Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

421697Sid_love_or_gone_.PNG A no

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

664794life_in_hand.PNG szału ni ma dupy nie urywa dzięki za komentarze

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

501816CZASKA.PNG next:)

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

ruda_by_darthu-d78bqwj.png gdzieś mi się ona schowała

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

ej no ale to specjalnie taki styl deformacja przez smudg'e przecież w 3 madzia jest specjalnie zrobione ciemno żeby był klimat xD a w 2 to wiadomo :PP oj te kobiety jak im dogodzić hehe edit: tam nie ma pixeli znaczy są ale jako tako ich nie ma xD

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Moje nowe awki proszę nie wstawiać ich sobie profil xD hehe 5vc0.png e1tx.png ypmf.png

• szykujcie się na poważne bęcki od sida

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Mi to wszystko jeno mam czas i jestem gotowy na wszystko

• four ja mogę hehe mam dużo czasu wolnego

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

linkin_park_by_darthu-d6utsmx.png lp_by_darthu-d71m9il.png cr7_by_sid_by_darthu-d6v28gz.png williams_by_darthu-d71m9aa.png ruda_smudge_by_darthu-d71m9f5.png alves__collab_aminox_gfx_darthu__by_darthu-d721pwv.png Collab ostatnia praca Skoro four coś wkleił to ja też dam

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

i5v3.png brp4.png u13j.png g1hv.png qggn.png Aktualizacja

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Zdjęcie zrobiłem z odwróconej kamerki 3.0M a tak to mam 5,0M jak na LG P700 to aparat jest bardzo dobry hehe niedługo zrobię lepsze to też ocenisz hehe

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

danny_by_darthu-d69pv81.png Nowy sig !! ======================== Zapraszam was na nasze forum graficzne strona przechodzi remont generalny szukamy nowych twarzy,u nas możecie się dużo nauczyć jesteśmy dla pomocy przy początkach za tydzień pojawią się u nas zagraniczne twarzy z innych forach graficznych służąc pomocą ale bez amatorów strona nie będzie działała tak jak należy chcemy nauczać nowych ludzi nowych rzeczy przedstawcie się u nas na forum i wklejcie parę amatorskich prac my wam pomożemy…

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Robię coraz głębszy smudge za miesiąc będzie bomba następna praca nie będzie nic gorsza ale to jest moja dziedzina to mi się podoba no cóż a te ręce niebieskie bo już taki stock z live

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

jordan_terrell__charlie_scene__by_darthu-d68vavv.png Nowa praca po wielu przemyśleniach !!

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

erik_lamela_by_darthu-d66ardq.png Next

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Ja bym tego nie nazwał smudge może lekko ale mi o smugde nie chodzi wgl wtopienie sami i rozmazanie o to mi działczyło plus praca nad kolorkami

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

suarez_by_darthu-d65ct8i.png Co słabo z aktywnością

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

alvesb.png Nowy tag

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

torreso.png nowy tag jestem bardzo zadowolony ten styl wyrobiłem sobie 2 dni temu a już bardzo mi się przypodobał