Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 420.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Piękny bilans, i ten kryształ Gratuluję, koś dalej! Obrońcy rychłego ponownego uzbierania surki i SzO Pozdrawiam, Rising

• Wypatrzony, upilnowany, trafiony Dziękuje Qwas za lot, wyszło świetnie Dzięki SeeQu za kordynację Tyranowi życzę SzO, będzie z czego z doku Pozdrawiam cały ZŁOM, @Neferet @Shavorz a także Lamę @ciap Pozdrowienia oczywiście dla całego PN z u68 oraz specjalne dla @JTR oraz dla Vana :) Cytat od Qwas: „Pozdrawiam PUSH oraz Adama! ” Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Qwas [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 99.000 Pancernik 50.000 __…

• Cytat od zerocool2: „Mam pytanie. Słabszy czy nie to nie ma większego znaczenia dla mnie, ale jeśli to prawda że sojusznicy się atakują wzajemnie co już po raz enty słyszę. To po co sojusze i pakty? Liczę na odpowiedź czy to prawda że sojusznika zezłomowałeś? ” Ale kogo pytasz?

• Miał być większy zysk, ale jak to z GSami bywa - raz strzelą tak, a raz, tak - ważne, że na plus Pozdrawiam cały ZŁOM, @Shavorz @Neferet oraz... @ciap ! Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Niszczyciel 461 Pancernik 20.500 _________________________________________ Obrońca Kciooq ________________________________________________ Duży transporter 7.628 Lekki myśliwiec 575 Recykl…

• Piękne tankowanie, nic tylko pozazdrościć! Gratulacje się należą!

• A więc dzisiaj miałem niecny plan. Ale niecny plan nie wypalił, bo cel uciekł na urlop, poza tym Luther rozszyfrował moje plany (Pozdrawiam!) W takim razie potrzebna była alternatywa Alternatywa się udała, aczkolwiek przez brak skanów spodziewałem się mniejszej ilości floty i trochę mniejszych strat. Tak czy siak bilans przyjemny Pozdrawiam cały ZŁOM, szczególnie @Neferet, @Shavorz, @Mamikaz oraz innych co drastycznie zmniejszają ilość flot na uni (pozdro @StareUni42 ) A obrońcy życzę odbudowy -…

• Cytat od eszkesz: „Ta ale ten nie miał floty nawet w top 300 ” Życie Cytat od Fixmor: „i tak uważam, że gracze z TOP 50 powinni tłuc się między sobą, a nie atakowac słabszych ” A ja uważam, że noobprotection to bzdura, bo jak ja zaczynałem grać to go nie było, i jakoś każdy sobie radził jak miał choć trochę inteligencji Koniec offtopu Pozdrawiam, Rising

• Cytat od Fixmor: „Dodatkowa sugestia Gracze z TOP 50 za złomowanie graczy TOP 50+ powinni być wyszydzani :), a takie RW powinny być wyśmiewane przez graczy żadna to duma atakować 10-krotnie słabszych ” TOP pkt nigdy nie był żadnym wyznacznikiem, możesz być top 300 a mieć flotę w top50 i może wyjść niezłe starcie Pozdrawiam, Rising

• Kolejne małe, ale zawsze Obrońca spóźnił się o minutę, bywa Pozdrawiam cały ZŁOM, Neferet, Shavorza, oraz Lorda Dark Oraz Wszystkich znajomych Obrońcy życzę SzO Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca 17482648123628174627 [DKL] ________________________________________________ Mały transporter 1.683 Duży transporter 280 Lekki myśliwiec …

• Już to mówiłem, powtórzę - nie dziwię się, że nic nie idzie trafić jak Ty wszystko kosisz Przetapiaj i czekam na więcej Pozdrawiam, Rising

• Gratulacje, 100kk do przodu piechotą nie chodzi A obrońcy życzę SzO i nie rzucania gry, bo stracił niewiele Pozdrawiam, Rising

• Phi, bez dedykacji dla mnie się nie liczy A tak to właśnie się rano zastanawiałem kto mu punktów ukrócił Będzie coś na przetop, gratulacje

• Szkoda, że na minus, widziałem na fali 40min przed powrotem, ale jak policzyłem ile Gęsi trzeba to zamknąłem galaktykę od razu Tak czy siak STejk usmażony, gratki się należą A obrońcy odbudowy

• Piękny bilans jak i zacny skład atakujący Szkoda obrońcy, graczy u nas coraz mniej niestety Pozdrawiam, Rising

• Małe ale cieszy Podrowienia dla: Neferet Shavorza (wracaj szybciej!) Sojuszu ZŁOM oraz znajomych i innych latających na uni Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 18.000 _________________________________________ Obrońca Perianam ________________________________________________ Duży transporter 1.833 Lekki myśliwiec 3.796 Krążownik 2.252 Okręt wojenny 839 Recykler 1 Bombowiec 228 Niszczyciel…

• Zysk to nie wszystko, masz pierwsze ST, gratulacje! Przetapiaj i lataj dalej

• Ostanim razem sfarmiłem tylko tiry i dex, ponieważ solo nie dawałem rady całej flocie a kompan do ACS poszedł spać (pozdro AngryBird :D). Nauczony jednak, że do obrońcy warto lecieć wybrałem się w odwiedziny;) Dedykacje dla: Neferet Shavorza Sojuszu i znajomych Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 99.269 Krążownik 15.250 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 10.000 ________________________…

• Nie mam pytań, stoczniowcy u Ciebie będą znowu nadgodziny robić Gratulacje, piękny zysk na czysto, aż miło popatrzeć

• No proszę, a dopiero co mówiłem, że nikt tu nie lata Gratulacje ekipie, dok kosmiczny będzie miał co robić Tyranowi SzO! Pozdrawiam, Rising

• To żeś pojechał jak zwykle po bandzie Piękny farming, i bez strat własnych, nic tylko przetapiać na kolejne komary Gratuluję Natomiast pokonanemu życzę szybkiego uzbierania surowców na nowo