Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od MaccBraa: „Guras witamy w klubie. e/ pozwole też złożyć sobie podanie;) 1. SOLO; Mazi vs Invader [FMJ] - 3855,94% + zbiórka 3.Invader [TASTE] vs falkonetti [SOFV] - 3106,85% 11.SOLO; MaccBraa [aWIP] vs Gapcio [Not4U] - 2335,95% + zbiórka - moonkill 16.SOLO; MaccBraa [aWIP] vs TW0 [BLOOD] - 3633,01% + farming 12/17. SOLO; MaccBraa [aWIP] vs Stanley [FMJ] - 719,08% + farming+bonus ten ostatni to nie wiem do czego prędzej zaliczycie bo skanować nie skanowałem, a lot na pustego moona i wlec…
-
marcik - szefowa szefow;)
Rising - - Archiwum CT
Postha! Mam Cię ! :*~~~ I jak wrażenia po filmie ze mną w nowym roku ? Tęskniłaś ? Pozdrowionka :*
-
Rising - - Archiwum CT
PostMasz ochotę na cappucino ? Właśnie robię
-
Rising - - Archiwum CT
PostCytat od marcik: „ Cytat od Rising: „Cytat od Rising: „Być szczęśliwym kosztem szczęścia innych czy być nieszczęśliwym patrząc na cudze szczęście ? :>” Ponawiam to jakże trudne pytanie Buziol:* Mysle ze ani w jednym przypadku ani w drugim nie mozna byc szczesliwym tak naprawde nie wybieram zadnej opcji rsneaky.gif ” ” No właśnie i to jest ten problem... I pytanie którą opcje wybrać ?... Ehh, życie jest za trudne dla mnie xD Buziak
-
Rising - - Archiwum CT
PostCytat od Rising: „Być szczęśliwym kosztem szczęścia innych czy być nieszczęśliwym patrząc na cudze szczęście ? :>” Ponawiam to jakże trudne pytanie Buziol:*
-
Rising - - Archiwum CT
PostByć szczęśliwym kosztem szczęścia innych czy być nieszczęśliwym patrząc na cudze szczęście ?
-
Rising - - Archiwum CT
Post/me smy smyr marcik za uszkiem Czemu mnie lubisz ? Czemu nie zaglądasz do mojego CT ? Pepsi czy Coca Cola ?
-
Cytat od asiulka:): „ Cytat od Rising: „A wiesz kto to Rising ? No ba! I dlaczemu go lubisz ? Bo Risinga nie da się nie lubić :D Wiesz kto jest w moim avatarze/gdzie zostało zrobione to zdjęcie? Hmm coś mi świta, jednak strasznie niewyraźne to zdjęcie :D Domek w Kalifornii czy ranczo w Teksasie ? ;l> Domek w Kalifornii” Odp 1 i 3 są doskonałe, ale nr. 2.... Toż to Fred Durst, wokalista Limp Bizkit, a zdjęcie zostało zrobione w szczecinie na stadionie miejskim, 24.06.09 podczas koncertu w ramach …
-
Witcher - return.
Rising - - Archiwum CT
PostCytat: „Witcher napisał(a) Cytat: „Rettior napisał(a) Cytat: „Witcher napisał(a) Cytat od Rettior: „ 1.Uprawiasz sport? Jaki? Amatorsko czy zawodowo? Uprawiałem, zawodowo, koszykówkę. Jaki klub? ile lat? jakieś sukcesy? Klub - nieistotne, 3 lata, żadnych szczególnych. To była liga kadetów, więc wiele się spodziewać nie można było ;) 5.Przynależysz do jakiejś subkultury? Można tak powiedzieć. Można? Ludzie schodzą Ci z drogi? Masz glany? Można. Raczej nie schodzą. Mam. 10. Coś o sobie: Miejsce za…
-
Keyra - o dziwo facet :)
Rising - - Archiwum CT
PostCytat: „Keyra napisał(a) Wymagam szerszego rozwinięcia terminu acc ” Acc - access P.S. Co uważasz za swoje największe osiągnięcie w tej głupiej grze jaką jest OGame ?
-
Keyra - o dziwo facet :)
Rising - - Archiwum CT
PostCzemu zielony nie pomarańczowy ? Znam odp ale spytam oficjalnie A tak w ogóle to miło Cię widzieć wśród zielonych - znowu będziemy siać strach i pożogę w gronie łamiących regulamin Pozdrawiam, Rising
-
Rising - - Archiwum CT
Post/me smyra marcik za uszkiem :*:*:*:* Czemu mnie nie obudziłaś dzisiaj ? Dlaczego jestem głodny ? Czemu nie chcesz iść ze mną pod prysznic ?
-
Cytat: „BeN3k napisał(a) Jeśli chodzi o mnie to polecam Sagę Wiedźmina ... i Silmarillion Tolkiena Jeśli mogę coś jeszcze polecić do książki Jeremiego Clarksona jak dla mnie są bardzo zabawne i ciekawe jeśli ktoś zna i lubi tego dziennikarza wie i co chodzi” Oj tak, Clarkson ma fantastyczne poczucie humoru, i doskonałe wyczucie kiedy go użyć Również polecam:) P.S. Dla niekojarzących nazwsik - Clarkson to prowadzący popularny program motoryzacyjny "Top Gear"
-
Jeżeli chodzi o książki z czasów szkoły to bezapelacyjnie "Dzieci z Bullerbyn", "Ten obcy". Ulubione pozycje: "Władca Pierścieni", "Hobbit", "Tożsamość Bourne'a", "Ława Przysięgłych", "Polowanie na Czerwony Październik" "Ian Fleming's James Bond". Ogólnie polecam od siebie książki Johna Grishama, Toma Clancy'ego, Roberta Ludluma.