Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Qwas [PUSH] & Rising [ZLOM] & SeeQu [PUSH] vs. Tyran [S_W _A_T] ~ 9347.46% TOP2 ACS
Rising - - Starcia Virgo
PostWypatrzony, upilnowany, trafiony Dziękuje Qwas za lot, wyszło świetnie Dzięki SeeQu za kordynację Tyranowi życzę SzO, będzie z czego z doku Pozdrawiam cały ZŁOM, @Neferet @Shavorz a także Lamę @ciap Pozdrowienia oczywiście dla całego PN z u68 oraz specjalne dla @JTR oraz dla Vana :) Cytat od Qwas: „Pozdrawiam PUSH oraz Adama! ” Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Qwas [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 99.000 Pancernik 50.000 __…
-
Miał być większy zysk, ale jak to z GSami bywa - raz strzelą tak, a raz, tak - ważne, że na plus Pozdrawiam cały ZŁOM, @Shavorz @Neferet oraz... @ciap ! Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Niszczyciel 461 Pancernik 20.500 _________________________________________ Obrońca Kciooq ________________________________________________ Duży transporter 7.628 Lekki myśliwiec 575 Recykl…
-
A więc dzisiaj miałem niecny plan. Ale niecny plan nie wypalił, bo cel uciekł na urlop, poza tym Luther rozszyfrował moje plany (Pozdrawiam!) W takim razie potrzebna była alternatywa Alternatywa się udała, aczkolwiek przez brak skanów spodziewałem się mniejszej ilości floty i trochę mniejszych strat. Tak czy siak bilans przyjemny Pozdrawiam cały ZŁOM, szczególnie @Neferet, @Shavorz, @Mamikaz oraz innych co drastycznie zmniejszają ilość flot na uni (pozdro @StareUni42 ) A obrońcy życzę odbudowy -…
-
Cytat od eszkesz: „Ta ale ten nie miał floty nawet w top 300 ” Życie Cytat od Fixmor: „i tak uważam, że gracze z TOP 50 powinni tłuc się między sobą, a nie atakowac słabszych ” A ja uważam, że noobprotection to bzdura, bo jak ja zaczynałem grać to go nie było, i jakoś każdy sobie radził jak miał choć trochę inteligencji Koniec offtopu Pozdrawiam, Rising
-
Cytat od Fixmor: „Dodatkowa sugestia Gracze z TOP 50 za złomowanie graczy TOP 50+ powinni być wyszydzani :), a takie RW powinny być wyśmiewane przez graczy żadna to duma atakować 10-krotnie słabszych ” TOP pkt nigdy nie był żadnym wyznacznikiem, możesz być top 300 a mieć flotę w top50 i może wyjść niezłe starcie Pozdrawiam, Rising
-
Kolejne małe, ale zawsze Obrońca spóźnił się o minutę, bywa Pozdrawiam cały ZŁOM, Neferet, Shavorza, oraz Lorda Dark Oraz Wszystkich znajomych Obrońcy życzę SzO Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca 17482648123628174627 [DKL] ________________________________________________ Mały transporter 1.683 Duży transporter 280 Lekki myśliwiec …
-
Małe ale cieszy Podrowienia dla: Neferet Shavorza (wracaj szybciej!) Sojuszu ZŁOM oraz znajomych i innych latających na uni Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 18.000 _________________________________________ Obrońca Perianam ________________________________________________ Duży transporter 1.833 Lekki myśliwiec 3.796 Krążownik 2.252 Okręt wojenny 839 Recykler 1 Bombowiec 228 Niszczyciel…
-
Ostanim razem sfarmiłem tylko tiry i dex, ponieważ solo nie dawałem rady całej flocie a kompan do ACS poszedł spać (pozdro AngryBird :D). Nauczony jednak, że do obrońcy warto lecieć wybrałem się w odwiedziny;) Dedykacje dla: Neferet Shavorza Sojuszu i znajomych Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 99.269 Krążownik 15.250 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 10.000 ________________________…
-
[PUSH] AngryBird & Lord Dark & MrFantasy & SeeQu & Lisia dama vs. Tyran [S_W _A_T] ~ 17088.29%
Rising - - Starcia Virgo
PostNo proszę, a dopiero co mówiłem, że nikt tu nie lata Gratulacje ekipie, dok kosmiczny będzie miał co robić Tyranowi SzO! Pozdrawiam, Rising