Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 551.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• dalej męczysz tych biednych ludzi na fenrirze? gratki

• Grat, te lamki sa ewidentnie żądne krwi niewiernych przetapiaj w co uwazasz

• ktoś mu robił aktywki ale stary dzik nie da sie spłoszyć młodym larwom pozdrowienia dla sojuszu i @aduch wyśpij się lamo [url]https://www.youtube.com/watch?v=aZ0Xlc0dfv0[/url] Dnia 21-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GGGGGGGuderian [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 300 Pancernik 72 Lekki myśliwiec 1.975 Krążownik 289 Mały transporter 358 _________________________________________ Obrońca Polewa [EME] ______________________________…

• gratulacje starcia ciekawe czy i Tobie zrobi dramę, że niby Ci się wystawił czy coś hahah uważaj, obrońca to dobry bajkopisarz

• graty lamko, spawaj na jonową

• Ładowność sond

Wrum - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od buleon: „Nie tak do końca, wielkie floty na niewielkim w sumie Xanthusie potrafią przepalić więcej niż 50 kk deuteru na jeden lot, co opóźnia start, bo mało kto ma na zawołanie 5 kk sond. Więc tak czy owak strategiczne rozłożenie deuteru na loty się przydaje. Sondy to możliwość taktycznego dostarczenia deuteru, np. po przepale, który wyczerpał zapas. ” No tak, grałem na Y gdzie była ładowność sond, miałem 2-3kk sond do farmingów. Tak się złożyło że parę razy nie miałem dexu na moonie z …

• Dzięki, można zamknąć

• Mam rangę "Gram dla WOŚP" ale bez kolorku dzięki

• Ładowność sond

Cytat od zwierzak: „Szkoda, że kłuci się kilka osób między sobą a nikt inny się nie wypowie. Powiem tak farmienie sondami nie przeszkadza niektorym wiec dlaczego ma byc nie wprowadzona ? Weżcie tez pod uwagę, że mając 2 kk sond wrazie jakiejś szybiej akcji transport trwa 3 minuty nie 40 ” ma to swoje plusy i minusy. moim zdaniem wieeelkim minusem jest fakt, iż usuwa to strategiczne podejście do problemu, braki w dexie na danym moonie można obejść i zabiera to nieco fun ale z drugiej strony mając…

• No właśnie pamiętam, również swoje konto daaawno temu oddałem na wośp dlatego pytam bo chciałbym się upomnieć o równie fajny kolorek

• Cześć, zastanawia mnie jak dostać taką rangę i "kolorek" na forum, czy jest to jakoś powiązane z WOŚP? board.pl.ogame.gameforge.com/index.php/User/296565-Piranoss/ Jeśli jest to gdzieś opisane, a nie znalazłem to przepraszam.

• Przejmowanie planet

Wrum - - Gra

Myślę, że aby statek był zbalansowany i sojusze nie nadużywały multikont trzeba dać też jakieś ograniczenie względem tego. Bardzo łatwy exploit -> konto z astro na 13 z jedną planetą do sojuszu, surka na budowe statku i myk myk myk zabieramy planety przeciwników.

• Przejmowanie planet

Wrum - - Gra

@buleon no masz racje, że górnicy by zostali zmuszeni do aktywniejszej gry, ale z drugiej strony można to bardzo fajnie wypośrodkować i w zależności od speeda floty na danym uni odpowiednio zbalansować prędkość statku a pomysł bardzo fajny @Das140, widać że trochę czasu spędziłeś żeby to faktycznie miało ręce i nogi bo temat trudny i ciekawy no i dziękuję za uwzględnienie mnie

• Po raz kolejny potwierdzasz, iż masz sie za niewiadomo kogo, a kazdy inny jest głupi, typowo stara ubecja. Jeśli uwazasz, ze przy grubszej akcji nie wiedziałbym Skad lecą recki i na jaki procent to tylko dobitnie (kolejny raz wow) potwierdza ze tak naprawde nic nie wiesz o tej grze i tylko dlatego wpadłeś na tak debilny pomysł. Debilne pomysły maja to do siebie, ze sa debilne przestaje obserwowac ten watek, nie jesteś wart mojego czasu

• Ładowność sond

@ciap cóż, kogoś kto siedzi 2h dziennie również premiuje bo więcej przez te 2h wyfarmi niż jakby miał wysłać dwa razy farming na idlaków

• Ładowność sond

@Mirmir pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić, jest to opcja premiująca aktywność niekoniecznie grając flotą

• Pusherek Guderian

Wrum - - Prezentacje użytkowników

Cytat od Bombowy Bomberman: „@justvroum Weźmiesz mi kredyt we frankach ? ” niestety juz chyba wyczerpałem limit kredytowy na te cała antymaterię... na nowym uni pojawię sie dopiero za jakies dwa lata jak odrobię

• Graty lameczko, chwal się częściej miłego przetopu

• Pusherek Guderian

Wrum - - Prezentacje użytkowników

Filantrop, wizjoner, bogacz, geniusz, a moze oszust, krętacz i pusher? Kimże jest gracz, który gości na ustach wszystkich ostatnimi czasy? Przed Wami rosnący celebryta polskiego ogejma... GUUUUDERIAN We własnej osobie, który ochoczo odpowie na wszystkie Wasze pytania! (tak, ma małego siusiaczka) Zapraszam do lajkowania swego fanpejdża 3 Codziennie aktualizacje! 3

• jak zwykle apetyty były większe ale to tylko marzenia ściętej głowy w dzisiejszym ogamie gratulacje, przetapiaj na jonową