Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie moje wymiary,nie pod mój styl. Z resztą jakbym coś zrobił to konkurs by nie miał sensu Niech inni się cieszą że mogą wygrać rangę,ja nie grał w ogame więc mi to nie jest potrzebne.
Już wcześniej była krajana ale się nie udało Dlatego teraz spróbowałem jeszcze raz... Nie lubię się poddawać i gdy mi cos nie wychodzi a w zasadzie potrafię dobrze wykonać Dzięki za koment
Cytat od Indestructible: „Hm, a to mi się zupełnie nie podoba. :X Jakieś takie.. bez wyrazu. Święta, święta - może uda Ci się coś świątecznego zrobić? :)” każdy tam ma swoje jakieś gusta tak następna praca będzie świąteczna na konkurs Cytat od Madzia: „Cytat za "DarthSId"” Cytat od Madzia: „tatuś przynosi zielone dla MMMM :P” Cytat od Madzia: „Kompozycja mi nie pasuje, modelka odstaje od reszty i całość się nie wtopiła należycie.” Cytat od Madzia: „Cytat za "DarthSId" ej no cisza ?” Cytat od Mad…