Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 232.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dcxgxwp-0d9f503b-b873-4ddf-824d-10ae07dbf396.png imageproxy.phpimageproxy.php weey.png.6722314cf86be25fe31ea7656992e91b.png fg.png.fde40caa81d8ceb8b8707c3cf0bd1067.png Siema ! tym razem trochę szybciej coś wrzucam Co do projektów wyżej to niektóre na bitwy a niektóre in free time Oczywiście jak zawsze mam jeszcze pełno do pokazania i jeszcze więcej do dokończenia
-
Cytat od Ruda: „Ajjj już myślałam że o nas zapomniałeś Super! ” Staram się zawsze przypomnieć o sobie od czasu do czasu W sumie część grupy wybitnych taggerów stara się ożywić taggowanie więc przez ten czas jakoś nikomu się nic nie chciało mam nadzieję że taggowanie kiedyś powróci na dzienne światło
-
Sem po długim czasie cos tam sobie od czasu do czasu robię ten rok bardzo na lajcie nic pushowania jedna tapeta i 2 koncepty tapeta w pełnym rozmiarze na moim artstation artstation.com/artwork/VdJvPn dcucl38-03dc4d09-9997-402c-8f4b-dfa5bbd5e13d.png 591062840_Dontustop.png.95f9623297d66eef1724e8b24c1e23c3.png2.png
-
Cytat od Madzia: „Ile lat? Ze 4 strzeliło Cieszę się, że biegniecie w dobrym kierunku. Jeżeli chodzi o modele 3D, polecam w ciemno. Ciekawa przygoda i dużo można przełożyć na wektorową i odwrotnie, także śmiało! Tam to dopiero walka ze światłem i cieniem, a ile modelingu.. będzie zabawy. 3ds max i jazda, albo w PS'ie zacząć powoli i przejść na coś z modelingu i animacji. Szeroki wachlarz możliwości. Ciebie też dobrze widzieć Podtrzymujesz mój krwią zdobywany.. ulubiony dział na forum.. Nie zabaw…
-
Cytat od Madzia: „Ta ostatnia mnie się nie podoba No no przyjacielu, podniosłeś poziom jak mnie nie było i co teraz? Muszę wrzucić swoje? Żartuję! Wpadłam tylko na chwilę, rozwijaj się dalej, idziesz w dobrym kierunku! Ale ale.. pamiętaj, mieszaj style, zmieniaj je... nie usiądź na jednym, staraj się czerpać z każdego i wyprowadź swój indywidualny, pozro600. ” Oooo wow whozzzz there can't believe what my eyes see ... Ile to już lat haha wow Miło znów zobaczyć cię madziu mi się trochę przytyło w …
-
annihilation_vol_3_by_darthu-dc5p6y6.png Dorzucam wcześniej omawianą LB vol 3 i dzięki wszystkim za komentarze bardzo gorąco teraz będzie Zrobiona Tapeta też możecie wybrać między tematyką z serii Lava Bitch Vol 4 albo Lava Star wars (tutaj kierunek sith lub jedi oczywiście full glow and sword) Głosują też inni na innych forach suma głosów będzie policzona za około 2 tygodnie h
-
NO SIEMA na wstępie mówię że odbyła się mega przerwa co też nie zasypię was moim art ale też nie miałem takiej przerwy w nauce nad programem/programami lecz bardziej nad sypaniem moich art podszedłem to tematu bardziej technicznie i skupiłem się nad jakimś story niż po prostu robić lvl bez celu hihi Także zdecydowałem się na tapetę w moim stylu (moim trochę innym już stylu). Uwagę skupiam na mocniejszych kolorach i na wyrazisty ale nie do bólu detal.Zaś gdy zrobiłem sobie tę przerwę - techniczną…
-
genesis_by_darthu-db4mj16.png the_otherside_by_darthu-db3aamg.png Soul.png +STEPY bdd97719342143.562d8c9ee9db6.jpg soul_by_ayanashii-davebqr.png Kibuza.png beznazwy-1pgbmn.png Red_Horns.png stg.png rWUeuVP.png joł joł siema długo mnie znów nie było więc prezentuję ostatnie prace które wykonałem wspólnie z innymi grafikami.Niestety tym razem nie mam solówki :D Możecie śledzić moje poczynania na dA,niedługo będą nowe prace "solowe" !
-
yoł dawno mnie nie było a tutaj widzę zmiany ogromne hahah ohh ten niemiecki no dobra mnie nie było,pozmieniało się a ja nie siedziałem bezczynnie trochę się mi tych prac nazbierało a już mam następną ogromną kolejkę prac i tak leci czas Także też dużo czasu poświęcam na koncepcje ! MOŻE od nich rozpocznę (koncepcje to coś takiego jak czysty pomysł,czasami w B&W a czasami w kolorze bez detali,jedynie sam pomysł przelany na czysty papier oczywiście w przypadku MP). Ostatnio też trochę mogę pokaza…