, a ja nie mogę wysyłać nałogowo eksp... kto mi teraz opłaci psychiatrę?!
-
Były plany wlatywać w bunkier ale szybko mnie uświadomiono... że to żaden bunkier Wypada przywitać się z uni więc czejść Obrońca niestety wywiózł trochę w reckach Pozdrowienia dla pizzermanów i znajomych [url]https://www.youtube.com/watch?v=_wP4nzVHVoU[/url] Dnia 26-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pretty Boy ________________________________________________ Okręt wojenny 2.748 Reaper 100 Pancernik 74.635 Krążownik 200.000 Sonda szpiegowska 2 ______________________…
-
tenor.gif
-
Żółci tysiąc
-
Mój błąd, w logi trzeba spojrzeć od 17.12.2020 włącznie Konto Farcik aka Hate unknown.png unknown.png unknown.png Konto Zakins aka snikaz unknown.png niestety nie mogłem odnaleźć skasowanego konta Farcik na mmorpg aby porównać przyrosty i spadki punktowe co do dnia jedyne ST z kontem Farcik w tym okresie, stracił jedynie 4.8kk pkt (niecałe bo odbudowało się trochę ldl + dok) board.pl.ogame.gameforge.com/i…hlight=farcik#post8704207 nick również nie był zmieniony unknown.png spadek w tym okresie k…
-
Kupię statki!
Wrum - - Handel Yildun
PostWitaj! Szukasz dodatkowej możliwości zarobku? Ekonomia Ci nie wystarcza? Masz dość hegemonii owieczek na uniwersum i chciałbyś wesprzeć rebelię niczym Han Solo? Sprzedaj mi swoje statki! Wezmę (prawie! ) wszystko! Płacę za zlecenia, jak i za niepotrzebnie walające się statki gdzieś po hangarach. Proszę o pm tutaj lub w grze, nick: Guderian Na pewno się dogadamy! Przy sprzedaży itemów płacę w lepszym przeliczniku za statki aby Ci się opłacało!
-
TOP 1 ACS! PedroS [CannaTM] & Chariseczek [KoMi] & SCV [CannaTM] & Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tomek [NFZ] ~ 601204,426%
Wrum - - Starcia Galatea
PostGraty, ładne pierdzielnięcie nfz w reckach zawsze cieszy oko, miłego przetopu i ciśnijcie dalej dzieki za linka
-
Harry Potter
Wrum - - Rozrywka i hobby
PostNie sprecyzowałem ale tak, zadajesz xd
-
Harry Potter
Wrum - - Rozrywka i hobby
PostZgredek! Kto zajął miejsce pana Croucha?
-
Sam je sobie zszargałeś korzystając z błędu rynku na swoją korzyść wykorzystując do tego znajomego GO - czy o tym wiedział czy nie, nie jest ważne (wedle działań Arta) Ciekawe tylko czy góra będzie miała jaja w ogóle dotknąć tego syfu, który zrobiliście. Jeśli kogoś posądzam niesłusznie to przepraszam - serio, po prostu chcę grać na w miarę jasnych zasadach i równych warunkach, bez pobłażania czy zamiatania pod dywan Jeśli jesteś czysty, nie masz się czego obawiać i jak widzisz wyżej - przeprosi…
-
Oczywiście, Freman też jednego dnia miał 2kkk surowca, a następnego już 7kkk będąc ekowcem O Zakinsie nie wspominając, który przewoził ponad 20kkk lewej sury Mam nadzieję, że będziesz potrafił zabić się w pierś i przeprosić za to co odpieprzacie z tą grą Teoria z palca, a jednak liczby, ludzie i czas się zgadzają Miej odrobinę godności
-
Cytat od Wrum: „szkoda, że nie pokazuje sprzedanej floty w straconych punktach militarnych, łatwiej byłoby policzyć wszystko z pozycji użytkownika. W każdym razie istnieje jedna hipotetyczna możliwość zarobku, jeśli faktycznie ma ona miejsce to przepraszam. ” Czytanie ze zrozumieniem, ale rozumiem że to polska mentalność aby nie czytać całych postów Anyway, do the math
-
Pazik vs. Nielot ~ 6443.82%
Wrum - - Starcia U68
PostGraty, zacny zysk jak na konwencjonalną flotę i bunkier Miłego przetopu
-
Rynek rynkiem, mechanizmy rynku mechanizmami rynku, ale dalej są w obrocie surowce, które zostały wykreowane poprzez błąd gry. Moje pytanie brzmi dlaczego niektórzy operatorzy zostają potraktowani od razu z buta, pomimo najszczerszych chęci, a inni, którzy nie raz udowadniali swoją bucowatość w relacjach z użytkownikami, tudzież innymi operatorami gry, nadal tymi operatorami pozostają? Nasuwa się również pytanie, czy byli ludzie z sojuszu pzwp sami zrozumieli na jakiej zasadzie działa rynek, czy…
-
Witam, mam pytanie do @Art @Kasia321 oraz @smoki Gdzie są bany za lewe surowce na rynku dla graczy byłego pzwp oraz wyciągnięcie jakichkolwiek konsekwencji w kierunku operatorów gry, którzy w tym procederze uczestniczyli? Konta powiązane o których wiem i które wiem, że były zgłaszane: Freman, Zakins, (byłe konto @Mihusz)Sachol, Almost, Dagusia, Snikaz, Zimny Dran, Incoming, ABW kolejne konto o nicku buziaczek - czyli multikonto @ciap oraz kolejne konto @ciap obecnie o nicku Bodzio1992 na którym …