Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Procencik naprawdę zacny czapki z głów widać UNI się dociera... wykonanie przypomina mi własne akcje czyli wszyscy zabawa i adrenalina na bank była graty i SzO dla wszystkich.....
A co konkretnie daje ten skrypt jak mogę zapytać z jakich szaraków zostanie zdjęty urlop jest jakiś klucz ?? np z tych co sie nie logowali 3 miesiące etc ?? czego się spodziewać ??
Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych... Dnia 12-11-2018 18:04:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KAyto [C E] ________________________________________________ Krążownik 48.400 Pancernik 20.100 _________________________________________ Obrońca gatu1 [PRGN] ________________________________________________ Mały transporter 2.073 Duży transporter 19.682 Lekki myśliwiec 59.964 Ciężki myśliwiec 338 Krążownik 58 Okręt wojenny 252 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 420 Sonda szpiegowska …
No to zgłaszam gracza smoki (A) 1:72:10 jest od początku UNI i to będzie już jakieś 4 lata bez urlopu i nie dostał jeszcze złomu zawsze mi ucieka chyba stosuje jakiś skrypt ....
Naprawdę przepraszam że zadałem to pytanie i zepsułem wam wasz misterny plan to już więcej się nie powtórzy znam już odpowiedzi na wszystkie pytania tylko zastanawiałem się jeszcze nad tą kwestia
Cytat od Puck: „Cytat od KAyto: „No dobra możecie na mnie nakrzyczeć bo pewnie już była o tym mowa ale woli ścisłości jak sie nie dokona wyboru uni to następuje losowanie miedzy 8 koszykami ?? czy po prostu ten zapis dotyczy krajów w których jest fizyczny wybór uni ?a jeśli jest losowanie miedzy 8 koszykami to co jak topowi gracze z topowych uni nie dokonają wyboru i gracz 500kk punktów trafi do nas gdzie top ma 20kk punktów ” Będzie losowanie, dużo osób które mają docelowe Quantum zaryzykuje Mo…