Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tak sobie czytam i kombinuje co ja tutaj mam napisać z jednej strony racja, 10 czy nawet 80 ( ) rw w tej sytuacji nic nie zmieni, ale z drugiej strony jesli ktos faktycznie Z A W Y Ż A % rw, gdzie nie ma mowy o pomyłce w skopiowaniu % z gry, a jedynie jego ZAWYŻENIU ponad próg aby w ogóle można go wkleić i dywagacje nad tym czy powinno sie dopuścić do rozgrywek gracza, których takich zagrywek (pomimo przewagi i tłumaczenia się ze to tak przez przypadek się zawyżyło) się dopuszcza jest jak bronie…
-
Cytat od ciap: „Mój kolega co ma 4,5 razy mniej punktów ” Kolega czy deuterówka? Zważ na to, że Ty przy 950kk masz zdecydowanie wieksze wydobycie niz "kolega" przy 200kk i różnica zwiększy się diametralnie, na starszych uniwersach nie będzie już sensu się rejestrować przez właśnie tak mocno wyśrubowaną ekonomię, przy tym pozostawiając ciekawy aspekt rozgrywki jakim jest flota całkowicie nieopłacalnym, abstrahując już od tematu nowych graczy na starych uniwersach. PS. nie życzę sobie abyś mi odpi…
-
Z mojej obserwacji wynika, iż ma to jakis zwiazek z aktualizacja, badz jej brakiem w przeglądarce chrome. Na Brave czy Mozilli (na safari i mozilli na telefonie rowniez działa normalnie) forum normalnie śmiga i nie zauwazylem zadnych problemow przy logowaniu/wylogowaniu. Spróbuj zaktualizować przeglądarkę jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś (ja nie zrobiłem:E). Jeśli używasz chrome po kliknięciu trzech pionowych kropek w prawym górnym rogu powinna Ci sie pojawic jedna z opcji, która umożliwi aktuali…
-
Brakuje tego tematu, wiec zakładam
-
jako, że @gardze wami raczej nie wróci już z boardowej banicji chciałbym poprowadzić temat. przy okazji 23. wyklikanie fsa na kolonizuj bez ściągania moona board.pl.ogame.gameforge.com/i…-kolonizacja-ninja-bonus/ 24. Atak z lotki z telepem board.pl.ogame.gameforge.com/i…neralo-AVALON-gold6666-A/ @Mihusz jak powiedziałem tak zrobiłem
-
TOP 5 SOLO ACS uGalatea / min Solo - 5313,54 / min ACS - 11033.06% [POSZUKIWANY PROWADZĄCY]
Wrum - - Starcia Galatea
PostKiedyś z innego konta forumowego założyłem wątek z top 5 starciami tegoż uni, gdyby była potrzeba wyrażam chęci do ponownego prowadzenia tematu, tyle że z tego konta forumowego
-
Myślę o Tobie tylko i wyłącznie to co sobą reprezentujesz zarówno w tym jak i poprzednich tematach. Ci co ze mną grali wiedza, że zjadam Cie w przedbiegach jeśli chodzi o grę i nie muszę ładować nie wiadomo jakich pieniędzy na topkę, żeby uzupełnić sobie braki gdzie indziej pozdro 600 napinaczu sorry za spam i offtop z tą degrengoladą społeczną @memento-mori działaj, fajnie jakby się ustabilizowały ceny antymaterii
-
Cytat od memento-mori: „to żadna kara. a co z graczami co dostali złoma przez to że ich sasiąd za tanie anty sobie postawił flote? ” Gracze Ci nie powinni mieć zatem dostępu do ogame bo są zwyczajnymi noskillami skoro dali się zrobić w ten sposób. Cytat od memento-mori: „Gramy na młodym uni, wiele osób ma chęci bycia w TOP od startu, jak mieliśmy rywalizować z nieuczciwie kupującymi anty graczami ? ” Zdefiniuj nieuczciwie. Okradli kogoś? Jak mieliście rywalizować? Tak jak dotychczas grając f2p, …
-
Z czym do ludzi? W dobie powszechnego dostępu do darmowych proxy czy innych vpnów ceny powinny być przypisane bezpośrednio do serwera na którym się gra, stąd pisałem iż jest to wina GF, a nie graczy którzy po prostu wykorzystują to, co sam Night również robił, a teraz ma pretensje do innych i otwiera coraz to kolejne płacz tematy. Jeśli chcecie znaleźć rozwiązanie z owej sytuacji to nie plujcie na graczy, którzy wykorzystali ową furtkę do nieco tańszej antymaterii, a na GF który cen nie ma przyp…
-
Podążając za Twoim tokiem rozumowania folksdojczu również powinieneś siedzieć na permie bo kupowałeś nielegalnie antymaterie Ktoś używa proxy aby kupić antymaterie taniej - dostaje bana, czego więcej oczekujesz? Bana za płatność? Order walecznego forumowicza za otwieranie coraz to kolejnych płacz tematów? [ciach]ubliżając mi na każdym możliwym kroku, tylko dlatego, że Twój sposób na kupowanie taniej anty dotarł do szerszego grona osób i nie jesteś w stanie wykupić sobie tap łana za eurasko-plnki…
-
pozdrów kumpla @Billie the kid który kupuje anty w plnach zarabiając euro, a kiedy ktoś robi to samo tylko w innych walutach to jest oszustem Swoją drogą, zostali ukarani za to co zrobili, czyli użyli proxy za co otrzymali banicje. W zasadach gry nigdzie nie ma wzmianki o tym aby kupować antymaterie w walucie kraju w którym mieszkasz, sporo osób w ten sposób kombinowało dotychczas, tylko Night się spłakał kiedy dotarło to do większej ilości osób Jeśli ktoś pojedzie na wakacje do rosji, kupi w ru…