Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 420.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Fixmor: „To zapytaj Risinga z jakiś wspomagaczy korzysta to się zdziwisz, ile z nich jest niedozwolone w regulaminie.” Ponownie korzystając z niedozwolonych sond szpiegowskich coś tam przyfarmiłem Pozdrawiam @Fixmor cały ZŁOM, @Neferet @Shavorz @Zaqes @StareUni42 @MrFantasy @HaileSelassie :) Dnia 27-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Niedozwolony Pancernik 24.500 Wspomagany Okręt wojenny 10.000 …

• Cytat od DAriusz: „Rising trafil idealnie,moze napiszesz jak wygladala akcja ciekawi mnie jak trafiles Lahella ktory zawsze sie dobrze pilnowal>?? Trzeba pogratulowac Lahell trzymam kciuki,wiem ze jestes twardzielem,odbudujesz sie to tylko Zlom,trzeba grac dalej,malo nas juz zostalo na tym uni. ” Generalnie akcja prosta jak drut - tak jak mówisz Lahell się pilnował i miałem inny plan, szczególnie, że jeszcze wczoraj flota była osobno, a surka i i tiry osobno. Natomiast dzisiaj zobaczyłem aktywno…

• Dużych flot coraz mniej, więc trzeba się zająć farmieniem Takie tankowanie było mi potrzebne Pozdrowienia dla całego ZŁOMu, @Neferet , @Shavorz, @StareUni42 (w końcu porządny farming? :P) oraz całego PN z U68, szczególnie dla @JTR i @Koloc oraz dla lamy PoZioMki Dnia 27-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.000 Pancernik 29.600 _________________________________________ Obrońca Lahell [Stark…

• Bez pozdrowień dla mnie? Piękna akcja, idealne wyczucie momentu Santiemu życzę SzO, z takim eko nie powinno być problemu Pozdrawiam, Rising

• Pozdrowienia dla całego ZŁOMu, @StareUni42, @MrFantasy, @Neferet, @Shavorz, Qwas oraz PN z u68, szczególnie dla @JTR i Lamy @roboGoW biggrin.png Dnia 23-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Wolf [ZWS] ________________________________________________ Duży transporter 3.500 Okręt wojenny 2.176 Recykler 3 Niszczyciel 171 Gwiazda Śmierci 3 Wyrz…

• Cytat od Fixmor: „za casów, gdy grałem w stare ogame "słabszych" się nie złomowało celowo, aż podrośli do % godnego ST, a tak złomiąc wszystko co idzie zmniejsza się tylko ilość aktywnych graczy. ” Chyba w bajkach - jeśli się takich nie złomuje to złomuje ich ktoś inny, prosta sprawa

• Zgadzam się o dziwo z @Fixmor że w końcu porządne starcie godne topowych flot...Ale! Flot na ponad 4k% zostało chyba 25, jak nie mniej Więc coraz ciężej coś upolować, szczególnie że pogoda nie sprzyja polowaniom a raczej grillowaniom Gratulacje @HaileSelassie piękny bilans dzisiaj masz Natomiast @DdavPolaris liczę na odbudowę, lub grę eko - za mało nas aby kasować konto Pozdrawiam, Rising

• Pozdrowienia dla całego ZŁOMu, @StareUni42, @MrFantasy, @Neferet, @Shavorz, oraz PN z u68, szczególnie dla @JTR i Lamy @roboGoW :D Nr2 dzisiaj ;) Dnia 22-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 29.965 _________________________________________ Obrońca KOPIDOL [AnImp] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 3.244 Lekki myśliwiec 3.442 Ciężki myśliwiec 97 …

• Moja szkoła! Gratki, fruwaj dalej, czekam większe! Pozdrawiam, Rising

• Pozdrowienia dla całego ZŁOMu, @StareUni42, @MrFantasy, @Neferet, @Shavorz, oraz PN z u68, szczególnie dla @JTR i Lamy @roboGoW :D Dnia 22-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Misterio [a_SWAT] ________________________________________________ Mały transporter 10.753 Duży transporter 160 Lekki myśliwiec 1.093 Statek kolonizacyjny 1 Recykler …

• Piękna sprawa, jak ja dzisiaj go widziałem to akurat siedział Cieszę się, że to Wy trafiliście, gratulacje! Natomiast obrońcy życzę SzO! Pozdrawiam, Rising

• Cieszy starcie, z racji, nam sojusznika SWAT dziś ubił Lord, wyczucie masz nieziemskie, działaj dalej! Natomiast sejo życzę SzO! Pozdrawiam, Rising

• Ładnie wypatrzony, ciekawy skład leciał, gratuluję! Natomiast obrońcy życzę SzO! Wbrew pozorom wiele nie stracił! Pozdrawiam, Rising

• Ty nie możesz na tyłku usiedzieć! Gratulacje, Neonek wtopił już prawie 9kkk floty w sumie Mimo to życzę dalszej gry i sukcesów! Pozdrawiam, Rising

• Nasz nowy top 1 czyści co lepsze kąski, więc trzeba zbierać po nim mniejsze Gratulacje @StareUni42, należało Ci się Pozdrowionka dla Wszystkich graczy naszego Uni, szczególnie dla @Shavorz, @Neferet, @DdavPolaris, @MrFantasy, Qwas oraz oczywiście dla całego PN z u68, @JTR i @roboGoW, i tej lamy @ciap Dnia 17-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rising [ZLOM] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obr…

• Jakby nie paczać ponad 1kkk do przodu sprzedając deu Zabrakło mi słów na taki zysk....No zatkało mnie i tyle! Przetapiaj szybko! Natomiast obrońcy SzO! Pozdrawiam, Rising

• No i to mi się podoba! Zysk zacny, ST jest, nic tylko czekać na więcej takich @MisiuGD Obrońcy Szo! Pozdrawiam, Rising

• No i miło, gratulacje STejka, może mały ale smaczny A obrońcy odbudowy! Pozdrawiam, Rising

• Kończą mi się powoli pomysły na wpisy pod Twoimi ST Piękna robota, gratulacje, przetapiaj szybko, bo top1 czeka Dziękuje za podrowienia! A obrońcy SzO! PS. Szkoda, że obrońca zdążył wydać w ostatnich dniach surkę którą woził Pozdrawiam, Rising

• Gratulacje, ST to ST, a i zysk też jest Kiedyś też uważałem, że zysk to nie wszystko, a potem dorosłem Czuję się zaszczycony, że tak myślisz, ale do Twojej floty jeszcze mi bardzo daleko, ja tylko farmerem jestem, i to i tak słabym w porównaniu do czołówki Obrońcy życzę Szybkiej odbudowy, dużo nie stracił Pozdrawiam, Rising