Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cześć i czołem wszystkim! Jako, że powstaje coraz więcej discordów unijnych wychodzę na przeciw waszym oczekiwaniom i stworzyłem... Nieoficjalnego discorda polskiej społeczności ogame! Jeden discord, dla wszystkich uni z dedykowanym czatem dla każdego z nich Zapraszam wszystkich graczy, w tym również Administratorów Forum, Gry, Operatorów jak i Moderatorów! Każdy kto pełni funkcję "publiczną" na OG otrzyma prawa administratora, żebyście nie musieli się czuć uzależnieni od mojej osoby Proszę jedy…
-
Zapalskyy [B-S] & Zuy sen [B-S] & Zyla [B-S] vs. afusdom & Raven [SUICIDE] ~ 463076.74%
Wrum - - Starcia Yildun
PostWidze zapał jednak wypłakał na gadu zebyście go bronili @Zyla piszesz jakbyście afusdoma uratowali przed jakimś rzeźnikiem, który patrzy tylko na zysk bez zdawania sobie sprawy z tego co Wy tak naprawdę zrobiliście. Prawda jest taka, że zapalsky patrzy tylko i wyłącznie na zysk, jak odszedł od weteranów już po 24h ich farmił nie siedzial z nimi w sojuszu 5 minut o czym dobrze sobie zdajesz sprawe bo sam z nim w tym sojuszu byłeś zrobiliście straszne świństwo i nic co napiszecie tego nie zmieni, …
-
SKURCZYBYKI [SKB] 9025,3% vs Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] 0% Zakończona
Wrum - - Wojny Indus
PostGraty @dawcz=] ciśnij dalej jak tak dalej pójdzie to sam z Limfą wygracie tę wojnę dodaj % co by łatwiej było podliczyć wynik końcowy potem
-
Zapalskyy [B-S] & Zuy sen [B-S] & Zyla [B-S] vs. afusdom & Raven [SUICIDE] ~ 463076.74%
Wrum - - Starcia Yildun
PostBardzo, ale to bardzo słabe i rozczarowujące. Co o tym sądzę na gadu już pisałem. Wiedziałem, że @Zapalsky jest uzależniony od cyferek i trzepania zysku bez względu na koszta ale taka akcja przebija moim zdaniem nawet jego. Dobrego mniemania nigdy o Tobie nie miałem ale teraz tylko potwierdziłeś moje podejrzenia co do Twojej osoby. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że cień z tego starcia będzie się za Tobą ciągnął jak smród po gaciach @..Raven.. szo lub powodzenia w realu Ps. Wcale bym sie nie zdzi…
-
Czy zamierzacie w jakiś sposób usystematyzować wychodzenie nowych uniwersów, wprowadzić jakąś formę standaryzacji, która pozwoli w przyszłości na łatwiejsze łączenie uniwersów nie tylko w skali jednego kraju, a kilku? (np. unifusion wymarłych serwerów, które mają po 20 aktywnych graczy) Czy w niedalekiej przyszłości będą możliwe międzynarodowe fuzje uniwersów? Czy jest w planach aktualizacja interfejsu GO? Czy w dalekiej (bądź niedalekiej) przyszłości będzie wprowadzony maksymalny % zniszczenia …
-
Skiny do ogame
Wrum - - Zadawanie pytań
Post@kruszynka tam są same skiny do serwera retro, który już nie istnieje...
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Wrum - - Starcia U68
PostPatrząc po rw nie dziwię się, że tap łan flot jest już byłym tap łanem... z całym szacunkiem do jego osoby gratulacje, planowana i udana akcja zawsze cieszy podwójnie. przetapiać macie co więc życzę wytrwałych stoczniowców
-
Pozdrowienia dla braci zakonników, skurczybyków oraz Cameruńskich Cutangusów [url]https://www.youtube.com/watch?v=VDvr08sCPOc[/url] piss & lof Dnia 14-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor justvroum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik 40.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Dant Garvin [GGG] ________________________________________________ Mały transporter 1.480 Duży transporter 83.200 Lekki myśli…
-
@john malkowitz007 przepraszam Cie przyjacielu ale jak lubię trollować tak próba powstrzymania się od napisania Ci kilku słów niszczy mnie od środka. Po pierwsze, gram flotą, wróciłem na uni 4 miesiące temu (+-) jaki miałbym interes w oddawaniu komuś swojego potencjalnego celu? Po drugie, nawet jeśli oddałbym komuś swój potencjalny cel dlaczego w ogóle mógłbyś mieć o to pretensje? Po trzecie, farmiłem Cie między 2011, a 2013... Nie 4 miesiące temu Byłeś małym bobkiem, który siedział za bunkrem i…
-
Cytat od john malkowitz007: „@ ReTsaB A ile to razy mnie zezlomowales ? lub przyfarmiles ? i kiedy ? , bo jakos sobie tego nie przypominam @ Rzezimieszek Dawaj , niech wszyscy zobacza ile to dostalem pomocy od Sojuszu ” Też nie pamiętałeś jak zażartowałem ze 4 miesiące temu, że moja była farma mnie skanuje Coś kruchą masz pamięć przyjacielu