Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 551.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty stejka, zysk przyjemny nie wiem tylko po co głupia docinka w moim kierunku ale jeśli poprawia Ci to humor to bardzo się cieszę

• Wersja 7.x - dyskusja

Wrum - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Muniek: „Oby była możliwość późniejszego wybrania klasy i grania póki co bez. Po przetestowaniu najnowszej wersji i ustabilizowaniu sytuacji. ” Prawdopodobnie będzie, ale sporo osób się zapewne natnie, a potem będzie musiało zmieniać za AM ;p

• Reaktywacja legendarnego sojuszu z uHimalia Pizza (i nie tylko!) będzie kręcona! Zaszczyciły nas obecnością takie stare członki z uH jak @Bombowy Bomberman, @aduch czy Dzidol, którego konta forumowego nawet nie mam, tacy jesteśmy zgrani o znalazłem @SonDzidol91 Przede wszystkim zapraszam innych starych i legendarnych członków legendarnego sojuszu111one @Bunny @asherl @CGT, @Marys, @LoleXXX czy najbardziej legedarnego członka @MiśHaribo (COME HOME MY CIEMNY FRIEND) Jak nie macie kont na 68, trudn…

• graty lamo przetapiaj na więcej lamek i śmieciarek

• jest taki magiczny przycisk w trashsimie pod ustawieniami uniwersum "version 7 (player classes)" polecam

• Wersja 7.x - dyskusja

a to nie miało być tak, że na czas eventu handlarz zostaje wyłączony?

• Wersja 7.x - dyskusja

Na ledzie zostanie w ogóle przywrócony handlarz?

• Wersja 7.x - dyskusja

Dlaczego handlarz jest likwidowany? Nie korzystam z udogodnień które niesie AM lecz brak handlarza odbije sie czkawka na długofalowa rozgrywkę. Niedobór kryształu poskutkuje większa ilością puszkont i pushow złotowych. Co prawda niby nigdzie wzmianki o kasacji handlarza nie ma lecz akcje, które sa podejmowane dobitnie pokazuja, ze na handlarza w wersji 7+ nie ma co liczyc. Juz teraz na ledzie mam 30x metalu wiecej niz kryształu, na rynku mam od 4 dni wystawione 40kk metalu którego nikt nie chce …

• jeszcze zalozyl sobie 2 osobowy sojusz zeby sie uwiarygodnić... prawdziwie żałosne przestań się podszywać

• Od 2 tygodni miał podzielonego fsa na 4 moony Gratuluję niesamowitego szczęścia i życzę przetopu

• graty o której go strzeliłeś? wyskanowałem jakieś śmieci ale głównej już albo jeszcze nigdzie nie było

• Wersja 7.x - dyskusja

Mowisz ze nie ma szału jeśli chodzi o anty, na ledzie wysyłając po 40 dt, Pf i sondę dostaje srednio raz na 5 eksp 8-12k anty. Jeśli jest to dla Ciebie mało to nie wiem co mogłoby Cie usatysfakcjonować. 10k anty co 5 eksp daje 2k anty na ekspedycje, czyli teoretycznie po 250ekspach masz na zmiane klasy. To ogromna ilość AM w porównaniu do dotychczasowych ekspedycji, a zwiększają zyski jeszcze bardziej

• Wersja 7.x - dyskusja

X9 < x4?;D

• Wersja 7.x - dyskusja

W poprzednich patchacj

• Wersja 7.x - dyskusja

Po prostu jest nowy wzór na ekspedycje. 1.0 + (0.5 * eko speed) i x2 jeśli odkrywca

• Gruby ma bana na boardzie szerloku Gratulacje starcia, zysk przyjemny Obrońcy częstszych odświeżeń

• Aż z ciekawości sprawdziłem i faktycznie również nie mogę znaleźć nigdzie wzmianki o ograniczeniu, trzeba nam tu specmajstra @Art poprosić aby przekazał, że brakuje (albo nie i jesteśmy ślepi?)

• Maksymalny bonus jaki można wyciągnąć pełzaczami wynosi właśnie 50%

• Znikające recki uLeda

Wrum - - Zadawanie pytań

Heloł, mam takie pytanie, czy recki w nowej wersji 7.0+ mają jakiś termin ważności albo ograniczone użycia?

• Pozdrowienia dla @offline mam nadzieję, że nie skończysz z grą na dobre, byłaby to ogromna strata i pamiętaj o obiecanym lolku Standardowo pozdrowienia również dla zakonników, skurczybyków, dżedajów,@Forfitera, @asherla, @RolnikSzukaZony i reszty znajomych! zysk za ponad 1/8 konta zawsze spoko [url]https://www.youtube.com/watch?v=9mzMRj1mhQ0[/url] Dnia 05-12-2019 xx;xx;xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik …