Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-116 z 116.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od terry: „Cytat od kawa z mlekiem: „Co do walki z ufsem, że niby tylko flociarz... to pokaż mi takie konto ufsowe, które "poległo"? Nie mówię tu o kontach, które zostały sprzedane i wystawione. Może się zdarzyć, że ufs zapije i zapomni - przypadek jeden na 100000 - a i tak ciężko tu mówić o umiejętności flociarza, a raczej o głupocie ufsa. ” Juz to pisałem wczesniej ale nadgorliwy moderator skasowal mojego posta! Top1 calego smiesznego ogame x5 czyli ponad 1kk% jest zrobione na UFSie prze…
-
Dziś noc będzie bezgwiezdna... "kilka"spadło. Agresorom gratulacje, niszczenie moonów, wyliczanie - zdałam sobie sprawę jak wielkim ekonobem jestem A obrońcy przede wszystkim odbudowy. Grajcie Panowie dalej. Na uni musi być równowaga sił, a tylko Wy jesteście w stanie ją zapewnić.
-
Cytat od zefir: „Można oczywiście wyłączyć podgląd statusów ON/OFF wszystkim członkom” Nie chcę Cię martwić, ale wyłączenie podglądu nic nie da. Wszystkie statusy widać na chatcie
-
Pod takim ST wpis to obowiązek Gratuluję I tradycyjnie: obrońcy Szo
-
Dorabianie ideologii do idiotycznych decyzji jest żałosne i śmieszne. Usuwanie wpisów, gdzie ktoś pisze niewygodną dla Ciebie prawdę jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Nie chce mi się odtwarzać wszystkiego co pisałam w ostatnich słowach do Ciebie, więc podsumuję Twoje wypowiedzi tak: ART buhahahahahahahahahahhahahahaha Chronisz mulikonta (ewidentnie widać to w Twoich wpisach) i czasem myślę, że powodem tego jest to, że uni jedno po drugim wymiera. W top 100 na Eri ponad połowa to puszówki i że…
-
Odniosę się na początku do słów:Cytat od Art: „Gdybyśmy stosowali taką taktykę, to za każde naruszenie naszych Zasad winien być PERM. Bo jak to może być, że oszust wraca z powrotem do gry... ” Kiedyś tak było i było dobrze - i z tego co pamiętam znaleźć nie tylko dogodne kordy, ale JAKIEKOLWIEK kordy - graniczyło z cudem, ale jak to mówią: "to se ne wrati". Cytat od Art: „Jeśli błąd się przytrafi, to myślisz, że odblokowywany gracz nie dostanie od nas przeprosin?” Ale ja nawet nie zakwestionował…
-
Art i znowu stek bzdur!!!! To Wy decydujecie kto jest oszustem, a kto nie - my czerpiemy tylko wiedzę z Waszych decyzji (przepraszam: czerpaliśmy). Oczywiście, błędy zdają się każdemu - tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów - ale wówczas wystarczy sprostowanie i przeprosiny i moim zdaniem sprawy nie ma. I każdy kto wraca po banie za push NIE MOŻE być traktowany jak każdy inny gracz, bo są tacy co się nie pushują, więc z łaski swojej nie zrównuj poziomu mojej gry do oszustów!!! Pręgierz P…
-
Czytam i nie wierzę... Art Ty tak na serio czy ktoś Ci płaci za pisanie takich pierdół (patrz niżej - nie chce mi się szukać innych cytatów)???Cytat od Art: „Problem był właśnie tej natury, że w przypadku publicznego pręgierza, reputacja gracza mogła być nadszarpnięta. W przypadku ukrycia pręgierza nie mamy takiego problemu.” Jeśli ktoś gra nieuczciwie to jego reputacja POWINNA być nadszarpnięta!!! Nie jestem zwolennikiem publicznego linczu, ale idąc Twoim tokiem rozumowania wszystko co "niewygo…
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
PostWódka - to nadal nie jest 3/4 Mistrz painta
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
PostTak dobrze żarło i zdechło Gratulacje Edit: liczę na odbudowę, fajnie się ogląda Wasze podchody, wojny, starcia