Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To może zamieść informację w sposób czytelny aby nikt się nie musiał domyślać, czy budynek/badanie czy co tam jeszcze innego będzie dotyczyło nowego uniwersum. Copy pasta przez translator nie uwzględnia niektórych niuansów językowych przez co czasem jest potrzebna klaryfikacja, bądź dodanie jednego zdania
-
Ah, tap łan który zbiera cały czas cęgi, bany i pushuje się z kilkunastu kont aby nadrobić braki w znajomości gry? Jakże mi miło, że Pan zawitał w moje skromne progi Jeśli potrzebujesz korepetycji bądź wyjaśnienia dlaczego napisałem akurat wzmiankę o Panie, Panie Grubasie chętnie Panu to wyjaśnię, oczywiście za stosowną opłatą. Serdecznie pozdrawiam i więcej zimnej krwi życzę podczas logowania przez vpn na konto sojuszniczki w celu przeteleportowania floty. (sms czy dzwoniła? 3 minuty na lognięc…
-
07-11-2019 12:39:27 - Wrum [Caraxes] - 18457.4% Dnia 07-11-2019 12:39:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Okręt wojenny 45.859 Pancernik 20.940 Krążownik 182.629 Lekki myśliwiec 864.514 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca wladyslaw ________________________________________________ Mały transporter 4.851 Duży transporter 61.452 Recykler 508 Bombowiec 3 Niszczyciel 158 Gwiazda Śmierci…
-
Pozdrowienia dla @Forfiter, @RolnikSzukaZony, @wilku (jeszcze wrócisz:D), @Bombowy Bomberman, @asherl, @LoleXXX, sojuszników z obu uni, drużyny SD i reszty znajomych Niestety Zyguni nie udało się trafić ale przynajmniej strzeliłem jej pushówkę (pozdrawiam lamę która wbiła jej na konto i nie potrafiła ukryć aktywności, czyżby Grubciu? <3) [url]https://www.youtube.com/watch?v=MdHeaNo6iwc[/url] Dnia 07-11-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ______________…
-
[S T] Starship Troopers (1 904,86 %) vs [GORNICY] GORNICY & [T R] Totalna Rozpierducha (12 493,43 %) Zakończona
Wrum - - Wojny Fenrir
PostZaraz Wakat Wam wjedzie mówiąc, że wojna rozpoczyna się w momencie wypowiedzenia/założenia tematu. Niemniej jednak powodzenia obu stronom
-
@ciap już zdecydowana większość trzeźwo myślących graczy zdaje sobie sprawę że jesteś oderwana od rzeczywistości... ale skup się 1. porzucona planeta - planeta N I C Z Y J A 2. zakaz pomocy w obudowie - R E G U L A M I N 3. słanie surowców z kont niżej graczowi wyżej w topce bo popełnił B Ł Ą D i został uznany za sytuację "nadzwyczajną" Jak ja popełnie błąd podczas za krótkiego opóźnienia czy źle zawróconej stacji również zostanie to uznane za sytuację nadzwyczajną? Przecież nie dostałem ani jed…
-
A to standardzik Nie logowałeś się pół roku i antymateria sama się wydała Znajomy podczas utarczek z GO odnośnie kasacji konta (na którym było jeszcze koło 200k am kupionej) usłyszał, ze nigdy nie mieli takeigo przypadku aby konto z AM się skasowało No jak mieliby mieć taki przypadek skoro za każdym razem odpisują do samo i nawet tego nie sprawdzają? Drugiemu znajomemu za to, którego cały staff łącznie z naszym menago nie lubi (z wiadomych dla nich jak i dla niektórych względów) skasowali konto …
-
ostatnia litera
Postnunczako
-
ostatnia litera
Postantyheksakosjoiheksekontaheksafobia
-
ostatnia litera
Post[ciach] kkkapusta Moderator Ingolf:Usunięto flood.
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Tanczacy z Krowami [Gumisie] & Tanczacy z Lamami [Gumisie] & Flota Imperialna JN [COMA u32] & Crasher [COMA u32] vs. ODDAM [BeKa] ~ 3141.43% top 1 ACS
Wrum - - Starcia Kalyke
PostKurde spóźniłem się na imprezkę gratuluję ekipie złomującej, szczególnie @Crasher... gdyby nie ta sonda to naprawdę mogłoby być różnie! Sam Szef we własnej osobie usiadł za sterami sondy i poprowadził flotę skocznych misi do utarcia nosa wujciowi Ightornowi
-
Finek [P N] & Mallory [P N] vs. krzychu1992 [3 X] ~ 425393.65% TOP7 ACS ogame.pl X1
Wrum - - Starcia U68
Postładnie grzmotnęło, zarówno % jak i zysk do pozazdroszczenia gratulacje i rozsądnego przetopu (na jonową)
-
26-10-2019 01:35:03 - Wrum [Caraxes] - 7756.54% Dnia 26-10-2019 01:35:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik 49.043 _________________________________________ Obrońca gErBeR ________________________________________________ Mały transporter 230.009 Duży transporter 84.051 Lekki myśliwiec 441 Ciężki myśliwiec 376 Recykler 104 Sonda szpiegowska 3.300 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…