Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 420.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 07-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Seth ________________________________________________ Mały tra…

• O proszę, coś ta HORDA dzisiaj nie w formie Gratulacje Madziu, przetapiaj na większe zabawki Obrońcy SzO

• Specjalna dedykacja dla @Szalony Iwan - nigdy mnie nie zawiodłeś Musiałem odrobić jakoś te stracone dziś 18 GSów, myślę że się odbuduję Zurek wywiosłował sobie coś tam na odbudowę także tego mu życzę! PS. Przed UF miałem top1 solo także miło mi zaprezentować kolejne, tym razem już po UF i z 2x większym % jak i zyskiem Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther El…

• Zatoichi [PUSH_1] vs. lysy5767 [MDL] ~ 939.26% Dnia 06-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca lysy5767 [MDL] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik …

• (Ukryta treść) Nie pomyliłem się, a straty takie, że aż ponad próg wyszło, kurde, nic tylko pogratulować Rośnij duży okrąglutki

• Piękny bilans, nic tylko pozazdrościć Przetapiaj na kolejne zabaweczki

• Jaxowi życzę SzO, jak zwykle zachował się w porządku po starciu i pogratulował - zdrówka życzę wiesz dla kogo Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 05-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 20.000 ___…

• Jak sobota to do Zakola, Zakola, Zakola Gratki, nawet ja coś też z tego skubnąłem, miło widzieć, że nie jestem sam w ST (Ukryta treść)

• Cytat od Agent Brown: „AKTUALNY WYNIK WOJNY PUSH KONTA [PUSH_1] 10.759,36 % vs 4.651,7 % THE SMURFS [SMURFS]”

• Zatoichi [PUSH_1] vs. Slotare [MAFIAA] ~ 1148.39% Dnia 04-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Slotare [MAFIAA] ________________________________________________ Mały transporter 3.290 Duży transporter 7.006 Lekki myśliwiec 160 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 306 Okręt wojenny 153 Recykler 2.305 Sonda szpiegowska 631 Bombowiec 2 Gwiazda Ś…

• Cytat od hell riders: „no no ladnie Ci to wyszlo farming tez moglbys wstawic ” Bilans jest policzony z dofarmem już, ale przez to, że pierwsza fala nic nie zrabowała, nie jest napisane ile wzięła druga. Tak czy siak bilans jest całkowity taki jak wyżej, mógłby być ponad 5kkk ale mam braki w paliwie, więc wolałem zaryzykować mniejszą ilość spalonego paliwa i poleciało tylko 200k pancurów

• Cytat od DarthMario.: „Troszkę lipa skoro nie potrafisz rozwalić 1gs. no ale surka przynajmniej się zgadza. gz i przetopu Najgorszy ” Przyznaję się bez bicia, nie zerknąłem nawet na to czy się przebijam tylko na bilans, a że obrońca był bandytą to i tak dofarm zgarnął całość A tak poza tym to miałem kawałek drogi do niego, więc lot składem oszczędnościowym

• Specjalna dedykacja dla @Supreme - you know what I mean Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean @DarthMario. - masz w końcu ciut winkszy farming oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 04-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _______…

• Dobra kontra zawsze cieszy, nie to co takie na które idzie 400kk dexu i dają tylko dodatkowego sojusznika, co nie @Ulissess? Gratulacje, buduj buduj!

• Cytat od DarthMario.: „Gruba flota w rec. Przetapiaj ” Musiałem recki pożyczać bo mi brakowało!

• Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 03-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Slotare [MAFIAA] _____________________________________________…

• Zatoichi [PUSH_1] vs. Slotare [MAFIAA] ~ 3233.94% Dnia 03-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Slotare [MAFIAA] ________________________________________________ Mały transporter 21.117 Duży transporter 5.969 Lekki myśliwiec 1.046 Ciężki myśliwiec 176 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 1.000 Recykler 9.999 Sonda szpiegowska 793 Bombowiec 15 G…

• Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 03-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Andrzej_Kmicic [Jedrus] ______________________________________…

• Pozdrowionka dla Wszystkich Grażynek, Januszy i PUSHu szczególnie: @Neferet @Sora @Szalony Iwan @Shavorz @hell riders @Kaviorek @Ulissess @Supreme @Agent Brown @*Madzia* @Luther Elam @Drakean oraz każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 02-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zatoichi [PUSH_1] ________________________________________________ Niszczyciel 50.000 _________________________________________ Obrońca Romulus [NAZARICK] _________________________________________…

• @wakat Łi nid jor help.