Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kwestię "protestu" pominę, bo GF ma Was głęboko gdzieś i możecie sobie i konta pokasować i nikogo to nie interesuje (każdy kto miał bana za PAYMENT, wie o czym mówię). A co do "poszlak". Nie liczy się to co Wy wiecie, ja wiem, czy on wie. Liczy się to, co można udowodnić za pomocą narzędzi udostępnianych dla Administracji Gry przez GF. I tyle. Takie biadolenie niestety nic nie zmieni, bo zasady są jakie są, winę trzeba udowodnić, a nie "łączyć kropki" i poszlaki.
-
Zatoichi [PUSH_1] vs. dawiduzumaki76 [MDL] ~ 257.17% Dnia 27-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 Niszczyciel 1.000 _________________________________________ Obrońca dawiduzumaki76 [MDL] ________________________________________________ Satelita słoneczny 2.105 Wyrzutnia rakiet 98.948 Lekkie działo laserowe 23.232 Ciężkie działo laserowe 1.504 Działo Gaus…
-
Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 27-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Slotare [MAFIA] ______________________________________________…
-
Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 25-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wesolych Swiat [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Ospa ________________________________________________ Ma…
-
Antek Rozpylacz vs. Supreme [PUSH_1] & Wesolych Swiat [PUSH_1] ~ 65546.13% obrona
Rising - - Starcia Virgo
PostCytat od DarthMario.: „gz rising nauki ulisia nie ida w las? Albo on od Ciebie się uczy? nie chciał prawdy powiedzieć agresorowi nieszo bo to szon ” Dzięki @'DarthMario' generalnie to ja dalej nie wiem, prawda pewnie leży po środku Wesołych Świąt
-
Antek Rozpylacz vs. Supreme [PUSH_1] & Wesolych Swiat [PUSH_1] ~ 65546.13% obrona
Rising - - Starcia Virgo
PostJa to tylko na doczepkę, spokojnie sobie przetapiałem Suicidera w ulu, a tu nagle info, że Antek się wybiera z wizytą. No to zaparzyłem kawę i czekałem A tak serio to zdarza się każdemu, czasem serwer, czasem wifi przylaguje, i można się na najprostszej rzeczy wyłożyć, kto nie lata ten nie zrozumie Dzięki @Supreme za gościnę na moonie
-
Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 23-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wesolych Swiat [PUSH_1] ________________________________________________ Krążownik 400.000 Okręt wojenny 200.000 Pancernik 270.000 _________________________________________ Obrońca Suicide _______…
-
Obrońca niestety zalogował zanim zdążyłem mu wyczyścić drugi moona na którym stało jeszcze 2kkk floty Ale zawsze coś tam wpadło Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 19-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [PUSH_1] ________________________________________________ Pan…
-
Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam oraz każdego kto chce być pozdrowiony ;) Dnia 18-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca zakole [Stark] ________________________________________________ Mały t…