Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
No ładnie przyfarmiłeś faktycznie chyba wiosna i co niektórzy zapomnieli floty odebrać ....
No to już było konkretnie graty zysku i % i spadówa od moich ss one by tu nie jednej flocie dały rade
Dno i 10 metrów mułu hehe a tak na poważnie gdzie moje 40% zysku graty chęci do gry i zysku
No dodatkowa surówka w magazynie zawsze cieszy zapewne została już odpowiednio zagospodarowana graty ...
Wstyd wstyd wszyscy Świąteczne jajeczko jedzą a Wy tu złomujecie .... graty stejka
No no obrońca na pewno się ucieszył że tak rano wpadłeś w odwiedziny Świąteczne ...
Idź lepiej postrzelać z łuku do bananów na drzewie wybaczam Ci tylko dlatego że masz dobre trunki graty niech to będzie Twój prezent od zajączka ....
No to Standardowo gratulacje .... i oby więcej takich skanów i lotów itd
Buhaha ale lama Franki nigdy nie myślałem że będziesz po tej stronie graty dla Gremlina za wyczucie chwili ...
Oj tam oj tam co będziesz robił bez gry nie wygłupiaj się powiedz lepiej że zmieniłeś nick i udajesz kogoś innego
Buhaha czyżby znowu "ignorancja" przeciwnika ?? Graty Prukfa niech wiedzą że po CE się nie lata
Ale Wy jesteście Lamy jeden z drugim, jeden widzi atak i śpi a drugi atakuje i śpi ?? Ja wiem że floty biorące udział w starciu nie były z wyższej półki ale to pełna ignorancja dla przeciwnika
No no Feniksy się rozbrykały a z tymi sondami to po prostu lata treningu pilotów wystarczą 2 eskadry sond i Twoje Pancki idą do piachu więc pilnuj się
No zysk miodzio jak na "nielota" .... graty i dawaj dawaj bo nie ma z kim walczyć
Ale że jak nie odebrane przecież odebrałeś za obrońce graty bo ostatnio trzeba sporo dłubać żeby coś upolować ....
Ooooo ktoś jeszcze lata a ja myślałem że UNI już wróciło do poziomu z przed fuzji graty
Ej ej qurde a o mnie nie ma nawet słowa a gdyby nie moje sondy to nie wiadomo jak by to starcie wyszło ....
Buhahaha ale żeś porabował trampki widzę załadowany po korek pewnie wracały z transportuj ??
No Pyrka graty trafienia Stoeff ja jakoś nigdy nie miałem serca żeby na niego polować...
No żeś poszalał ... powiedzmy że graty zniszczeń do S&D byś się nadawał