Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 551.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty lamki, pięknie huknęło szkoda jedynie tego pzta bo w całości zysk prezentowałby się pięknie, ale co się odwlecze... przetapiajcie w rekiny

• JAK WEJŚĆ NA DISCORDA (Ukryta treść) JAK WYŁĄCZYĆ POWIADOMIENIA (Ukryta treść)

• Cześć i czołem wszystkim! Jako, że powstaje coraz więcej discordów unijnych wychodzę na przeciw waszym oczekiwaniom i stworzyłem... Nieoficjalnego discorda polskiej społeczności ogame! Jeden discord, dla wszystkich uni z dedykowanym czatem dla każdego z nich Zapraszam wszystkich graczy, w tym również Administratorów Forum, Gry, Operatorów jak i Moderatorów! Każdy kto pełni funkcję "publiczną" na OG otrzyma prawa administratora, żebyście nie musieli się czuć uzależnieni od mojej osoby Proszę jedy…

• When will you fix chat feature? When will you fix chat bug allowing to see if someone's online? When will you fix message bug showing 3 or more messages for weeks even though every single one is deleted? W

• Widze zapał jednak wypłakał na gadu zebyście go bronili @Zyla piszesz jakbyście afusdoma uratowali przed jakimś rzeźnikiem, który patrzy tylko na zysk bez zdawania sobie sprawy z tego co Wy tak naprawdę zrobiliście. Prawda jest taka, że zapalsky patrzy tylko i wyłącznie na zysk, jak odszedł od weteranów już po 24h ich farmił nie siedzial z nimi w sojuszu 5 minut o czym dobrze sobie zdajesz sprawe bo sam z nim w tym sojuszu byłeś zrobiliście straszne świństwo i nic co napiszecie tego nie zmieni, …

• Tak, jestem mistrzem manipulacji, gratuluję stejka. Miłego przetopu chyba po pijaku w 1 dzień gry na tym uni w wigilie urodzin

• Graty @dawcz=] ciśnij dalej jak tak dalej pójdzie to sam z Limfą wygracie tę wojnę dodaj % co by łatwiej było podliczyć wynik końcowy potem

• Graty @Bladas, miano lotnika 2015 do czegos zobowiązuje, cisnij dalej trzeba wyzłomować niewiernych!

• Bardzo, ale to bardzo słabe i rozczarowujące. Co o tym sądzę na gadu już pisałem. Wiedziałem, że @Zapalsky jest uzależniony od cyferek i trzepania zysku bez względu na koszta ale taka akcja przebija moim zdaniem nawet jego. Dobrego mniemania nigdy o Tobie nie miałem ale teraz tylko potwierdziłeś moje podejrzenia co do Twojej osoby. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że cień z tego starcia będzie się za Tobą ciągnął jak smród po gaciach @..Raven.. szo lub powodzenia w realu Ps. Wcale bym sie nie zdzi…

• Czy zamierzacie w jakiś sposób usystematyzować wychodzenie nowych uniwersów, wprowadzić jakąś formę standaryzacji, która pozwoli w przyszłości na łatwiejsze łączenie uniwersów nie tylko w skali jednego kraju, a kilku? (np. unifusion wymarłych serwerów, które mają po 20 aktywnych graczy) Czy w niedalekiej przyszłości będą możliwe międzynarodowe fuzje uniwersów? Czy jest w planach aktualizacja interfejsu GO? Czy w dalekiej (bądź niedalekiej) przyszłości będzie wprowadzony maksymalny % zniszczenia …

• Skiny do ogame

Wrum - - Zadawanie pytań

@kruszynka tam są same skiny do serwera retro, który już nie istnieje...

• Wersja 7.x - dyskusja

Wrum - - Porozmawiajmy o OGame

@Mr.Riddler Statek: Dron bojowy koszta: 1k metalu 500 kryształu 200 deuteru 500 antymaterii SD na gsy i pancerniki

• Czy pytanie powinno być w języku angielskim czy ktoś zajmie się tłumaczeniem? Administrator Forum kasai:Pytania zostana przetlumaczone.

• Patrząc po rw nie dziwię się, że tap łan flot jest już byłym tap łanem... z całym szacunkiem do jego osoby gratulacje, planowana i udana akcja zawsze cieszy podwójnie. przetapiać macie co więc życzę wytrwałych stoczniowców

• Aż pogratuluje, obrońca to jakiś zawszony tryhard xD w 1 mt i 1sondę mi nad ranem wleciał, nawet nie da wytrzeźwieć

• Pozdrowienia dla braci zakonników, skurczybyków oraz Cameruńskich Cutangusów [url]https://www.youtube.com/watch?v=VDvr08sCPOc[/url] piss & lof Dnia 14-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor justvroum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik 40.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Dant Garvin [GGG] ________________________________________________ Mały transporter 1.480 Duży transporter 83.200 Lekki myśli…

• @john malkowitz007 przepraszam Cie przyjacielu ale jak lubię trollować tak próba powstrzymania się od napisania Ci kilku słów niszczy mnie od środka. Po pierwsze, gram flotą, wróciłem na uni 4 miesiące temu (+-) jaki miałbym interes w oddawaniu komuś swojego potencjalnego celu? Po drugie, nawet jeśli oddałbym komuś swój potencjalny cel dlaczego w ogóle mógłbyś mieć o to pretensje? Po trzecie, farmiłem Cie między 2011, a 2013... Nie 4 miesiące temu Byłeś małym bobkiem, który siedział za bunkrem i…

• Cytat od john malkowitz007: „@ ReTsaB A ile to razy mnie zezlomowales ? lub przyfarmiles ? i kiedy ? , bo jakos sobie tego nie przypominam @ Rzezimieszek Dawaj , niech wszyscy zobacza ile to dostalem pomocy od Sojuszu ” Też nie pamiętałeś jak zażartowałem ze 4 miesiące temu, że moja była farma mnie skanuje Coś kruchą masz pamięć przyjacielu

• Jedyne co mi się rzuciło na usta to... O KURA Elf ze śródziemia złomuje swoją drogą, jakim cudem na Librze gdzie byle jakie konta mają już po 100kk pkt ST ma próg 1.4k i acs 2.1k ?

• W jednym slocie? Odważnie Obrońcy szo