Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=Hr4aDufXMnU[/url] Pozdrowienia dla @ciap i @john malkowitz007 xD Pozdrowienia również dla sojuszu i znajomych Akurat narzekałem dzisiaj, że będę musiał coś strzelić bo się surka kończy Dnia 02-12-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Maraton [Explorer] ________________________________________________ Mał…
-
Gdzieś tam kiedyś obiecałem, że nie będe trollował xd Filu został zdeklasowany przez Grubego, na nieszczęście tego drugiego stare nawyki dały o sobie znać i został potraktowany tak jak został potraktowany. Czy dobrze, czy sprawiedliwie? Można o tym pisać jeszcze przez 50 stron i nie dojdziemy do konsensusu, każdy ma swój punkt widzenia. Z mojego punktu widzenia natomiast Gruby został potraktowany tak jak na to sam zapracował ciężką pracą, stety niestety... pomysły które się tutaj pojawiają o prz…
-
TOP 1 ACS Ogame.pl : Hellmond [N-D] & xKamikaze [G_P] & ALF [N-D] & Bob Lee Swagger & Gargamel [N-D] vs. AEZAKMI & Mihuszowo & Scofield & Shade [Sprite] & Bylo minelo & Emperor Explorer & trampek & Piort & pavciosz [Minionki] ~ 3.684.306,44%
Wrum - - Starcia Xanthus
PostGratulacje Panowie, czapki z głów informacja o tym rw obiegła chyba wszystkie uniwersa z prędkością światła olbrzymie cojones i potraktowanie gry jako zabawę co jest rzadkością raczej nie do pobicia przez długie lata, graty!
-
Cytat od Kromak: „to cos kuleje te twoje logiczne myslenie. Bo nie wiem co za roznica dla mnie kto dostanie w nagrode badanie. Nie wiem co do tego mialo by teoretyczne banie sie przeciwnikow. ” po pierwsze Twoje* co u mnie kuleje? proszę o jakiś argument, a nie bicie piany w moim kierunku. dla mnie również nie ma znaczenia kto otrzyma w nagrodę badanie, ba! chętnie zrzeknę się jakichkolwiek nagród jeśli masz zamiar wysnuwać takie teorie spiskowe i mierzyć mnie swoją czy grubego miarą prosta zale…
-
nie, moje stanowisko jest uwarunkowane logicznym myśleniem i zasadami, które powinny wszystkich obowiązywać gruby chciał pokazać po raz kolejny gdzie ma wszystkie zasady, no i niestety tym razem mu się one nie zmieściły w te miejsce specjalnie dla Ciebie wezmę drużynówkę albo w ogóle zrzeknę się nagród równie prawdopodobnym scenariuszem jest, że tak boisz się drugiej strony barykady, iż chcesz aby nagroda przypadła grubemu xD
-
Sputnik [POMIDOR] & dam [POMIDOR] & NightMiner [POMIDOR] vs. tredi [EMERYCI] ~ 3409.77%
Wrum - - Starcia Nekkar
PostGraty Pomidorku ślij zysk interuni
-
jest pewna różnica, pomiędzy pomyleniem się o tyci, a szyderą i specjalnym zawyżeniem procentu aby rw załapało się w progu, i jak w niektórych przypadkach jeszcze można to zrozumieć poprzez błędne zdublowanie poprzedniego tytułu, tak w innych przypadkach nie miałeś skąd skopiować takiego, a nie innego procentu co dobitnie świadczy o tym, że z palca wpisałeś i zawyżyłeś sobie % nawet przy takiej przewadze nie mogłeś sobie darować nagięcia zasad i "tyci" oszukanka, słabe