Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 366.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
PostPrzesiadłem się na Chrome, ale zainstalowałem Firefoxa 35 i znowu tutaj działam. Chrome mi jakoś nie odpowiada.
-
AntiGameReborn
PostJuż przeszedłem na inną przeglądarkę. Szkoda, bo firefox mi odpowiadał. Kiedy będzie aktualizacja?
-
AntiGameReborn
PostFirefox 36.0 - AntiGame nie działa.
-
Długo się nie wpisywałem a trochę się wydarzyło. Nick - Maraton uni - 68 ilość zabudowanych pól z kryjówkami - 374 brbk.jpg ilość zabudowanych pól bez kryjówek - 342 elektrownia słoneczna - 40 elektrownia fuzyjna - 23 laboratorium badawcze - 19 pbdf.jpg fsw2.jpg wartość planety bez obrony - 20.487.660 punktów g0xy.jpg Uploaded with ImageShack.us
-
AntiGameReborn
PostCytat od dareczek: „No dobra Franco przestań się upierać tylko na Chrome i FF i zrób wreszcie AG dla Opery ! W Polsce Opera jest zainstalowana na ok 10% komputerów, bo Polacy potrafią docenić dobry program. Opera z webkitem a właściwie już z Blink wyjdzie w nieokreślonej przyszłości, najprawdopodobniej w przyszłym roku. Proszę też innych użytkowników Opery o drobinę nacisku. Do roboty Franco !” Na Operze mam wersję AntiGame 3.50.0 i gdy w wyższych wersjach nie kolorowało misji, to zrezygnowałem …
-
Skoki narciarskie
PostJak ja się cieszę, że Piotek szaleje. Jeszcze Maciek zasłużył na podium. Kamil - cieniutko coś.
-
Skoki narciarskie
PostPiotrek zaszalał. To był dla niego wielki dzień. Życzę tego samego Maćkowi i innym naszym skoczkom.
-
Skoki narciarskie
PostZastanawianie się kto był najlepszy czy lepszy nie ma sensu. Każdy był dobry w swoim czasie. Ja się cieszę, że do grona najlepszych skoczków w historii należy Adam, a Kamil puka do tego elitarnego klubu. Mamy jeszcze kilku zdolnych skoczków, a Maciek Kot może wkrótce dorównać Kamilowi a nawet go prześcignąć. ... a pierdnięcie może się przytrafić każdemu
-
Skoki narciarskie
PostAdam był dla mnie zupełną zaskoczką. Dobrze się zapowiadał, potem plajta na IO, a potem jego nagły wybuch formy. Zasługa w tym Tajnera, bo gdyby nie on, to kto wie czy mielibyśmy Adama, a później Kamila. To były piękne dni - najpierw TCS i zwycięstwo, potem mistrzostwo świata. Tym bardziej, że było przedtem kiepsko. A teraz i w drużynówce znaczymy dzięki Kruczkowi. Dla mnie to najlepszy trener w historii polskich skoków. Bo Tajner czy Lepistoe mieli tylko Małysza i długo długo nic. W sumie to ni…
-
Skoki narciarskie
PostCytat od gluttony: „ Polska znów zaczyna jak w przypadku Adama Małysza, jest jakiś sukces, nagle wszyscy powracają (bodajże po 2 latach) do "wielkiego kibicowania". Przykro się na coś takiego patrzy, naprawdę gdybym był sportowcem miałbym w głębokim poważaniu kibiców, którzy są ze mną wyłącznie gdy jestem na fali. Nie o to przecież chodzi. Goście zdobyli brąz, wy już chrzanicie że przecież mogłobyć złoto... aż strach pomyśleć co by się stało jakby złota na olimpiadzie nie wyskakali bo takie ciśn…