Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Reaktywacja legendarnego sojuszu z uHimalia Pizza (i nie tylko!) będzie kręcona! Zaszczyciły nas obecnością takie stare członki z uH jak @Bombowy Bomberman, @aduch czy Dzidol, którego konta forumowego nawet nie mam, tacy jesteśmy zgrani o znalazłem @SonDzidol91 Przede wszystkim zapraszam innych starych i legendarnych członków legendarnego sojuszu111one @Bunny @asherl @CGT, @Marys, @LoleXXX czy najbardziej legedarnego członka @MiśHaribo (COME HOME MY CIEMNY FRIEND) Jak nie macie kont na 68, trudn…
-
Dlaczego handlarz jest likwidowany? Nie korzystam z udogodnień które niesie AM lecz brak handlarza odbije sie czkawka na długofalowa rozgrywkę. Niedobór kryształu poskutkuje większa ilością puszkont i pushow złotowych. Co prawda niby nigdzie wzmianki o kasacji handlarza nie ma lecz akcje, które sa podejmowane dobitnie pokazuja, ze na handlarza w wersji 7+ nie ma co liczyc. Juz teraz na ledzie mam 30x metalu wiecej niz kryształu, na rynku mam od 4 dni wystawione 40kk metalu którego nikt nie chce …
-
Mowisz ze nie ma szału jeśli chodzi o anty, na ledzie wysyłając po 40 dt, Pf i sondę dostaje srednio raz na 5 eksp 8-12k anty. Jeśli jest to dla Ciebie mało to nie wiem co mogłoby Cie usatysfakcjonować. 10k anty co 5 eksp daje 2k anty na ekspedycje, czyli teoretycznie po 250ekspach masz na zmiane klasy. To ogromna ilość AM w porównaniu do dotychczasowych ekspedycji, a zwiększają zyski jeszcze bardziej
-
Znikające recki uLeda
Wrum - - Zadawanie pytań
PostHeloł, mam takie pytanie, czy recki w nowej wersji 7.0+ mają jakiś termin ważności albo ograniczone użycia?
-
Pozdrowienia dla @offline mam nadzieję, że nie skończysz z grą na dobre, byłaby to ogromna strata i pamiętaj o obiecanym lolku Standardowo pozdrowienia również dla zakonników, skurczybyków, dżedajów,@Forfitera, @asherla, @RolnikSzukaZony i reszty znajomych! zysk za ponad 1/8 konta zawsze spoko [url]https://www.youtube.com/watch?v=9mzMRj1mhQ0[/url] Dnia 05-12-2019 xx;xx;xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik …