Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Było to już nie ma jak mówiłem surówka musi wrócić do CE Pozdrawiam wszystkich znajomych i zainteresowanych .... Od Kartofla : Pozdrowienia dla wszystkich lamek z CE i podziękowania dla Kayta za wspólny locik Dnia 21-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KAyto [C E] ________________________________________________ Mały transporter 15.242 Duży transporter 6.700 Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 25.200 Okręt wojenny 11.907 Bombowiec 1.000 Niszczyciel 2.300 Pancernik 16.0…
Graty jednego i drugiego wlotu a co do lamki Gzyla jeśli wysuwasz jakiekolwiek oskarżenia albo teorie spiskowe lepiej żebyś miał najmniejszy dowód bo inaczej prezentujesz ten najniższy poziom równy 0 a nie chcesz chyba żebym ja zszedł do tego poziomu co Ty ...
Miałem akurat wolną godzinę wiec postanowiłem zaglądnąć do gry jakiś tam farming zrobić etc gdy nagle napisał los_kocuros że "ktoś" na niego leci i do wlotu jeszcze sporo czasu bo leci z daleka dobrze że telepka jeszcze nie użyłem wiec było pole manewru ... patrze kto to ten "ktoś" a tu nasz kolega chyba sobie do serca wziął moje słowa i podzielił flotę mówię nie możliwe zawróci no ale trzeba próbować ... Agresor pozbierał coś tam złomu chociaż nie wiele wiec w RW są małe przekłamania ale z grub…
E no a myślałem że takie stejki to moja specjalność... Jak by to powiedział Gzylu zysk się nie liczy ważne że Feniks w reckach...... graty akcji Imperator to lubi