Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ej no ale to specjalnie taki styl deformacja przez smudg'e przecież w 3 madzia jest specjalnie zrobione ciemno żeby był klimat xD a w 2 to wiadomo :PP oj te kobiety jak im dogodzić hehe edit: tam nie ma pixeli znaczy są ale jako tako ich nie ma xD
linkin_park_by_darthu-d6utsmx.png lp_by_darthu-d71m9il.png cr7_by_sid_by_darthu-d6v28gz.png williams_by_darthu-d71m9aa.png ruda_smudge_by_darthu-d71m9f5.png alves__collab_aminox_gfx_darthu__by_darthu-d721pwv.png Collab ostatnia praca Skoro four coś wkleił to ja też dam
Zdjęcie zrobiłem z odwróconej kamerki 3.0M a tak to mam 5,0M jak na LG P700 to aparat jest bardzo dobry hehe niedługo zrobię lepsze to też ocenisz hehe
danny_by_darthu-d69pv81.png Nowy sig !! ======================== Zapraszam was na nasze forum graficzne strona przechodzi remont generalny szukamy nowych twarzy,u nas możecie się dużo nauczyć jesteśmy dla pomocy przy początkach za tydzień pojawią się u nas zagraniczne twarzy z innych forach graficznych służąc pomocą ale bez amatorów strona nie będzie działała tak jak należy chcemy nauczać nowych ludzi nowych rzeczy przedstawcie się u nas na forum i wklejcie parę amatorskich prac my wam pomożemy…
Robię coraz głębszy smudge za miesiąc będzie bomba następna praca nie będzie nic gorsza ale to jest moja dziedzina to mi się podoba no cóż a te ręce niebieskie bo już taki stock z live